SKRITA MOČ ŽENSKE RIBICE

Kakšna je ribica, katere so njene prednosti?
Kakšna je ribica, katere so njene prednosti?

Kakšna je ribica, katere so njene prednosti?

Predviden čas branja: 4 minute

Ribica je ženska, ki je sočutna in zelo zrela. Razmišlja o težavah in izzivih, ki drugim preprečujejo, da bi dosegli vse, česar so sposobni. Prepričana je, da je odziv brez reakcije najboljša reakcija, zato ne pričakujte, da bo takoj skočila v prepir ali neposredno obravnavala težave. V mnogih primerih potrebuje čas, da razume korenino konflikta, nato pa si bo prizadevala za najboljši način razreševanja. Čeprav imajo ribice težave z ravnotežjem med delom in zasebnim življenjem, so idealne partnerke. Če želite žensko, s katero se lahko sprostite in poslušate glasbo, medtem ko strmite v oblake, je ona prava izbira. Je domiselna, ustvarjalna in umetniška.

Pomaga ji, če ima partnerja, ki jo spominja, naj se sprosti in uživa v svoji mladostni energiji.

Ženska ribica obožuje domišljijo in raje kot da bi se odprla realnosti tava v sanjskem svetu. Čuti vašo bolečino, tudi če o njej ne govorite in vedno vas bo potolažila ter zaščitila. Njena potreba po širjenju veselja in sreče okoli sebe temelji na njeni empatiji. Ugotovili boste, da je najbolj sočutna, saj črpa iz svojih izkušenj, da po svojih najboljših močeh prijaznost oblije vsakogar, ki pride v stik z njo. Živi v domišljijskem kraljestvu, kjer je vse popolno, in ima neverjetno domišljijo, ki ji omogoča ustvarjanje in vzdrževanje čarobnega sveta. Sladke geste in romantična presenečenja so njena močna stran, zaradi prirojenega sočutja in potrebe po tolažbi ljudi.

Kakšna je ribica, katere so njene prednosti?

Njen smisel za fantazijo je neverjeten.

Domišljija ribice nima meja in ima ustvarjalno žilico, zaradi katere blesti na področjih, kjer jo zna dobro uporabiti. Eden od dobrih načinov, da naredite vtis nanjo, je, da ji pripravite ustvarjalno presenečenje. Hkrati lahko skriva svoja prava čustva in jih zadržuje zase, da ne bi bila prizadeta, zato jo nekateri ljudje vidijo kot zadržano. Če pa vam zaupa in se odpre, boste spoznali veliko globino njenega čustvenega sveta.

Ribica je ljubeča in radodarna duša, ki pogosto daje svoj čas, čustveni prostor in podporo vsakomur, ki jo potrebuje. Običajno se tolaži z mislijo, da je morda nekomu olajšala bolečino. Toda včasih jo ta radodarnost izčrpa. Včasih je lahko skrivnostna in razlaga zapletene ideje. Ribice obožujejo preproste stvari v življenju, vodi jih srce in ne razum. Zaupajo svojim instinktom in se le redko zmotijo.

Ribica vlaga vse v odnose, pa naj bo to s partnerjem, starši ali prijatelji.

Kakšna je ribica, katere so njene prednosti?

Zvesta je in nikoli ne bi pomislila, da bi izdala svoje ljubljene, ne glede na vse. Zanjo darila, ki so draga niso tako privlačna kot preprosta gesta, ki ji pokaže, da vam je mar. Spraševati o njenem dnevu, ji povedati, da je cenjena, zagotoviti, da ve, da mislite nanjo, tudi ko vas ni, to so stvari, ki se dotaknejo njenega srca. Ne pozabite, da obožuje enostavne stvari. Ker zaupa z vsem srcem, morate biti še posebej previdni, da tega zaupanja nikoli ne zlomite.

Iskrenost in odkritost, ki jo ves čas spremljata ji omogočata, da bo pozabila vaše napake takoj, ko jih boste priznali.

Ribica potrebuje moškega, ki lahko odgovorno izpolnjuje vse dolžnosti in obveznosti. Želi si moškega, ki je prijazen do njene družine, prijateljev in okolice. Privlači jo dobrosrčen in sočuten moški, ki jo bo občudoval in dal vse od sebe, da osvoji njeno srce. Njen idealen moški je brezupen romantik, ki jo zna v težkih situacijah pomiriti. Skratka, ženska rojena v znamenju rib je najboljša prijateljica in ljubeča življenjska sopotnica, ki vam bo stala ob strani tudi v težkih trenutkih. Zaradi njenega preprostega in zaupljivega pristopa do življenja v kombinaciji z njeno prirojeno velikodušnostjo je odlična izbira, če želite umirjeno življenje.

Pripravljeno za Elle.si