Mesečni horoskop JULIJ 2022

Mesečni horoskop JULIJ 2022 za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja: 6 minutes

Astrološko znamenje raka, v katerem se bo Sonce nahajalo do 22. julija, ko preide v leva predstavlja družinsko srečo ali sedenje okoli obložene mize, čas raka je že veselja poln poletni čas, ljudje se povezujemo, ne manjka zabave ali veselja. Počutili se boste nekaj let mlajši, zlasti rojeni v vodnih znamenjih. V ospredje bodo v negativnem smislu stopile čustvene napetosti, ki se v vas nabirajo že dlje časa. Ne bodite presenečeni, če v odnosih izbruhne kakšen nepričakovan konflikt, ki se mu boste težko izognili. Upoštevajte, da morajo besede privreti na plano, v smeri, da se zadeve začnejo reševati.

Mesec julij se kaže v najlepših barvah, prihaja veliko veselja, entuziazma, igrivosti in dobre volje.

Paziti je potrebno, da ne boste pretiravali, ter si privoščili preveč in preveč zapravili. To je čas velikih priložnosti, če le imate pravo usmeritev, zato vas opogumljamo, da razvijate naprej svoje ideje, četudi so še tako nenavadne, pomembno je, da so projekti dolgoročno dobro zastavljeni .Raje boste poslušali kot govorili, toda znali boste sočutno prisluhniti tujim težavam, svetovati in pomagati.

Postanete lahko čustveno navezani na predmete, zato obdobje ni najboljše za pospravljanje omare.

Pojavilo se bo nekaj nereda, kot tudi nezmožnost, da se osredotočite na velike podvige. Ne bodite presenečeni, če se boste v mislih, ali celo dejanjih vračali v stare zgodbe. Prisotna bo tudi občutljivost, zato boste kritike težko prenašali, tudi če bodo dobronamerne. Ženske boste posebno skrb namenile ginekološkemu področju, pri marsikateri pa bo prisotno tudi razmišljanje o naraščaju.

Otroci bodo v tem obdobju vir vašega navdiha.

V zadnjem delu julija, ko bo Sonce v levu pričakujte prodorno energijo, ki bo privlačila tako sodelavce kot prijatelje. Vpliv vas bo soočil z dejstvom, da boste morali odnose s svojimi bližnjimi postaviti na drugačne temelje. Mogoče ste pretiravali v določenih stvareh in vam je sedaj žal. Obrnite nov list, nikoli ni prepozno in se opravičite za izrečene besede, čeprav so vas drugi mogoče samo narobe razumeli.

V prvi polovici julija bo na področju ljubezni zaradi Venere v dvojčkih vse skupaj bolj razpršeno, vendar kljub temu prijetno. Venera, ki 18. julija preide v znamenje raka prinaša toplino v odnose. Všeč vam bodo poudarjene obline, ter ženstvenost. Čutni boste od partnerja pričakovali, da poskrbi za vas, tedaj se mu boste predali. Vznemirjal vas bo mističen pogovor o skrivnostih narave, še posebej zvečer ob soju luninih žarkov.

Mesečni horoskop JULIJ 2022 za vsa astrološka znamenja

ZNANI, KI PRAZNUJEJO V MESECU JULIJU

3. julija praznuje Lorella Flego

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v drugi dekadi znamenja Raka. Je izredno čustvena in občutljiva oseba, romantičnega značaja. Ljubi dom in družino in se jim tudi z vso predanostjo posveča. Ima zelo dober spomin, močno intuicijo, veliko sanja in njena dejanja so običajno zelo podložna Luninemu vplivu. Ima nenavaden smisel za humor. Ker je oseba, ki je ranljiva in občutljiva na zunanje vplive, potrebuje veliko časa zase ter potrditev s strani bližnjih.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Leva.

Ima veliko ponosa in uživa delati stvari na lastno pobudo. Njen občutek za pravičnost prinaša rešitve. Včasih lahko deluje arogantno in vzvišeno do drugih. Ne more biti vedno prva, ampak ima takšno potrebo biti vodja, da je morda težko, da sprejme kogarkoli drugega v tej vlogi. Premore precej samozavesti in tudi poguma, toda ni posebno predrzna. V najboljšem primeru je tolerantna do sebe, svojih omejitev, kot tudi svojih moči.

