Ste v svojem življenju obkroženi z moškimi rojenimi v znamenju bika? Preverite kako ravnati z njimi!

Biku vlada Venera, planet ljubezni, zato je to oseba odprtega srca. Skrben, temeljit in izredno umirjen posameznik. Ko enkrat osvojite bikovo srce, je sreča dolgoročna. Bikov način izkazovanja naklonjenosti je topel in prijeten, zato mu lahko zaupate.

Moški biki so zanesljivi in predani do tistega, ki si bo pripravljen vzeti čas ter ceniti vse, kar ponujajo.

Ste v svojem življenju obkroženi z moškimi rojenimi v znamenju bika? Preverite kako ravnati z njimi!

Bik je inteligenten in zelo dober z besedami. Bik potrebuje čas, da premisli o spremembah ali občutljivih prehodih, ki mu povzročajo težave. Z moškim bikom morate biti izjemno potrpežljivi in v zameno boste nagrajeni z njegovo neizmerno ljubeznijo.

Kakšen je moški bik kot prijatelj?

Z lastnostmi, kot sta potrpežljivost in nežen smisel za humor, je moški bik resnično najboljši prijatelj, tisti, ki mu je vredno zaupati. Prijatelj bik je prilagodljiv, ustrežljiv in duševno zelo stabilen. On neizmerno uživa v poslušanju glasbe, izdelovanju stvari, popravljanju pokvarjenih stvari ali ustvarjanju umetnosti. Zelo je priročen in spremlja ga delovna etika, ki včasih postane nekoliko preveč intenzivna. Medtem ko je njegova vzdržljivost pod pritiskom občudovanja vredna, se rad tudi udobno namesti in lenari.

Kakšen je moški bik kot partner ali ljubimec?

Moški bik je vsekakor prijeten ljubimec. Z njim je zelo enostavno shajati, če le ne naletite na njegovo trmo. Ne znajde se v spremembah, ne želi preveč tvegati. Lahko bi ga opisali kot počasnega in stabilnega v vseh stvareh: ljubezni, delu in celo osebnih projektih. Zanesljiv, vztrajen in izredno marljiv partner bik je odlična izbira če želite delovati v dolgotrajnem razmerju, polnem ljubezni. Če partner bik stopi v stik s svojo notranjo Venero in svojo žensko platjo, se bo naučil zaupati svojim občutkom. Partner bik je popolnoma povezan s svojim srcem in vsemi odtenki svojih čustev.

Kakšen je moški bik kot oče?

Oče bik uživa v delu z rokami in v popravljanju stvari. On si bo vedno vzel čas, da bo vse naredil po svoje, z umirjenim pristopom. Premišljen oče bik, če ni prepričan, kaj čuti ali kaj v resnici želi povedati, preprosto molči. Topel po srcu je oče bik najsrečnejši, ko se udobno zlekne na kavču in se posveti družini. Otroci se radi vzpenjajo nanj in pogosto razkrijejo njegovo igrivo naravo tudi ko je slabe volje. Oče bik zelo resno jemlje pravila in tradicijo. Dosleden, predan in dobrosrčen, je v srcu družinski človek.

Kakšen je moški bik kot brat?

Brat rojen v znamenju bika je skladna in harmonično naravnana oseba, ki se nikoli ne znajde v konfliktu. Običajno se zanima za knjige, umetnost in glasbo. Brat bik potrebuje velik udoben naslonjač, v katerega se bo zleknil, in veliko blazin, ki ga bodo podprle, ko je utrujen od težkega delovnega dne. Brat bik dobro ve, da je sprostitev s prijatelji in družino zelo pomembna.

Kakšen je moški bik kot šef ali sodelavec?

Šefa bika spremljata plodna in odločna osredotočenost, ki mu omogočata, da stvari naredi do konca, čeprav pogosto na težji način. Šef bik zna v težavnih situacijah varčevati z energijo. Podrejenim omogoča, da se počutijo, da je njihovo delo dejansko pomembno. Sposoben je ustvarjalnega samo izražanja, ki ga zna prenesti tudi na druge. Sodelavec bik je najbolj varčen in usmerjen k temu, da poskrbi za materialno plat. Zna biti zelo trmast, ter v določenih situacijah tudi občutljiv.

Če vas obkrožajo moški rojeni v znamenju bika imate srečo, saj so tako zelo zvesti in topli, da vam bodo vedno polepšali dan. Znajo vztrajati do konca, iskrena ljubezen pa je njihova poudarjena vrlina, ki je spoštovanja vredna. Spravijo vas v dobro voljo ter vas umirijo na svojstven način.

Pripravljeno za Govori.se