Ste v svojem življenju obkroženi z moškimi rojenimi v znamenju ovna? Preverite kako ravnati z njimi!

Ovna v življenju vodita neverjeten pogum in visok ego. To so posamezniki, ki se z drugim mestom ne zadovoljijo in vedno najdejo v vsaki stvari nekaj pozitivnega. Preberi več, da boš predstavnike ognjenega znamenja lažje razumela. Moški ovni so stabilni in vztrajni posamezniki, ki delujejo strastno in predvsem neodvisno. Sami si zastavljajo svoje cilje, zelo dobro znajo tudi svetovati, voditi in usmerjati.

Ste v svojem življenju obkroženi z moškimi rojenimi v znamenju ovna? Preverite kako ravnati z njimi!

Za trdno zunanjostjo pa se zagotovo skriva zelo mehko srce. Moški ovni, ki jim vlada Mars, so dobri v skoraj vsem, kar počnejo, in se ne bojijo pokončno stati v središču pozornosti.

Kakšen je moški oven kot prijatelj?

Vsekakor lahko zaupaš svojemu prijatelju ovnu. Morda se zdi na prvi pogled hladen, vendar on zelo dobro sledi svojim instinktom in uporablja možgane. Zna se poglobiti v tvojo situacijo in ti ščititi hrbet, ko ga pokličeš. Če potrebuješ njegovo pomoč in podporo, ti bo odkrito pokazal, kako zelo mu je mar. To je prijatelj, ki pod površjem skriva toplo in iskreno energijo. Zelo je privlačen, močan in samozavesten, vedno pripravljen na nekaj novega in vznemirljivega, zato ti v njegovi družbi ne bo nikoli dolgčas. Zna biti tudi sebičen in preveč impulziven, vendar ne do tebe, saj te zelo ceni. Ne bodi presenečena, ko razkrije več ranljivosti, kot si jo morda pričakovala.

Kakšen je moški oven kot partner ali ljubimec?

Oven je moški, ki ti bo podaril vso svojo pozornost in te prepričal, da si zanj edina in najboljša. Partner oven potrebuje pohvalo, čeprav na prvi pogled deluje tako zelo poln samega sebe. Zna te zabavati, nasmejati ter reševati tvoje težave, zato je poleg tega da si z njim čustveno povezana tudi tvoj najboljši prijatelj. Najbolj prijetno se počuti v umetnosti osvajanja, še posebej v prvih potezah spogledovanja, svojo naklonjenost izraža tudi dolgoročno. Nauči ga bi morala predvsem to, kako se umiriti. Tvoj oven se ne boji dati pobude in je zelo ponosen na svoje telo. On ne trpi pomanjkanja samozavesti, zato želi, da je ob njem ženska popolnoma sproščena.

Kakšen je moški oven kot oče?

Tvoj oče oven je daleč od sramežljivega očeta, saj te zna vedno s hudomušnimi opazkami spraviti v dobro voljo. Vedno ko ne veš, kaj bi sama s sabo, te osupne s svojo dinamično energijo, kreativnostjo in pravimi stavki. On je večkrat v družini egoističen, vendar nikoli sebičen in izjemno zabaven. Hitro se razjezi in skoraj eksplodira, prav tako hitro se zna potem tudi pomiriti. Njegova osebnost je skrajnost, on srednje poti ne pozna. To je tisti oče, ki te lahko vrže visoko v zrak, te nauči plavati in ti dovoli, da si ravno tako odštekana kot on.

Kakšen je moški oven kot brat?

Brata ovna spremlja otroška naivnost, zato ga zlahka prepričaš v karkoli. Čeprav se trudi biti odgovoren, ga je potrebno na pomembne stvari večkrat opomniti. V kolikor s svojim navidezno hladnim pristopom prizadene tvoje občutke, zna iznajdljivo uporabiti humor. Težko je slediti njegovi hitri pameti, počasnosti ne prenaša, zato ne bodi presenečena, če bo vedno korak pred tabo. Trmast brat oven je pravi bojevnik za tisto, kar meni, da mu pripada. Z zagnanimi, strastnimi in pogumnimi energijami vedno poskrbi, da se velike stvari dogajajo v njegovi bližini. On je tisti, ki bo najbolj navdušen, ko se ti zgodi nekaj lepega in želiš to z nekom deliti. Ne pričakuj, da bi bila njegova soba pospravljena, ker on obožuje svoj nered.

Kakšen je moški oven kot šef ali sodelavec?

Šef oven je tisti šef, ki vedno ve, kaj je najboljše zanj in za njegove zaposlene. Zna usmerjati, voditi, opozoriti, vendar tudi pohvaliti. Sodelavec oven nikoli ne stagnira, ampak vedno pripravlja svojo taktiko, da si pribori tisto kar mu pripada. To je moški, ki želi biti vedno pred ostalimi, hitrih misli in naprednega uma. Le prilagajati se ni sposoben. Sodelavec oven vedno ve, kaj hoče, in brez oklevanja sledi svojim sanjam. Z impulzivnimi in idealističnimi lastnostmi veliko sanja, kar pa ne pomeni, da zadev enkrat ne popelje do konca.

Ste v svojem življenju obkroženi z moškimi rojenimi v znamenju ovna? Preverite kako ravnati z njimi!

Če vas obkrožajo moški rojeni v znamenju ovna imate srečo, saj so tako zelo prijetni in optimistično naravnani, da vam bodo vedno polepšali dan. Znajo motivirati, iskrenost pa je njihova poudarjena vrlina, ki je spoštovanja vredna. Spravijo vas v smeh in prebudijo v vas zanimanj za kakšno novo poglavje.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si