STRUPENA LASTNOST TVOJEGA ASTROLOŠKEGA ZNAMENJA

Katera lastnost tvojega znamenja je najbolj strupena, toksična?
Katera lastnost tvojega znamenja je najbolj strupena, toksična?

Katera lastnost tvojega znamenja je najbolj strupena, toksična?

Predviden čas branja: 5 minutes

Obnašanje je tisto, s katerim pustiš vtis, dober ali slab. Strupena ali toksična lastnost je tista, ki tebe in tiste, ki te obkrožajo spravlja v slab položaj, jezo ali nemirno delovanje. Pogosto se ne zavedamo škodljivih posledic, ki nam jih toksična lastnost prinaša, ali pa jih spoznamo prepozno. Katera strupena lastnost pa je tista, ki je poudarjena glede na tvoje astrološko znamenje? Kako se z njo soočiti in postati še boljša oseba?

OVNICA

 • Strupena lastnost: pretirana impulzivnost

Prav je da si direktna in iskrena, vendar te lahko močne in impulzivne reakcije, ki jih težko nadziraš pripeljejo do tega, da te drugi dojemajo kot zelo nemirno, nestrpno ter konfliktno.

Rešitev: Skušaj biti impulzivna, ne da bi s tem ogrožala druge.

BIKICA

 • Strupena lastnost: sebičnost

Ker ti finančno udobje veliko pomeni, si lahko apatična do potreb drugih in celo sebična. Bojiš se pomanjkanja, zato se tako zelo trudiš zaščititi svoje predmete, finančna sredstva in naklonjenost ljubljene osebe.

Rešitev: Odloči se, da večkrat tudi druge razveseliš in jim kaj podariš.

DVOJČICA

 • Strupena lastnost: netaktnost

Tvoje misli so ves čas obdane z informacijami, praznimi govoricami, malenkostmi, teorijami zarote in drugimi zadevami. Težave nastanejo, ko nenadzorovano podajaš svoje mnenje, brez kančka dobrega občutka.

Rešitev: namesto neprestane uporabe računa na družbenih omrežjih se nauči biti sama s sabo

RAKICA

 • Strupena lastnost: neupoštevanje osebnih meja

Lepo je, da te skrbi kako se počutijo drugi, vendar je vtikanje v njihov osebni čustveni prostor nekaj, kar ni najbolj zaželeno. Sprašuj, pogovarjaj se, vendar ne drezaj v globoke rane, saj sama veš, kako težko se je z njimi soočati.

Rešitev: dovoli drugim, da se sami spoprijemajo s svojimi čustvi

Katera lastnost tvojega znamenja je najbolj strupena, toksična?

LEVINJA

 • Strupena lastnost: pretirano poudarjanje sebe

Pozornost je tvoje drugo ime in ti želiš povsod izstopati, zelo očitno. Preveč si prepričana, da imaš vedno samo ti najbolj prav, da si najlepša v mestu, ter da so ravno tvoji kosi garderobe najboljši.

Rešitev:  Skušaj večkrat javno pohvaliti prijatelje in bližnje

DEVICA

 • Strupena lastnost: kritičnost

Tvoje analitično razmišljanje te že avtomatično vodi k temu, da pri vsaki stvari ali osebi najdeš nekaj negativnega. Neprestano pritoževanje nad vsem pa je zelo nezaželeno s strani vseh ljudi, ki te obkrožajo.

Rešitev: Namesto da vedno zaznaš kakšno napako, v mislih preštej do tri, nato jo skušaj spregledati

TEHTNICA

Strupena lastnost: izbruhi, ki jih povzročajo nerealna pričakovanja

Tebi nikoli ne zmanjka šarma, zato pogosto potlačiš svoja temnejša čustva, da bi ohranila odnose. Ta nakopičena energija te v kočljivi situaciji dobesedno prisili, da deluješ na eksploziven in nepričakovan način.

Rešitev: izražaj se bolj odprto in spontano

ŠKORPIJONKA

 • Strupena lastnost: izkoriščanje prednosti in slabosti drugih

Čeprav si sama sebi zelo pomembna, se ne moreš izogniti temu, da bi izkoristila šibke trenutke drugih v svoj prid. Namesto da bi poiskala sočutje, ti že hitro iščeš načine, kako bi lahko s tem, kar se je nekomu zgodilo pomagala sebi.

Rešitev: poskušaj se osredotočati bolj nase

Katera lastnost tvojega znamenja je najbolj strupena, toksična?

STRELKA

 • Strupena lastnost: nesramnost

Močno te privlači odkrivanje filozofske raznolikosti. Zaradi tega si nagnjena k neumnemu pregovarjanju in nesramnim komentarjem. Težave imaš tudi s priznavanjem svojih napak in soočenjem z njimi.

Rešitev: skušaj biti bolj prijazna in umirjena

KOZOROGINJA

 • Strupena lastnost: neusmiljenost

Ti si pravi strateg, ki mu je pomembno le da doseže uspeh, tudi če to pomeni, da boš morala nekoga zaobiti ali celo pohoditi. Na področju financ te ne zanima nič razen to, kako bi si lahko omogočila čim bolj varno prihodnost.

Rešitev: dovoli kdaj tudi drugim da se prebijejo do cilja, priskoči jim na pomoč

VODNARKA

 • Strupena lastnost: dvoličnost

Čeprav se vedno zagovarjaš, da vse poveš v obraz, vedno ni ravno tako. Do nekoga, ki ti gre zelo na živce si sposobna biti, če ga v danem trenutku potrebuješ zelo prijazna, morda celo preveč, ko pa oseba gre, imaš o njej za povedati veliko slabega.

Rešitev: snemi masko, tudi če si z njo povezana

RIBICA

 • Strupena lastnost: bežanje pred odgovornostjo

Tvoj svet sanj in raznih zablod, je tvoja različica resničnosti. Bežiš pred vsem, česar ne moreš prenesti, ustrašiš se vsake večje odgovornosti. Takšno ravnanje te lahko v življenju vodi v številne težave in zapletene situacije.

Rešitev: sprejmi odgovornost

Pripravljeno za Cosmopolitan.si