Ste v svojem življenju obkroženi z moškimi strelci? Preverite kako ravnati z njimi!

Strelce v življenju vodita optimizem in neodvisnost. Radi se ozirajo v prihodnost in filozofirajo v smeri, da širijo svoja obzorja. Preberite več, da jih boste lažje razumeli.

Ste v svojem življenju obkroženi s strelci? Preverite kako ravnati z njimi!

Moški, rojeni v ognjenem znamenju strelca so zelo enostavni, najbolj spontani in tisti, ki znajo na simpatičen način umiriti še tako zoprno vzdušje. Njihov humor je prav prisrčen, tudi če je včasih rahlo obarvan s sarkazmom. Strelci moški se ne bojijo nikogar in ničesar, zato se tudi če v življenju delujejo sami odlično znajdejo, tako zasebno tudi tudi karierno. Nikoli jim ni dolgčas in vedno znajo poskrbeti da se tudi drugi ob njih dobro počutijo.

STRELEC PRIJATELJ, PARTNER, LJUBIMEC, OČE, BRAT, ŠEF, SODELAVEC

Kakšen je strelec kot prijatelj?

Strelec je tisti prijatelj, ki je med najmanj sebičnimi in najbolj radodarnimi. Vedno ko ga potrebuješ, ti bo z veseljem priskočil na pomoč. Njegov nagajiv nasmešek je tisti, ki te vedno, še v tako zoprni situaciji zna potolažiti in nasmejati. Neobremenjen in zelo iskren, skratka prijatelj, ki si ga lahko želi vsak. Rad ima glasbo ter umetnost, zato te bo večkrat povabil s sabo na zanimiv pohod.

Kakšen je strelec kot partner ali ljubimec?

Strelec je, ko govorimo o ljubezenskem odnosu in čustvih pravi razposajeni vitez, ki se vedno potrudi za svojo princeso na prisrčen način. Zna te nasmejati, zadovoljiti in s tabo strastno deliti mnenja in energijo, ki mu je običajno zadnjemu zmanjka. Zna te presenetiti s svojo iskreno in spontano naravo. Le solze mu niso blizu, zato se joku pred njim raje izogni.

Kakšen je strelec kot oče?

Oče strelec je zelo mladosten in navihan. On je tisti, kateremu boš z veseljem sledila, saj so njegovi predlogi odprti in bolj ohlapni. On ne komplicira ampak ti direktno pove kje je tvoja meja in takrat oče strelec misli popolnoma resno. Ne zanima ga, če je tvoja soba pospravljena, najbolj pomembno zanj je, da si v svojem življenju srečna in izpopolnjena.

Kakšen je strelec kot brat?

Strelec je brat, ki ti z veseljem vedno ponudi roko in kakšno zadevo namesto tebe tudi uredi. Vesel je, če si ti vesela. Zate se rad postavi tudi pred drugimi, še posebej pred morebitnimi slabimi kandidati. Če boš želela, ti bo posodil svoj topel pulover, tudi če ga raztrgaš, ti strelec tega ne bo zameril, saj ima resnično veliko srce.

Kakšen je strelec kot šef ali sodelavec?

S strelcem šefom se boš, če si delovna in optimistična vedno dobro razumela. Zna te pohvaliti za vložen trud, te motivirati in tudi nagraditi. Sodelavec strelec je med najbolj navihanimi sodelavci, ki večkrat nekaj simpatičnega ušpiči samo da vsem skupaj ne bi bilo dolgčas. Tudi na svoj račun se večkrat z veseljem pošali. Le kritiko slabo sprejema.

Ste v svojem življenju obkroženi s strelci? Preverite kako ravnati z njimi!

Če imate ob sebi moškega strelca, imate srečo, saj je ob vas nekdo, ki vas vedno razume na pravi način, ter vas nasmeji tudi v najbolj temnih trenutkih.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi OBDOBJE SONCA V ZNAMENJU STRELCA