Privlačen skrivnostnež: moški rojen v znamenju rib

Kaj je značilno za moškega, ki je rojen v znamenju RIB?

Moški, rojen v znamenju rib, ima umetniško ter nežno dušo.

Ribi je spremenljiv znak, ki se nenehno spreminja in za uravnovešenje potrebuje svoj mir. Njemu vlada Neptun, planet, ki je višja ljubezenska oktava Venere. Moški ribi ima subtilno in zapleteno naravo, težko mu je slediti in zelo težko ga je ujeti.

Privlačen skrivnostnež: moški rojen v znamenju rib

Zadnji v zodiakalnem krogu, moški ribi je pogosto sestavljanka različnih, včasih celo nasprotujočih si značilnosti, saj mu je podarjenih tudi več lastnosti drugih znamenj.

Velikodušen je in notranja pot, duhovno iskanje in čustveno kraljestvo so njegov glavni fokus. Čustva so tisto, kar ga označuje, zato se boste ob njem vedno počutile ljubljene. Ta sentimentalni poudarek nakazuje, da je zelo intuitiven in sposoben občutiti, kaj drugi mislijo ali čutijo.

Ko se s tem moškim pogovarjate, se lahko pojavi občutek, kot da se pogovarjate z nekom, ki živi v dveh različnih svetovih. Iluzorni svet sanj, senc in skrivnosti ga zelo močno privlačijo. Ideali, ideje in vse kar je namišljeno ta moški zagovarja. Težko je vedeti, kaj resnično misli ali čuti.

Če zna svoj vodni element dobro uporabiti, je lahkoten in plava s tokom.

Ta sproščen pristop se pogosto spopada tudi z globljimi zaznavami. Mirna, zbrana fasada tega moškega pogosto skriva strastne in občutljive notranje nemirne vzgibe. Ima močno in živo domišljijo, svoje misli izraža s pisanjem, plesom ali fotografijo. Moški ribi je izreden in ustvarjalen, tako kot znani moški, rojeni v tem vodnem znamenju; Albert Einstein, Kurt Cobain, Bruce Willis…

Moški ribi

Globoka romantično obarvana ljubezen predstavlja ideal za tega moškega.

Njegovo srce je resnično in ljubi z nesebično čistostjo. On se na prvi pogled ne bo nikoli zaljubil. Počasi, previdno se bo lotil osvajanja in spoznavanja. Pričakuje ognjemet in čarovnijo, ideal ljubezni, kot se izraža v največjih baladah. Če vam ga uspe ujeti, je to ulov, ki ga verjetno ne boste želele izpustiti iz rok. Sanjski, sočuten in ustrežljiv moški ribi rad poskrbi za potrebe svoje partnerke. Pričaral ji bo slastna presenečenja, predvsem pa bo žensko, ki jo ljubi, neizmerno spoštoval.

Tihi in nezahteven moški ribi je za vrati spalnice bliskovita poplava strasti. Obožuje fantazijo in igranje raznih vlog. Igre med rjuhami so njegova posebnost, saj je kreativen, velikodušen ljubimec. Je čuten, presenetljiv in zapeljiv. Ne sodite ga po njegovem nežnem pogledu. Njegova intuicija in želja, da ugaja, pomenita, da želi v življenju intenzivno spolno zadovoljstvo.

Moški ribi se rad druži s tistimi, ki ga spoštujejo in razumejo.

To pomeni, da ga najbolj privlačijo ženske, ki razumejo, da se rad večkrat poda v svoj zasanjan svet. Zmeden je, izgubljen in omamljen od nežnosti, samota povrne njegovo ravnovesje. Zato takrat, ko je vznemirjen, nikar ne drezajte vanj. Želi biti z žensko, ki ne bo izkoristila njegove čustvene občutljivosti.

Včasih mu je težko živeti v resnici.

Dobro uspeva v odnosu s partnerko, ki mu pomaga soočiti se z življenjem in je ne moti njegovo spreminjanje razpoloženja. Želi si, da bi z nekom delil svoje sanje in domišljijo. Najbolje je z nekom, ki ga spodbuja k iskanju soočenja z vsem, kar ima v sebi.

Moški ribi

Ujame se z ženskami, ki nudijo stabilnost, kot je kozoroginja, ali odgovornost, ki jo nudi ženska rojena v znamenju device.

Močan in nesebičen moški ribi ima zelo različne prijatelje iz različnih krogov, saj se zna odlično prilagoditi. Ravnanje z denarjem ni njegova najmočnejša lastnost. Kolikor je dojemljiv, je lahko tudi nepraktičen in hitro se lahko znajde pri sprejemanju finančnih odločitev na podlagi čustev in ne zdrave pameti.

Pogosto mislijo s srcem in ne z glavo, nagibajo se k temu, da ne marajo soočanja ali slabih situacij, vključno z odnosi. V slabi poziciji raje gredo s tokom, saj kakršno koli trenje jemlje njihovo energijo. Njegova življenjska lekcija je, da se nauči biti nekoliko sebičen, da bi lažje izbral, kdo si zasluži njihovo pomoč in ljubezen. Zmernost in vadba sta dve besedi, ki sta mu tuji, vendar lahko prispevata k njegovemu čustvenemu in fizičnemu počutju.

Moški ribi je empatičen gospod, ki zna očarati s svojo milino, kasneje pa podariti tudi divjo strast.

V ljubezni deluje kot poletna nevihta. Nikoli ni malenkosten, vedno se prepusti in se potrudi za druge. Z njim lahko delite karkoli. Kljub temu, da je zelo čustven, večurni telefonski maratoni z njim ne pridejo v poštev. V njem boste našle najboljšega prijatelja, zaupnika in moškega, ki lahko plava z vami v globine vašega čustvenega oceana.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi TEMNA PLAT RIB. SI UPATE PRIZNATI?