17. julija praznuje Blaž Jarc

Sonce ima v znamenju raka zato potrebuje veliko prijaznosti in ne prenese ugovorov, zato je tudi kot partner precej muhast. Obožuje mirno in lagodno življenje, kjer v okrilju toplega doma in družine vedno počne nekaj koristnega in se zabava na svoj način. Je zelo hitra in privlačna oseba ki zna nasmejati vsako družbo. Potrebuje pa več odločnosti, doslednosti in soočanja s težavami, saj mu beg pred njimi nikakor ne bo pomagal, kvečjemu se bodo težave le povečale. Je zelo privlačnega videza, prikupen in prilagodljiv, kar nasprotni spol pri njem občuduje.

Jupiter ima v znamenju bika, kar mu omogoča v življenju konkretne premike, saj je zelo stabilen in ambiciozen.

Njegovi predlogi so resni in z njimi običajno v življenju uspe, še posebej takrat, ko ima ob sebi pomoč, saj mu timsko delo ne predstavlja nobenih težav. Njegova moč je povezana tudi s težkimi situacijami, ki zanj ne predstavljajo velikih težav, saj jih je sposoben trezno in elegantno premostiti. Jupiter v tej poziciji privlači uspeh in srečo takrat, ko deluje disciplinirano, pošteno, dobrodelno, praktično in se posveča malenkostim.

Planetarni premiki, astrološka napoved za mesec junij

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu juliju največ sreče na področju denarja in kariere?

Na področju denarja in kariere boste imeli v juliju največ sreče rojeni v znamenju bika, raka in tehtnice.

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu juliju največ sreče na področju zdravja in počutja?

Največ sreče na področju zdravja in počutja boste imeli v juliju rojeni v znamenju ovna, leva in vodnarja.

V katerem znamenju se bo v mesecu juliju nahajala Venera?

Venera se bo nahajala v znamenju dvojčkov, nato 18. julija preide v znamenje raka.

V katerem znamenju se bo v juliju nahajal Mars?

Mars se bo v prvih dneh julija nahajal v ovnu, 5. julija pa preide v znamenje bika.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvih dneh julija bo priporočljivo, da prisluhnete nekomu, ki vam lahko pomaga rešiti zapleteno situacijo. Lahko vam odpre nove možnosti, ki vam prinašajo osvoboditev na osebnem področju. Med pogovorom boste lahko povedali vse, kar vam leži na duši. Čeprav se vam bo v sredini julija zdelo, da vaše želje niso uslišane, boste hitro spoznali, da v bistvu želite nekaj čisto drugega.

Trdno boste prepričani vase, zato se na diplomacijo v odnosih ne boste ozirali. Zadnji dnevi v mesecu juliju bodo zaradi Marsa v znamenju bika, ki spodbuja trmaste odločitve napeti. Počutili se boste nekoliko nesproščeno. Če menite, da nekdo ne vidi stvari takšnih, kakršne so, mu čim prej iskreno odprite oči.

Smernica za boljše počutje v juliju
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Počutje bo v začetku julija zaradi vpliva Sonca v znamenju raka nekoliko nihalo. Več kot nove zmage vam bodo pomenili zdravi odnosi, zato boste vanje vlagali več truda in pozornosti. Na nekoga boste s svojim vedenjem in dejanji naredili velik vtis. Stiki z drugačnimi vam prinašajo presenečenja na osebnem področju. Odpravite se v nove dimenzije.

To bo sijajna priložnost, da se otresete starih obrazcev in navad. Zastavili si boste tudi nekaj težje dosegljivih ciljev. Konec julija bo zaznamovan po starih obljubah, ki jih bo potrebno počasi izpolniti. Potrebnega bo več pogleda vase, sicer spremembe tudi dolgoročno ne bo. Razpoloženje bo zelo spremenljivo.

Smernica za boljše počutje v juliju
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V začetku julija, ko bo na vas močno vplivalo Sonce v znamenju raka ne boste imeli potrpljenja z ljudmi, ki ne bodo mogli slediti tempu, tudi za ljubljeno osebo ne boste imeli pravega razumevanja. Samoumevno bo, da vas morajo pohvaliti. V sredini  meseca julija bo zbranost ena izmed vaših težjih težav. Koncentracije vam bo primanjkovalo tudi v družbi.

