Najboljša voznica zodiaka, s katero se boste z veseljem zapeljali in najslabša voznica, pri kateri vas bo med vožnjo malce strah.

Najboljša voznica zodiaka, veliko jih je med vami, ki zelo rade vozite. Navade med vožnjo v avtu pa so popolnoma različne. Kateri dve izmed vas pa izstopata glede na astro znamenje, kot najboljša voznica zodiaka in najslabša voznica?

Najboljša voznica zodiaka. Vzorna in previdna voznica je…KOZOROGINJA.

Med vožnjo si umirjena, potrpežljiva, odgovorna in zelo previdna. Do potankosti se držiš pravil varnosti in upoštevanja pravil med vožnjo od točke A do točke B. Za volanom se počutiš varno, zahvaljujoč svojemu vrhunsko razvitemu umu, ki te nikoli ne pusti na cedilu.

Vsakdo ima tistega prijatelja, ali prijateljico, ki se vedno prostovoljno odloči, da bo vozila na izlet, zabavo itd. in to je zagotovo kozoroginja.

Tako je umirjena in dosledna, da se je voziti z njo prava sprostitev. Torej, ko gre za vožnjo, ti prijatelji popolnoma zaupajo saj si najboljša voznica zodiaka.

Ker si po naravi nagnjena k realnim odločitvam in načinu življenja tudi med vožnjo nikoli ne boš tvegala ali pa se izpostavljala v nevarnost, paziti znaš tudi na druge, zato kolesarju ali pešcu vedno vzorno ustaviš. Večna perfekcionistka, si ne dovoliš, da bi na cesti ali na parkirišču naredila kakšno napako ali si privoščila spodrsljaj. Ker se vsega lotevaš premišljeno, je tudi tvoja vožnja z avtomobilom premišljena. Zate ni pomembno, koliko je avto močan, ampak da je varen in da imaš vedno s sabo vso opremo, ki je potrebna. Vsekakor spoštuješ tudi druge voznike, zato z veseljem kdaj odstopiš prednost.

Najslabša, malce raztresena voznica je…DVOJČICA.

Zaradi tvojega splošnega nemira in nagnjenosti k površnim korakom, si malce nerodna in večkrat s strani drugih zaznamovana kot nezbrana voznica. Pozornost med vožnjo večkrat preusmeriš na vse druge stvari, težko se med vožnjo ločiš od svojega telefona in odlične kave, ki se lahko ohladi. Tudi sendvič je treba pojesti, seveda v avtu. Ko se znajdeš v hitrejšem prometu, sicer nisi panična, imaš pa takrat zagotovo več možnosti, da nekaj spregledaš, saj razmišljaš o tisočih zadevah, ki ti švigajo po glavi.

Čeprav deluješ v življenju zelo energično, so lahko tvoji odzivi med vožnjo na hitre in nevarne situacije počasni in neracionalni.

Glasna glasba je nekaj, brez česar si vožnje ne predstavljaš, vendar jo skušaj včasih nekoliko stišati, saj te lahko še dodatno vznemirja in povzroči, da ti bo zopet nekdo potrobil, ti pa tega ne boš slišala.

Dvojčica, tako si hitra in nepotrpežljiva, da želiš biti na dveh mestih hkrati, zato večkrat brezglavo zaviješ v napačno smer. Potem pravo pot tudi težko najdeš. Tudi če te kdo zelo lepo pogleda, ti običajno ne odstopaš prednosti.

Torej, ni pomembno v katerem znamenju si rojena, kot voznica bi morala vedno upoštevati pravila in vsakega posameznika na cesti. Čas je, da med vožnjo pustiš telefon pri miru, se zbereš in se osredotočiš na vožnjo.

Članek je bil objavljen: Cosmopolitan