Preverite, kaj vam prinaša direktno gibanje Neptuna v znamenju rib

V astrološkem smislu je Neptun planet, ki prinaša iluzijo, izboljšuje sanje in spodbuja osamljenost, v smeri, da bi okrepil duhovno modrost. 28. novembra se je Neptun začel gibati v direktni smeri v znamenju rib, kjer bo ostal do konca leta 2025. Zaključil je svoj nekajmesečni retrogradni proces, ter se sprijaznil z resničnostjo. Sedaj prihaja čas, da svoji intuiciji osvetlite pot naprej.

Zdaj, ko se Neptun premika naprej, je pomembno, da se z notranjimi smernicami pomikate vstran od nedelujočih vzorcev in praznih iluzij, ki le kradejo vaš čas in vas v notranjosti vznemirjajo. Na vas je, da poiščete in zaznate jasnost, preden verjamete vsemu, kar slišite.

Preverite, kaj vam prinaša direktno gibanje Neptuna v znamenju rib

Zopet se boste lahko bolj lahkotno potopili v svoj čudoviti domišljijski svet, ki vam je pisan na kožo bolj kot kruta resničnost.

Neptun je planet, ki vas varuje pred pravo resničnostjo, kadar je le ta preostra in preveč kruta, da bi jo neobremenjeno sprejeli. Neptun vam podarja vero, duhovnost in sanje. Vpliv vas bo spodbujal k temu, da živite v smislu ignoriranja večjih strahov, s katerimi se ne počutite pripravljeni in varni. Navdihuje vašo domišljijo in vas vodi k upanju na boljši jutri. Vpliv ima tudi nekoliko temno plat, saj boste večkrat raje izbrali fantazijo kot resničnost. Težje se boste zavedali, da morda delate napačne stvari, ste v slabih odnosih ali zoprnih kariernih pozicijah.

Če boste znali razmišljati nekoliko bolj objektivno, se tej pasti lahko izognete.

Namesto fantaziranja uporabite ta vpliv v smeri, da cenite svojo sposobnost sanjarjenja in izrazite občutke, ki prihajajo na plano. Neptun vam želi pokazati idealno lepoto in to je vaša priložnost, da se prepustite in z vsem srcem začutite pot skozi to obdobje.

Preverite, kaj vam prinaša direktno gibanje Neptuna v znamenju rib

Iskanje pozornosti in smisla je velik del tega vpliva.

Neptun v ribah lahko močno poveča duhovnost množičnega trga. Joga, spremljanje polne lune, hipnoza, meditacija vam omogočajo dostop do drugih dimenzij. Sprostitvene tehnike bodo v prihodnjih letih postale bolj priljubljeni in učinkovitejši načini zdravljenja. Razne organizacije bodo skušale na vse načine rešiti krizo. Vendar temni izraz Neptuna prinaša tudi pohlepne politike in velike družbe, ki bodo poskušale javno zanikati določena dejstva.

Neptun bo blagoslovil področja umetnosti in doprinesel prijeten navdih za lažje ustvarjanje. Neptun vam bo v tej poziciji ponudil navdih za nadaljevanje poti iskanja resnične ljubezni in sreče. Nikar ne bodite malodušni, saj vam Neptun v znamenju rib želi pomagati najti ljubezen in izpolnitev.

Preberite tudi NAJBOLJ GLOBOKI IN DUHOVNI MOŠKI ZODIAKA