Vse o astrološkem znamenju oven, lastnosti in odgovori na vaša vprašanja

Ovni, samozavestni posamezniki, ki jim nič in nihče ne pride do živega. Znate poskrbeti zase, nasvete raje dajete kot pa prosite zanje, vaš ego pa ima sposobnost, da se povzpne v višave. Vendar niste nesramni, do tistih, ki jih imate radi, ste zelo prijazni in ustrežljivi. Ampak oven dobro ve, kje je meja. Preberite odgovore, le tako boste ovne veliko lažje razumeli. Bolj vam bo tudi jasno, kaj lahko od njih pričakujete in kaj ne.

Vse o astrološkem znamenju oven, lastnosti in odgovori na vaša vprašanja
V katerem obdobju praznujejo ovni?

Rojeni v znamenju ovna praznujejo od 20. marca do 20. aprila.

Kakšne so glavne lastnosti astrološkega znamenja oven?

Oven je prvo znamenje zodiaka, zato znate ovni še kako dobro gledati naprej, ne nazaj. Preteklim situacijam in dogodkom se preprosto izognete, o njih ne želite razpravljati, kar se vam zdi edino prav. Ste odlični voditelji in prijatelji, vedno iskreni in pripravljeni na nove dogodivščine.

Katere barve so ovnom najbolj všeč?

Ovnom so najbolj všeč rdeča, črna in vijolična barva.

Kaj ovna najbolj razjezi?

Ovna najbolj razjezi če ga neprestano prekinjate, če mu ne govorite resnice in če ste ves čas v dvomih glede njegovih sposobnosti.

Kakšna je temna stran zamenja oven?

Ovni odlikuje močno in strastno izražanje volje in čustev, vendar znajo biti tudi ostri, zajedljivi, žaljivi, grobi, vihravi, agresivni, prenagljeni in nepotrpežljivi.

Česa se rojeni v znamenju ovna bojijo?

Neodvisnost je zanje zelo pomembna, zato se jim večkrat kopičijo strahovi, povezani z odvisnostjo od drugih. Težko sprejmejo, če jih kdo ignorira ali ne jemlje resno. Dejstvo, da ne morejo biti vedno najboljši jih spravlja v obup.

Ali rojeni v znamenju ovna zlahka odpuščajo?

Ovna lahko marsikdo hitro užali, vendar je pripravljen, če vidi, da je nekomu resnično žal, tudi oprostiti. Seveda se bo morala ta oseba bolj potruditi in dokazati, da se trudi. Dolgih zamer ovni nikoli ne gojijo.

Katere so preproste stvari, ki veselijo ovna?

Oven je najbolj zadovoljen, ko s svojim neverjetnim zagonom opravlja delo in niza odlične rezultate. Razveselijo jih tudi opazke, povezane z njihovo zunanjo podobo.

Kakšni starši so ovni?

Oven je starš, ki je svoboden in spontan, prav takšen je tudi v odnosu do otrok. Želi jih naučiti čim več, saj je prepričan, da se bodo brez odprtega uma v življenju težko znašli. Če njegovi otroci niso najboljši, je po tihem užaljen.

Se rojeni v znamenju ovna hitro zaljubijo?

Ovni se hitro ogrejejo, vzpostavijo kontakt, vendar se zaljubijo šele, ko osebo resnično spoznajo.

Kaj privlači moške ovne?

Moški oven zahteva iskrenost in direkten pristop, laži in raznih igric ne prenaša. To izvira iz njegove potrebe, da je v življenju vedno številka ena. V smeri, da vedno ohrani svoj ego pod nadzorom, ga vedno spremlja potreba po potrjevanju.

Kaj privlači ženske ovnice?

Ženske ovnice privlači spontanost, uživajo v družbi navihanih moških, ki jih znajo nasmejati ter se z njimi pogovarjati na intelektualni ravni. Potrebujejo iskren pristop in občutek da so za moškega vedno na prvem mestu.

Kako narediti ovna ljubosumnega?

Oven postane ljubosumen, če neprestano hvalite nekoga drugega. V razmerjih oven običajno ni ravno znan po ljubosumju.

Katero astro znamenje je ovnova sorodna duša?

Ovnovi sorodni duši sta strelec, ki se z njim dobesedno energetsko zlije in tehtnica, ki je ovnovo nasprotje, in ga zna skoraj edina umiriti.

Kako se ovni spopadajo s strtim srcem?

Ovni ne žalujejo dolgo, ampak se soočijo s prekinitvijo in takoj najdejo pozitivne razloge, da je v bistvu dobro, da so svobodni in imajo možnost spoznati nekoga boljšega.

Kakšni so ovni kot prijatelj?

Ovni so iskreni, prijazni in brutalno direktni prijatelji, ki jim vedno lahko zaupate, saj je njihov tempo tako hiter in poln dogajanja, da jim niti na misel ne pride, da bi izdali kakšno skrivnost.

Kako delujejo ovni, ko jim je nekdo všeč?

Ovni, čeprav so zelo pogumni in samozavestni postanejo ko jim je nekdo zelo všeč malce zadržani in nerodni.

Ali so rojeni v znamenju ovna sramežljivi?

Ne, rojeni v znamenju ovna nikakor niso sramežljivi, prej nasprotno, zaradi močne težnje po tem, da bi izstopali, se težko zadržijo nazaj.

Ali je družina za rojene v znamenju ovna pomembna?

Družina ovnom ogromno pomeni, čeprav fizično običajno z njo ne preživijo veliko časa, ker so prezaposleni s sabo.

S katerimi znamenji se ovnu obeta najbolj srečen zakon?

Oven se v zakonu najboljše počuti ob zračnih in ognjenih znamenjih z izjemo dvojčka ter leva, s katerima postane zelo nemiren in celo negativen.

Je oven nagnjen k varanju?

Oven, ki ljubi in je zaljubljen iskreno ni pripravljen varati. Vso energijo in ljubezen nudi svoji boljši polovici.

So ovni na področju kariere ambiciozni?

Ovni so na lestvici najbolj ambicioznih znamenj na samem vrhu, njihova energija je neustavljiva, spremlja jih tudi moč.

Ali znajo ovni zaslužiti in materialno uspeti?

Ovni običajno zaslužijo dovolj, vendar niso niti varčni, niti preveč razsipni.

Ali rojeni v znamenju ovna radi tvegajo?

Ovni v določenih življenjskih obdobjih z veseljem tvegajo, v določenih, še posebej v kasnejših letih pa jim tveganje več ne odgovarja.

Kateri deli telesa so pri ovnih najbolj občutljivi?

Najbolj občutljiv del telesa pri ovnu je glava. Paziti morajo tudi na vse ostale poškodbe, saj so običajno nerodni in prehitri.

Katera področja izobraževanja so ovnom najbolj naklonjena?

Oven se znajde na skoraj vseh področjih, le zanimanje in strast morata potovati z njim.