Ovni praznujejo. Kako jih presenetiti?

Kljub obdobju, ko darila zaradi situacije niso najbolj pomembna zadeva, ovni praznujejo. Samo razumevanje značilnosti in vedenja ovna ni dovolj za dragoceno in nepozabno darilo. Da bi vam pomagali pri tej težavni nalogi, si lahko ogledate različne ideje, kaj podariti tem posebnim posameznikom, rojenim v ognjenem znamenju.

MAMA IN OČE ROJENA V ZNAMENJU OVEN

Mama, rojena v znamenju ovna je vedno mladostna in aktivna, zato se bo zelo razveselila vsake drobne malenkosti. Nikar ji ne podarjajte dragih daril, tudi rože niso njena ravno najljubša izbira, čeprav vam bo kljub vsemu hvaležna. Da bo lažje premostila čas doma ji lahko podarite Natalno astrološko analizo, ki jo naročite TUKAJ. Oče oven rad ostane aktiven in se vedno uči novih stvari. Ugotovite, kaj ga je v zadnjem času zanimalo, in mu podarite knjigo o tem na temo, po možnosti z materiali, da lahko čim prej začne svoj najnovejši projekt.

SESTRA ALI PRIJATELJICA OVNICA

Sestra ali prijateljica rojena v znamenju ovna enostavno ne glede na sedanjo situacijo obožujeta darila. Vse, kar je vznemirljivo, barvito in zabavno, bo zanjo prava izbira, saj obožuje presenečenja. Ne skrbite za zavijanje, saj je preveč nestrpna, kaj je dobila, da bi se ukvarjala z izgledom darila. Osredotočena je na to, kar je notri, in ne na to, kako je darilo videti.

PARTNERKA ALI PARTNER ROJENA V ZNAMENJU OVEN

Ker partnerka ovnica rada kuha, se bo  razveselila povabila v kakšno posebno restavracijo. Elektronika vseh vrst bo zagotovo očarala partnerja ovna, ki je zelo napreden in vedno optimističen. Najnovejši telefon bo zagotovo prava izbira.

BRAT ALI PRIJATELJ OVEN

Pri izbiri darila za brata ali prijatelja ovna ne pozabite na specifično osebnost. Ker sta impulzivna in aktivna, obogatena z ognjenim temperamentom jima boste v sedanjih razmerah težko podarili tisto, česar bi se najbolj razveselila. Brat ali prijatelj oven si želi nekaj zahtevnega in razburljivega, zato se nikar ne odločajte za tradicionalna, morda celo dolgočasna darila.

SODELAVEC ALI SODELAVKA OVEN

Zmeden sodelavec ali sodelavka, rojena v znamenju ovna imata rada drobne malenkosti. Lahko ju razveselite z zanimivim video posnetkom ali digitalnim albumom smešnih fotografij. Sodelavec pa se bo zelo razveselil zapestnice z znakom ovna, saj je vendar ponosen na svoje znamenje.

Ovni in ovnice, želimo vam vse najboljše!

Preberite tudi TEMNA PLAT OVNA. SI UPATE PRIZNATI?