Strelec, odprt, neodvisen in vedno nasmejan

Strelec, najbolj svobodno znamenje, tukaj je tvoje obdobje, zato ga izkoristi s polno paro!

Rojeni med 22. novembrom in 21. decembrom ste pošteni, odprti in filozofski, skratka strelci. Bolj ko vas spoznajo, raje vas imajo. Strelec spada med ognjena znamenja. Vlada mu Jupiter, planet rasti in priložnosti. Strelec je kot večni študent, ki išče razsvetljenje z novimi idejami, ljudmi in kraji. Strelec, najbolj svobodno znamenje, ki enostavno nima nobenih meja.

V svojem življenju se dotika največjih, najboljših izkušenj, ki jih z veseljem deli z drugimi.

Z ljubeznijo do pustolovščine in vsega eksotičnega si strelec želi okusiti vse in še več, zato se večkrat znajde v situaciji, da pretirava. Strelca poganja nenehna potreba po čim večjem raziskovanju in širjenju uma, srca in zavedanja. Svoboden  strelec ve, da so edine omejitve tiste, ki jih ustvarimo sami.

S strelcem vam nikoli ne bo dolgčas.

Njihova prijazna drža in zanimivi filozofski pogovori ohranjajo srečo drugih ljudi. Brezskrben strelec je lahko nepremišljen tako v delovanju kot tudi v besedah ​​in lahko nehote povzroči škodo. Vendar njemu nihče ne zameri, saj je tako zelo simpatičen. Strelec skozi življenje potuje s povečano željo po novih stvareh, vendar bi bilo pametno, da se za nekaj minut upočasni in kakšno stvar tudi dokonča. Strelec je v družbi tisti, ki osvetli prostor z globokimi vprašanji in vznemirljivimi idejami.

Strelec najbolj svobodno znamenje

V rimski mitologiji je bil Jupiter kralj bogov, največji in najboljši.

Zato je tudi strelec prepričan, da je najboljši. V astrologiji je Jupiter znan kot “blagodejni” planet, kar pomeni, da je najsrečnejši od vseh. Ta pozitivna energija vpliva na optimistično, naravo strelca, ki se sveti in širi skozi vsakogar, s katerim stopi v stik.

Strelec, najbolj svobodno znamenje točno ve, da so slabi dnevi tisti, ki minejo.

Vladajoča hiša strelca je 9. hiša, ki razkriva, kako odprti smo in kako se širimo skozi izobraževanje, raziskovanje in življenjske lekcije. Od filozofskih pogovorov do knjižnih raziskav in svetovnih potovanj je strelec tisti, ki gre dlje od ostalih.

Strelci vedno želijo tvegati, seveda v smeri,  da bi svoje življenje naredili bolj razburljivo. Vendar imajo večkrat glavo v oblakih in razmišljajo samo o svojih ciljih, ki so pogosto preveč ambiciozni in nerealni. Negativne lastnosti so pretirana samozavest, pomanjkanje osredotočenosti in nedoslednost. Karakterno se zelo močni in vedno želijo izvedeti več. Ena od slabosti strelcev je njihova nezmožnost osredotočanja, ker so preveč odprti in vidijo samo veliko sliko, zato resnično ne vedo, kako se ukvarjati s podrobnostmi v življenju.

Pozitivni, navdušeni, srečni in zaljubljeni v spremembe lahko svoje načrte spremenijo v dogajanje in običajno storijo vse, kar je v njihovi moči, da dosežejo tisto, kar imajo v mislih. Nihče ni bolj radoveden in navdušen od njih, zato se lahko v vsakem trenutku preklopijo na druge vibracije, ne glede na to, kako težka je situacija.

Kot najbolj pošteni ljudje zodiaka pogosto nimajo dovolj potrpljenja in so lahko hudo užaljeni, če jim nekdo stori krivico ali jih užali. Strelce močno privlačijo tako športne kot intelektualne dejavnosti, prekipevajo od fizične energije, lenoba jim je popolna neznanka.

Želite presenetiti strelca? Odlična ideja je Zapestnica.

Zapestnica strelec
Zapestnica strelec

Njihov partner jih nikoli ne bi smel dušiti, potrebujejo svoj mir in svobodo.

V ljubezenskem razmerju so zelo odprti, neposredni in strastni. Če bodo zadovoljni s tem, kako potekajo stvari med njimi in partnerjem, ne bodo nikoli varali. Vendar pa lahko nemirni strelci, če so v odnosu nezadovoljni hitro odvihrajo naprej, drugam, brez globoke razlage, zakaj so to naredili. Zavzetost je lahko eden največjih izzivov, saj se ne želijo navezati in jim je težko biti naklonjen, saj so ljudje uma in ne čustev.

Večkrat imajo težave pri ohranjanju ravnotežja med poklicnim in družinskim življenjem.

Nihče ne sme biti v njihovi družbi, ko so jezni, saj se takrat prelevijo v popolnoma drugačno osebo, nič kaj optimistično. Prepričani ste lahko, da vam bodo strelci vedno podali svoje iskreno mnenje. Ti ljudje resnično poznajo svojo pot in se vedno želijo naučiti česa novega.

Znani strelci: Brad Pitt, Taylor Swift, Britney Spears, John Lennon, Chrissy Tiegen, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Jay-Z, Samuel L. Jackson, Steven Spielberg, Walt Disney, Jake Gyllenhall in Ben Stiller

Preberite tudi TEMNA PLAT STRELCA. SI UPATE PRIZNATI?