Presenečeni boste nad osebo, ki se je v zadnjem času nekoliko oddaljila od vas. Manjša razočaranja bodo pustila pečat na področju srčnih zadev. V zadnjih dneh julija vam srečo prinaša Mars, ki bo vaša čustva postavil na pravo mesto. Zahtevali boste tudi več spoštovanja s strani ljudi, ki vas obkrožajo, kar vas vodi k sreči.

Smernica za boljše počutje v juliju
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sonce v vašem znamenju vam v začetku julija prinaša realno sliko zato budno sledite njegovim namigom. Nekomu, ki vam je znova obrnil hrbet, ne bi smeli zaupati, čeprav ste vedno pripravljeni ponuditi še kakšno priložnost. Premislite, kako bi izboljšali svojo situacijo brez odvečnih konfliktov. V sredini meseca se boste ukvarjali sami s sabo in s svojim zdravjem.

Naveličani boste določene rutine in pripravljeni celo malce tvegati. Na zasebnem področju vam dogajanja konec julija nikakor ne bo primanjkovalo. Venera v vašem znamenju vas bo usmerila v akcijo in odprte ter iskrene odnose. Tudi samskim se nakazujejo možnosti, ki pa jih najprej skrbno pretehtajte. Določenim stvarem se boste morali odreči.

Smernica za boljše počutje v juliju
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Začetek julija bo zaradi vpliva Venere v znamenju dvojčkov družaben in poln ljubezenskih iskric. Odnos s partnerjem bo postal mehkejši, laže bosta našla skupni jezik tudi pri tistih temah, kjer se vajina mnenja sicer zelo razhajajo. Samski se boste družili s tistimi, ki vam vlivajo optimizem, zapletenih zgodb se boste izogibali.

Poslovne in finančne obveznosti boste postavili nekoliko na stran, vendar se ne bojte, saj boste vse nadoknadili. Sonce v vašem znamenju vam v zadnjem delu meseca prinaša nekaj omejitev, ki bodo povezane predvsem s področjem kariere in financ. Presenetil vas bo nekdo, ki vam bo ponudil finančno pomoč. Čeprav nihče, s komer boste sodelovali, ne bo hotel popuščati, ne bo težko najti skupnega jezika.

Smernica za boljše počutje v juliju
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V prvih dneh julija si boste privoščili daljši počitek, ki bo ponovno napolnil vaše baterije in vas popeljal v svet sproščenosti. Tokrat se boste vsega lotili bolj premišljeno, odgovorno in diplomatsko, kar vam prinaša boljše rezultate. Na področju partnerskih odnosov pričakujte več napetosti sredi meseca, ko boste vse želeli izvedeti in udejanjiti takoj zdaj, nasprotni strani pa to ne bo najbolj ustrezalo.

Nikar se ne izogibajte premišljenim korakom in potrpežljivosti, ki bo tokrat nujno potrebna, če boste želeli ohraniti tople odnose. Mars v biku bo proti koncu meseca prebudil dvome, ki vas bodo vznemirjali in spravljali v kočljive položaje. Tudi počutje bo nihajoče, kar vas bo usmerilo k ukrepom za bolj zdravo življenje ter umirjen um.

Smernica za boljše počutje v juliju
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V začetku julija, ko boste navdušeni nad razigrano energijo Venere v dvojčkih boste z lahkoto priplezali stopničko višje, saj boste polni energije in motivacije, kljub temu, da bodo vsi okoli vas bolj ležerni. Ljubezen bo imela nad vami moč, saj si boste pogumno izborili naklonjenost osebe, ki vam je všeč. Idej bo ogromno, vendar jih bo potrebno tudi udejanjiti v realnosti, v nasprotnem primeru vam prinašajo le težave in zmedo, ki pa si je trenutno ne želite v svojem življenju.

Konec julija bo čas počitka in prijetnega dogajanja, ki se mu boste težko izognili tudi tisti, ki brez dela težko funkcionirate. Vabljeni boste na različne dogodke, kjer boste izžarevali samozavest in zadovoljstvo. Finance vam bodo najboljše služile v zadnjih dneh meseca, ko boste znali tudi nekaj prihraniti.

