ŽENSKE RIBICE IN NJIHOVE RAZLIČNE VLOGE

Kako se ženske ribice odzivate, ko ste srčne, jezne, žalostne ali zaljubljene?
Kako se ženske ribice odzivate, ko ste srčne, jezne, žalostne ali zaljubljene?

Kako se ženske ribice odzivate, ko ste srčne, jezne, žalostne ali zaljubljene?

Predviden čas branja 4 minute

Za ženske, rojene v znamenju rib je normalno, da so v katerem koli trenutku dneva prisotne v več dimenzijah. To so ženske, ki čutijo bolj kot ostale in znajo svojo intuicijo v življenju zelo dobro uporabljati. Spremlja jih sposobnost, da so korak pred drugimi, vedno vnaprej predvidevajo, kaj potrebujejo drugi in kako se bodo odzvali. Energija vode jih naredi tako zelo prilagodljive in globoke. Včasih imajo zaradi močnega doživljanja v podzavesti težave pri razlikovanju med tem, kar je zunaj njih samih, in tistim, kar se dogaja znotraj.

Največja napačna predstava o ribah je, da so čustveno šibke, ker so spremenljivo vodno znamenje. Ravno nasprotno, nadzorovati morajo vso energijo in informacije, ki prihajajo do njih, tako da jih filtrirajo in obdelajo. Ribice so kot valovi oceana, njihova čustva so vedno intenzivna.

Kako se ženske ribice odzivate, ko ste srčne, jezne, žalostne ali zaljubljene?

Srečna in zadovoljna ribica se zaveda, da je biti žrtev način prepuščanja občutku nezmožnosti obvladovanja življenja. Ko se znajde v težavah, ne išče bližnjic, ampak skrbno prouči situacijo, za pomoč prosi intuicijo in nato razreši vse skupaj na umirjen način. Nje ni treba rešiti, saj zna sama poskrbeti zase. Njena čustva so globoka, resnična in pristna. Ni ji težko priskočiti na pomoč in razumeti druge. Na grozeči občutek kaosa se odziva zbrano in premišljeno, z veseljem razvija osebne rituale, ki ji pomagajo skozi težka obdobja.

Razočarana in žalostna ribica verjame, da je življenje težko, kruto ali nevarno. Njena pot je večkrat pobeg v vlogo žrtve ali iskanje odvisnosti, s katero bi odmislila realnost. Pod meglico navad, ki jih ne morejo obvladati, se rade izognejo prevzemanju odgovornosti zase. Ko se preveč zlijejo z vlogo žrtve, ima lahko to v njihovem življenju katastrofalne posledice. Tudi potreba po nadzoru je takrat, ko je ribica v slabi koži lahko razlog za dodatno nezadovoljstvo. Ko se občutljivost in paranoja združita, lahko ustvarita obsesivne vedenjske vzorce, ki jih je težko razbiti. Lahko jih preplavijo čustva, ki blokirajo sposobnost ohranjanja jasnega občutka sebe.

Kako se ženske ribice odzivate, ko ste srčne, jezne, žalostne ali zaljubljene?

Močna čustva ribice se takrat, ko jo nekdo razjezi še bolj razbohotijo. Na plano udarjata bes in občutljivost, prepletena do te mere, da je lahko reakcija eksplozivna. Na ustvarjalni in domišljijski ravni takrat, ko je jezna ribica popolnoma zablokira. Nikakor ne najde izhoda za svoje navdihe. Skozi domišljijo vedno najde načine, kako zapustiti vsakdanjost in ostati v svojem svetu, kjer se ni potrebno soočati.

Ribica je mehka, sočutna in prijazna, ko je zaljubljena, pa je pripravljena za svojega izbranca iti na konec sveta in narediti stvari, ki jih sama ne bi niti poskusila. Ponuja brezpogojno ljubezen, ki temelji na sprejemanju. Njena sočutna narava nakazuje, da ni dvoma o pripadnosti in zvestobi. Daje in pomaga velikodušno in običajno ne išče ničesar v zameno. Z veliko mero čustvene intenzivnosti je zaljubljena ribica dinamična in prilagodljiva. Prisoten je globok občutek predanosti, ki zaljubljeni ribici omogoča, da se partnerju posveti, ko jo potrebuje.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi NAJVEČ PRIDOBITE, KO DAJATE, NE KO PREJEMATE in PRILAGAJANJE IN ODNOS MED STARŠI