Astrološko znamenje strelec, najbolj spontano in enostavno znamenje zodiaka

Strelec je znamenje zodiaka, ki simbolizira letni čas, ko so se dnevi začeli krajšati in noč začne prevladovati s svojo energijo. Strelec je tretji od štirih spremenljivih znakov zodiaka. Njegova ognjena in spremenljiva prisotnost se zna zavihteti na oder, se smejati, spravljati druge v dobro voljo. Ter negovati svojo nemirno, in flegmatično in pustolovsko naravo.

Kakšna je narava strelca?

Element strelca je ogenj, najsvetlejši element, ki je po starih izročilih podoben božanski svetlobi zvezd in vitalnemu soncu, skratka lepšemu življenju. Strelčeva naklonjenost navdušenju, iskanju resnice, pristnosti in včasih brutalni iskrenosti je povezana z ognjenim karakterjem, ki včasih tudi eksplodira. Vendar se hitro umiri in neobremenjeno nadaljuje odnos.

Jupiter je vladar strelca, planet, ki odseva največ sončne svetlobe. Zato priznan kot tisti planet, ki prinaša največ sreče. Torej je izvor znamenja naklonjenost optimizmu, prijaznosti in navdušenju. Zaradi tega ste strelcu veliki misleci, iskalci resnice in radi sodelujete v filozofskih razpravah.

Lažje kot ostali znate rojeni v znamenju strelca poiskati srečo. Saj vedno zvesto sledite svojim najvišjim prepričanjem in vrednotam.

Astrološko znamenje strelec, najbolj spontano in enostavno znamenje zodiaka
Strelec je rojeni pustolovec in flegmatik, ki obožuje spontana potovanja in raziskovanja. Prav tako ima zmožnost raziskovati notranje delovanje njihovega uma. Še raje razteza svoja obzorja s pomočjo dobre knjige ali literature.

V postelji in v odnosih so strelci in strelke zelo odprti ter prilagodljivi. Sposobni spretno preizkusiti nove stvari ali razbiti meje. V odnosih so iskreni in zvesti do sebe. Kar lahko pomeni, da so včasih do ljubljene osebe premalo sočutni. Strelec bo vedno iskren in bo deloval v skladu s svojimi čustvi. Če pa bo vpleten v čustveno izsiljevanje, bo v trenutku odšel, za vedno.

Strelec je zabaven prijatelj in kreativen mislec, skratka popolni faktor za delo v skupini.
Astrološko znamenje strelec, najbolj spontano in enostavno znamenje zodiaka

Vedno širi svojo nalezljivo pozitivno energijo in navdušenje. Strelec je pameten, sposoben in pravi modrec, ki zna poiskati tisto rešitev, ki je drugi morda ne vidijo. Znanje je za strelca ključnega pomena. Saj spodbuja njegov široko usmerjen pristop k življenju. Najbolj si želi, da bi spoznal smisel življenja in dosegel svoje sanje, s svobodnega in enostavnega vidika.

Strelec je oseba, ki je znana po tem, da je odprtega srca, radodarna in velikodušna. Nikoli ne skriva ničesar, zna se soočati.

Strelcu lahko zaupate, da vam bo povedal, kaj v resnici misli. V odnosih z drugimi ljudmi so zelo korektni in predani. Nikoli ne bodo zaradi nekega cilja ali ambicije oškodovali ali prizadeli drugih. Sovražijo hinavsko obnašanje, dvoličnost. Zato jih ne prenesite naokoli, ker bodo enostavno spontano odkorakali iz vašega življenja.

Preberite tudi VEČNI OTROCI ZODIAKA SO…