MOŠKI, KAKO OSVOJITI VODNARKO?

Vas zanima, kako osvojiti žensko, rojeno v znamenju vodnarja?
Vas zanima, kako osvojiti žensko, rojeno v znamenju vodnarja?

Vas zanima, kako osvojiti žensko, rojeno v znamenju vodnarja?

Predviden čas branja 5 minut

Vodnarka je unikatna ženska, ki jo redko kdo razume. Ona je družabno bitje, ki se odlično znajde v različnih skupinah ter nepredvidljivih situacijah. Rada deli svoje mnenje, njeni argumenti so močni, zato je običajno nepremagljiva in seveda zelo iznajdljiva. Znana po bistrem intelektu in sposobnosti razmišljanja zunaj okvirov ima vedno odgovor na vsako vprašanje. Spremljajo jo nenavaden smisel za humor, lahkoten in edinstven pogled, ter ustvarjalnost. Ko se vodnarka zaljubi, sledi svojim občutkom, prav tako želi biti svobodna.

Vodnarka je vznemirljiva, nepredvidljiva in zelo neprimerna izbira, če iščete stabilno, varno razmerje brez razburkanih valov in čustvenih izzivov.  Če se z vami počuti dovolj varno, da se odpre in potopi v svoj čustveni svet, ji lahko brez dvoma zaupate. Njena potreba po kršenju pravil je včasih neobvladljiva, prav tako je zanjo pomembno, da so njene potrebe izpolnjene. Potrebuje nove izkušnje, spremembe, vznemirjenje, zato se izogiba togim moškim.

Vas zanima, kako osvojiti žensko, rojeno v znamenju vodnarja?

Znana je po razumevanju stvari, pred katerimi bi drugi bežali. Ko jo želite presenetiti, ji kupite nekaj, česar ne bi kupili nobeni drugi ženski. Pomembno je razumeti, da se pod njeno samosvojo zunanjostjo skriva prava ženska, ki ima rada nekaj romantičnega in lepega. Vodnarka rada raziskuje svet. Žeja po vznemirjenju jo vodi k iskanju avantur, zato jo boste najbolj razveselili, če boste predlagali skupno potovanje.

Slovi po inteligenci, modrosti in ljubeči naravi, zato ji ni težko znajti se v vsaki družbi. Sprejeti njen krog in njene prijatelje je zanjo zelo pomembno. Če boste kritizirali njeno družbo, bo razumela kot da kritizirate njo. Vodnarka je nepredvidljiva, zato ji je težko slediti. Da bi jo razumeli, je potrebno veliko potrpljenja.

To je ženska, ki močno verjame v svoje sposobnosti. Ogovarjanje ali obsojanje je ne zanima, zato ko ste z njo nikar ne pljuvajte po bivših. S svojim nekonvencionalnim, intuitivnim in inovativnim načinom razmišljanja prinaša v razmerje barvito pestrost. S svojim bistrim umom in unikatno zunanjostjo pusti močan vtis. Njen smisel za sarkazem prispeva k njeni privlačnosti. Znana je po tem, da vsakemu dolgočasnemu pogovoru doda kakšen zabaven element.

Ker močno verjame v moč resnice, lahko laž povzroči, da začne celo razmišljati o prekinitvi odnosa. Vodnarka se upre, ko je prisiljena narediti karkoli proti svoji volji. Verjame v svobodo izražanja in misli, zato ji nikar ne govorite, da razmišlja narobe. Če iščete žensko, ki bo prisluhnila vsem vašim težavam, je vodnarka popolna oseba za vas. Poskrbela bo, da se boste počutili prijetno, prav tako vas bo potrpežljivo poslušala in vam dala dober nasvet.

Vas zanima, kako osvojiti žensko, rojeno v znamenju vodnarja?

Njena neodvisna narava ji otežuje, da bi se spontano spustila v intimno razmerje. Preden se s kom zaplete, pretehta prednosti in slabosti ter se prepriča, ali je moški prava izbira zanjo. Ker zna biti sama s sabo, se nikoli ne bo povezala z moškim samo zato, da bi bila z nekom v razmerju. Svojih slabosti in ranljivosti ne pokaže zlahka, ko pa se zaljubi in zaupa, se je sposobna popolnoma predati. Rada eksperimentira v postelji, zato si lahko, če ste z njo obetate burno spolno življenje.

Vodnarka se mora v razmerju počutiti spoštovano. Če ji pokažete, da jo cenite zaradi vseh njenih domislic in ekscentričnosti, se lahko prebijete na vrh njene lestvice. Povejte ji, kaj vam je na njej všeč. Če želite pohvaliti njen videz, se posvetite malenkostim ter jih poudarite na zabaven način. Zanimajo jo vse nenavadne in tabu stvari, zato jo boste lažje osvojili, če ji boste zaupali kakšno svojo skrivnost.

Največ možnosti da jo osvojite imate, če ste rojeni v znamenju leva, ovna, strelca ali dvojčkov. Raki, ribe, kozorogi in device se lahko pri osvajanju vodnarke izgubite ali znajdete v labirintu. Biki, tehtnice in škorpijoni morate najprej razmisliti, če ste se pripravljeni spustiti v razmerje s tako unikatno in neodvisno žensko.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi MOŠKI, KAKO OSVOJITI KOZOROGINJO? in MOŠKI, KAKO OSVOJITI STRELKO?