MOŠKI, KAKO OSVOJITI ŽENSKO DEVICO?

Zaljubili ste se v žensko, rojeno v znamenju device. Vas zanima, kako jo osvojiti?
Zaljubili ste se v žensko, rojeno v znamenju device. Vas zanima, kako jo osvojiti?

Zaljubili ste se v žensko, rojeno v znamenju device. Vas zanima, kako jo osvojiti?

Predviden čas branja 4 minute

Ženska, rojena v zemeljskem znamenju device izstopa po svoji analitični naravi, pozornosti do podrobnosti, potrpežljivem delovanju in nežnem duhu. Zaradi svojih vrhunskih organizacijskih sposobnosti je osredotočena na bistvo in vedno poskrbi, da je vse popolno. Devica, ki ji vlada Merkur se vedno dokoplje do resnice in ne miruje, dokler zadeve, ki jo bremenijo ne bodo odkrite in razkrite. Če jo želite osvojiti, morate biti popolnoma iskreni in pošteni.

Čeprav na prvi pogled deluje hladna, je nežna, skrbna in ljubeča.

Njene oči so pozorne na detajle, njena duša, ki je obsedena s čistočo, pa je izjemno skrbna. Ženska devica je marljiva, zadržana, skromna in nežna dama, ki ne išče avantur, ampak išče dolgoročno razmerje. Ker je izbirčna, praktična in zelo pozorna oseba, težko spregleda podrobnosti, ki jih ostale ženske morda sploh ne zaznajo.

Moški, če želite osvojiti devico, morate biti čisti in urejeni.

Devica je perfekcionistka, zato se, da bi jo pritegnili, skušajte potruditi ne samo osebnostno, ampak tudi glede zunanje podobe. Devica opazi vse, tudi nohte, lase in čevlje. Ko išče življenjskega sopotnika je devica kritična, izbirčna in previdna. Devica ne bo navdušena nad moškim, ki se hvali z materialnim bogastvom.

Zaljubili ste se v žensko, rojeno v znamenju device. Vas zanima, kako jo osvojiti?

Njeno zanimanje vzbudi to, da je moški strasten do svojega dela in interesov, ter da je sposoben poskrbeti zase, tudi finančno. Zaradi njene kritične kompleksne narave pričakujte kritiko in razne opazke, brez katerih devica težko deluje. Tudi če vas kritizira, vas v bistvu ne ponižuje, vendar vam želi pomagati, da postanete boljši človek.

Devica svoje odnose jemlje zelo resno.

Zvezo morate jemati tako resno, saj od partnerja pričakuje, da bo tako zvest in vreden zaupanja kot ona. Bodite samozavestni, prijazni in zgovorni, a nikoli vsiljivi. Povejte ji, da si želite skupno življenje, zgraditi odnos, zaupanje in spoštovanje. Osredotočite se nanjo, uporabite govorico telesa ter se ustavite, da ji podarite čas, ki ga potrebuje, da spregovori. Najprej boste morali pridobiti njen um, preden boste lahko osvojili njeno srce.


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

Znane device

— Pink, Blake Lively, Beyoncé, Cameron Diaz, Jadranka Juras, Lea Sirk, Tinkara Kovač, Nuša Šenk, Miša Molk, Anja Drnovšek.

Moški, pokažite ženski devici svoje dobre manire in socialne veščine, saj je staromodna dama, ki ji ni vseeno, na kakšen način jo osvajate.

Devica želi, da je njeno življenje načrtovano in urejeno, kar pomeni, da nima veliko časa za presenečenja. Če jo želite osvojiti poskrbite, da načrtujete vnaprej, da vas bo lahko vpisala v svoj koledar. Ko načrtujete zmenke, upoštevajte tudi to, da je tudi izbirčna glede hrane in zelo občutljiva na okolje.

Zaljubili ste se v žensko, rojeno v znamenju device. Vas zanima, kako jo osvojiti?
Foto lookstudio on Freepik

Devica se v družbi živali počuti kot doma.

Če imate hišne ljubljenčke, se lahko z njo pogovarjate o njih ter jih spoznate. Ker je ljubiteljica živali, jo bo vaše zanimanje za male živalce zagotovo pritegnilo. Če niste prijazni do hišnih ljubljenčkov, verjetno zapravljate čas, ko jo želite osvojiti. Devica je sramežljiva, zato bo počakala, da bo moški naredil prvi korak. Ne zamenjajte pa njene sramežljivosti za nezanimanje.

Narcistični ali vulgaren moški ne moreta nikoli očarati device, saj je to ženska s čisto energijo, ki želi delovati v zdravem odnosu. Medtem ko se pogovarjate z jo, ji namesto da se hvalite poskušajte pokazati svojo šibko plat, da pridobite njeno zaupanje. Poskrbite, da ji boste pomagali pri gospodinjskih opravilih in jo prosite, naj vas nauči nekaj trikov. Devica potrebuje moškega, ki jo razume in jo zna pomiriti, ki je zanesljiv, ljubeč, ter vreden zaupanja.

Pripravljeno za Cosmoplitan.si