Obdobje Sonca v znamenju strelca prinaša samozavest in optimizem

Sonce se 21. novembra ob 20.40 uri začne gibati v znamenju strelca. To obdobje je pravi čas, da odprete svoja srce in dušo optimizmu, ter vsem priložnostim, ki jih ponuja. Ognjena energija vas vodi v lažje procese in manj obremenitev, ki so vas v preteklem obdobju silile k temu, da se soočate. Sedaj boste začutili razbremenitev od težke in malce temačne energije.

Sončev tranzit skozi to navihano znamenje je pravi čas, da poudarite odnos do sebe in se skušate potisniti čez običajne meje, v smeri da poskusite nekaj novega.

Sreča bo vaša stalna sopotnica ne glede na vaše dvome in strahove, povezane s splošno težko situacijo. Namesto da bi se osredotočali na tisto, česar ne morete storiti, je sedaj pravi čas, da spoznate vse stvari, ki jih lahko udejanjite.

Obdobje Sonca v znamenju strelca prinaša samozavest in optimizem

Sonce v Strelcu vas vabi, da razmišljate bolj široko, ter da ste bolj odprti za vse, kar prihaja v vaše naročje.

Mikala vas bo šola življenja in lekcije, ki prihajajo so lahko odlična popotnica za dolgoročni napredek. Sprejmite ljubezen do učenja in razširite svoj um s povsem novo tematiko, ki ste jo vedno želeli raziskati. Bolj boste oportunistični in pripravljeni na tveganje, vodilo vas bo dejstvo, da če ne poskusite tudi ne boste izvedeli kaj zamujate.

Kljub vsem omejitvam boste sanjarili o popotovanjih, izletih in raznih prijetnih vibracijah, potovanja bodo miselna, vendar vas bodo pripravila do tega, da si morda začrtate pravo destinacijo za prihodnost, ki jo boste udejanjili, ko bo prišla boljša možnost.

Preprosta in udobna oblačila v katerih se boste najboljše počutili vam bodo omogočala, da vas nič ne zadržuje. Urejenost in eleganca tokrat ne bosta tako pomembni, bolj vam bo pomembna notranjost, ki jo boste želeli obarvati v svetlejše odtenke. Energija Jupitra, vladarja strelca vas bo popeljala do filozofiranja in tega, da boste pravi resnici morda dodali še svoj priokus, lahko da boste tudi pretiravali, z besedami ali dejanji.

Tokrat se ne boste skrivali v senci.

Nikoli ne boste zadovoljni z minimumom, vse, kar boste počeli in začrtali bo veliko in obširno, tudi vaš način razmišljanja. Prihajajo velike vizije in s pravo energijo jih boste tudi izpolnili, tudi če površno in malce nezbrano. Tako kot ostala področja, bo tudi področje ljubezni s Soncem v znamenju strelca prava pustolovščina. Odnosi bodo področje življenja, iz katerega se lahko učite in raziskujete.

Obdobje Sonca v znamenju strelca prinaša samozavest in optimizem

Da bi ohranili svojo srečo in svobodo, boste želeli biti z nekom, ki razume vašo potrebo po neodvisnosti. V trenutku, ko bo ljubljena oseba morda poskušala ukrotiti vaše divje srce, lahko celo eksplodirate. Kot pravi vizionar in načrtovalec boste polni velikih, divjih idej in smisla, ki vas vodi v pravo smer. Povezali se boste tudi tudi z vero in filozofijo.

Sonce v strelcu bo prekinilo dvome ter strahove in odplaknilo negativno razmišljanje ter podzavestne tegobe. Stvari, ki ste jih v preteklosti na novo začeli, se bodo v te m času krepile in razvijale v pravi smeri. Bolj jasno boste zaznavali, kateri projekti so realni in kateri ne, lažje boste tudi izločili nepomembno ter tisto, s čimer ste izgubljali svoj dragoceni čas.

Obdobje Sonca v znamenju strelca prinaša samozavest in optimizem

Opozorila za čas, ko se Sonce nahaja v znamenju strelca:

  • Vedno poskušajte dokončati, kar ste začeli, in če ne morete, prosite za pomoč. Ta občutek izpolnjenosti bo zelo dobro vplival na vaš ego.
  • Podrobneje preučite svoj način izražanja, da ne boste prizadeli občutkov drugih
  • Pazite se tistih, ki samo želijo izkoristiti vašo radodarnost in pripravljenost
  • Ne zadajte si preveč dela. Če se to zgodi, poskusite poiskati energijo narave, da se umirite.

Obdobje Sonca v znamenju strelca je pravi čas za:

  • Dvig samopodobe in samozavesti
  • Učenje novih področij, ter organizacijo prijetnih dejavnosti
  • Pregled nad stvarmi, saj ne boste takoj obupali zaradi zapletenih situacij.
  • Razrešitev raznih sporov z bližnjimi

Če vas bodo preveč obremenjevali ali izzivali, se lahko hitro pojavijo prepiri in nesoglasja, povezani z domačimi ter prijatelji, zato se bo potrebno bolj taktno usklajevati. Ta tranzit je vaša priložnost, da sami izkusite strelčev optimističen in navdušen življenjski slog.

Preberite tudi STRELEC, NAJBOLJ SVOBODNO ZNAMENJE