Temna plat rib, ki pride včasih na plano

Ribice so sladki ljudje, znani pa so tudi po svoji labilnosti in močnemu nihanju razpoloženja. Ko so slabe volje, je najbolje, da jim daste nekaj prostora in se jim umaknete. To vodno znamenje včasih niti samo ne pozna razloga za svojo slabo voljo.

Ko se ribe počutijo slabo, občutijo vse kar je malce negativno, še bolj negativno.

Stvari ne predelajo zlahka, kar jim po slabi izkušnji pogosto podaljša čas okrevanja. Ribe so lahko izjemno lene, kadar niso dovolj motivirane. Veljajo tudi za nefleksibilne, saj si ne prizadevajo preveč, da bi stvari uredili. Čustveno se umaknejo, večkrat jih preplavi misel, da stvari ne bodo nikoli boljše.

Ribice se zaradi svoje idealistične narave pogosto sprehajajo same.

Znajo biti pretirano zaupljivi in ​​se pogosto počutijo izdane, poškodovane in ranljive. So sanjači, ki se večkrat izgubijo v svojem umu in domišljiji. Ravno ko pomislite, da jih imate na dlani, se izmuznejo stran.

Temna plat rib nakazuje, da težave zaznavajo preveč resno, razlog za to motečo navado je, ker vse čutijo na drugi, bolj globoki ravni.

Ker so tako v sozvočju z vsemi svojimi čustvi, imajo težave ko je potrebno reči ne ali se postaviti zase. Ribe rade zamerijo. Po eni strani hitro oprostijo, še hitreje pa se spomnijo preteklih dogodkov in jih med prepirom ali utemeljitvijo scenarija z veseljem vržejo v obraz.

Temna plat rib, ki pride včasih na plano

Ribe so kot vrtiljak, tako zasebno kot tudi poslovno.

Prav tako ponavadi pričakujejo, da bodo tudi drugi delili svoja pristna čustva. Na primer, če je riba pravkar dobila novo službo pričakuje, da boste vi prav tako navdušeni nad njihovo dobro novico. Če ne boste navdušeni, bodo užaljeni in seveda bodo podvomili v vas.

Ribe se rade navežejo na ljudi in stvari. Zanje je vse le belo ali črno, sivih odtenkov ne poznajo, sposobne so se tudi maščevati, vendar le takrat, ko so resnično izdane ali prevarane. Ribe želijo biti okoli tistih, ki jih imajo rade ves čas, kar lahko začne dušiti.

Temna plat rib nakazuje, da živijo v svetu fantazij in nimajo popolnoma nobene smeri, kar pomeni, da drugi ne morejo razumeti njihovega pobega v različne dimenzije.

Pravzaprav so samo globoki in sanjajo o velikih stvareh, česar drugi ne morejo razumeti. V efektu lahko govorijo glasno in preglasijo samega sebe. Pripadajo vodnemu elementu, imajo močna čustva in se lahko jezijo tudi zaradi najmanjših podrobnosti. Ti ljudje običajno kritiko doživljajo kot napad. Ko so nezadovoljni začnejo ustvarjati dramo. Zato ne izražajo svoje jeze, ampak uničujejo sebe.

Če jih nekaj zaboli, poskušajo ubežati resničnosti in morda nikoli več ne bodo želeli komunicirati z neko, ki jih je užalil. Tudi kadar se jim ne posveča dovolj pozornost ali ko se njihovega mnenja ne sliši, se lahko resnično jezijo.

Preberite tudi ŽENSKE, KI NAJBOLJ UŽIVAJO V MASAŽI