Smernica za boljše počutje v juliju
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čeprav vas bo v prvih dneh julija spremljalo veliko lepih dogodkov, boste nekoliko raztreseni in nervozni, vendar kljub temu nikar ne prelagajte pomembnih poslovnih in finančnih obveznosti. Nekoga boste prepričali v svoj prav, čeprav vam bo na začetku poskušal ugovarjati. Odnosi bodo nekoliko izpostavljeni sredi meseca, takrat boste sposobni tudi zaključiti vse kar vas obremenjuje, vendar brez odvečne razlage in brez slabe vesti.

V zadnjih dneh meseca vam bo pomembna predvsem materialna plat. Uredili boste zadeve, s katerimi ste odlašali in veliko lažje se boste pogovorili o področju denarja, ki bo dobilo boljšo obliko. Na poslovnem področju bo pravi čas za ugodne rešitve v zadnjih dneh meseca julija. Postavljali si boste smernice, ki bodo odlično začrtane.

Smernica za boljše počutje v juliju
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tisti strelci, ki vas čaka dopust, si ga boste znali odlično organizirati in si resnično nabrati nove energije za prihodnje mesece, ki bodo naporni. Premagali boste vse, tudi dvomljivost tistih, ki vam do zdaj morda niso zaupali. Venera v znamenju dvojčkov vas bo popeljala do določenih zaključkov, ki vas bodo vsaj delno razbremenili.

Nekoliko manj ugodna pa bo sredina julija na področju posla in finančnih zadev, ki vam bodo neprestano polzele iz rok, kljub temu da se boste trudili in v delo vlagali vso svojo energijo. Vzemite si konec julija več časa za družino in prijatelje, saj ste se v zadnjem času od njih čisto umaknili. Ker pa nikakor niste samotar, je sedaj čas, da odnose vsaj nekoliko zakrpate.

Smernica za boljše počutje v juliju
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Začetek julija, ki ga bo obarvalo Sonce v znamenju raka bo mnoge izmed vas preizkušal v potrpežljivosti. Čeprav ste navajeni čakati, bodo določene okoliščine zelo zoprne. Nepredvidljivi dogodki in spremembe bodo na vas vplivale stresno, zato poskrbite tudi za sproščanje. V sredini meseca se v domačem okolju obeta pravi komunikacijski kaos. Številni sorodniki bodo vaše ravnanje ocenili kot nerazumno, a ne pustite se zmesti.

Stvari uredite tako, kot vam narekuje razum. Če ste samski se več gibajte med ljudmi, saj imate odlične možnosti za nova poznanstva. Napetost bo popustila ob koncu meseca, ko se lahko z energijo Marsa v biku umaknete v svoj svet ali pa se preprosto podate v raziskovanje. Deležni boste priložnosti, da nekomu izpoveste svoja čustva in se pogovorite o odnosu.

Smernica za boljše počutje v juliju

 
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Energija Sonca v raku bo močno povečala občutljivost. Še pravi čas se vzemite v roke in nadzorujte svoje obnašanje, da ne bo prepozno. Če boste budni, se boste spogledovali z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Tekmovalno boste sredi julija razpoloženi, tako v ljubezni kot v poslu, sreča se vam bo nasmihala tudi tam, kjer je ne pričakujete.

Sprejmite predlog nekoga, ki vas očitno dobro pozna in točno ve, kaj je dobro za vas. Nič ne bo narobe, če boste uporabili več domišljije, ko boste poskušali narediti vtis. Zdravstveno področje bo nekoliko ogroženo proti koncu meseca, saj se nikakor ne boste sprostili. Ukvarjanje z otroci lahko zbudi veliko prijetnih radosti in okrepi vašo ustvarjalnost.

Smernica za boljše počutje v juliju
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V začetku julija, ko se bo Sonce nahajalo v raku, boste deležni prijetnega vpliva, ki bo izboljšal komunikacijo. V delovnem okolju boste svoje znanje dobro tržili zato vam dobrih rezultatov ne bo manjkalo. Brez slabe vesti si lahko privoščite malce višji življenjski standard in uživate v njem. V sredini julija se nadaljuje zgodba s povsem negotovim koncem.

Pazite, kako in kaj boste odgovorili. Obeta se vam poplava informacij, ki pa večinoma ne bodo pomembne. Omejite se konec meseca na področja, ki so trenutno za vas aktualna in pomembna za napredek. Srčne zadeve bodo v zadnjih dneh julija mirovale. Zdelo se vam bo, da vse skupaj zaznavate zelo trezno in preudarno.