Dnevni horoskop za nedeljo 8. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 8. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, nedelja 8. januarja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 8. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Sproščeno delovanje vam bo zagotovilo več energije in življenjske moči. Veselili se boste nečesa, kar so vam obljubili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na področju ljubezni boste iskali načine, da ohranite strast in prebudite skrite želje. Pomembno bo, da vzpostavite odnose z ljudmi, ki vas bodo zasipali z naklonjenostjo.

horoskop
Luna je v znamenju Leva

Danes ob 03:40 uri Luna preide v znamenje Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv.

Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre. Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Danes praznuje Špela Grošelj: Astro profil

Njeno Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v 10. Hiši Kozoroga. Je resna, zanesljiva, vestna, praktična in potrpežljiva oseba. Njen značaj opredeljujeta odgovornost in izjemna stanovitnost. Veliko ji pomenijo status, ugled in čast. Ima zelo dobre organizatorske spretnosti. Načeloma je zveste, a tudi zelo skeptične in nezaupljive narave. Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Rib, v 12. Hiši in ji podarja karizmatično moč.

Njena duhovna nadarjenost je velika, pri čemer ji pridnost, ki se je pri njej razvila že zgodaj, pomaga, da ji življenje ne povzroča večjih težav. To je stroga in poštena oseba, ki vztraja pri dani besedi, enako velja tudi za njene odločitve. Vseh dogovorov se drži. Ima dober spomin, najraje pa se druži z inteligentnimi ljudmi.

Boj brez tveganja zmagovalcu ne prinese slave.

Pierre Corneille

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Elvis Aron Presley, ameriški pevec
  • David Bowie, britanski glasbenik
  • Romana Jordan Cizelj, slovenska jedrska fizičarka, političarka
  • Stipe Pletikosa, hrvaški nogometaš
  • Kim Džong-un, severnokorejski voditelj

Na današnji dan Charles de Gaulle postane predsednik francoske pete republike. Rodil se je Ciril Cvetko, slovenski skladatelj, dirigent, glasbeni pedagog in Carl Gustav Hempel, nemški filozof in logik. Umrl je François Mitterrand, francoski predsednik in Valentin Vodnik, slovenski duhovnik, pesnik, urednik. Prav tako Galileo Galilei, italijanski fizik, matematik, astronom, filozof.

MARS, BOJEVNIK KI BO VLADAL LETU 2023

Katere zadeve vas bodo danes najbolj pritegnile?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo najbolj pritegnilo vse, kar je povezano z medsebojnimi odnosi.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj občutljiva in razdražljiva?

Najbolj občutljivi in razdražljivi boste rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop JANUAR 2023 ali RETROGRADNA OBDOBJA PLANETOV V LETU 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prišli boste do zelo pomembnih zaključkov na področju partnerstva. Vse kar boste spoznali, boste zaradi vpliva lune v levu, ki poudarja iskrenost povedali brez dlake na jeziku.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ustvarjalne naloge bodo na dan privabile razigranost. Za ljubezen bo manj časa in energije, zato se vam lahko pojavi nekaj nezaupljivosti. Na področju domačih odnosov pričakujte nekaj zapletov.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če ste samski, boste v z energijo lune v levu, ki prebuja pogum odprti za osvajanje. Vezani, občutek, da hodite po robu vas tokrat niti ne bo prepričal, bolj vam bo godila varnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ker boste prekipevali od energije, nikar ne zamudite priložnosti za šport, rekreacijo in druženja. Klic, ki prihaja vam bo polepšal dan, saj bo vsebina obarvana s pozitivnimi namigi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spoznali boste, da je med vami in nekom simpatičnim očitno veliko dobre energije, zato se lahko odnos počasi tudi poglobi. Skušajte zaupati, brez da bi ves čas prehitevali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če ste na začetku ljubezenskega razmerja, ste po nepotrebnem zadržani in skrivnostni, zato se čim prej razbremenite. Vsi opravki ki vas čakajo bodo narejeni ob pravem času.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Trmasto boste v domačem okolju vztrajali pri svojih stališčih in končno vam bo uspelo nekoga prepričati v svoj prav. Prepričajte pa se najprej, če je vse skupaj resnično vredno truda.

TEHTNICA: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Odlično razumevanje na področju medsebojnih odnosov bo dvignilo vaše razpoloženje. Pričakujte z energijo lune v levu spontanost in več simpatičnih pogovorov.

ŠKORPIJON: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z nečim se ne znate sprijazniti, zato še vedno iščete vse razloge, da bi razvozlali uganko, ki vas vznemirja. Oklevanje vam v družinskem krogu povzroča nesmiselne nesporazume.

STRELEC: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pravočasno boste opazili kakšna je trenutna situacija na čustvenem področju. Sreča je tik pred vrati, le napetosti in dvomov ki se kopičijo se boste morali najprej znebiti.

KOZOROG: LETNI HOROSKOP 2023
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Luna v levu vam bo v pomoč, ko se boste odločili, da bi se znebili nepotrebnega bremena. Preverite kako napreduje odnos z osebo, o kateri že nekaj časa sanjarite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poskrbite z energijo lune v levu za svoje zadovoljstvo, ter dovolite drugim, da se tokrat znajdejo sami. Črne misli in strahove bosta nadomestila dobra volja in optimističen pogled.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JANUAR 2023 ali ASTROLOŠKA NAPOVED ZA LETO 2023