MODNI POLETNI NAMIG ZA VAŠE ASTRO ZNAMENJE

Preverite modni poletni namig za vaše astrološko znamenje!
Preverite modni poletni namig za vaše astrološko znamenje!

Preverite modni poletni namig za vaše astrološko znamenje!

Kakšne barve in kroji kraljujejo v poletnih dneh? Z rumeno barvo, ki vas bo napolnila z novo energijo zagotovo ne boste zgrešile. Poskusite z rumeno oblekico ali pa se odločite za kombinacijo rumene s črno. Čeprav smo zadnje čase prisegali na basic oblačila brez vzorcev, bodo sedaj v ospredje stopili pikčasti vzorci, ki bodo popestrili vaš vsakdanji videz. Dodajte svojemu poslovnemu videzu nekaj živahnosti in enobarvno bluzo zamenjajte za takšno s pikčastim vzorcem. Oranžna barva je zagotovo barva sezone. Popolna kombinacija rahlo rožnatega in oranžnega odtenka je primerna za skoraj vsako priložnost. Barva, ki jo morate imeti je nebeško modra, ki simbolizira poletje, morje in svežino. Ne pozabite pa tudi na zeleno v vseh odtenkih.

OVNICA

Pisan hlačni pajac v živahnih barvah je zate prava izbira! Zraven dodaj enostavne poletne sandale, v katerih boš z lahkoto ohranila svoj hiter tempo!

BIKICA

V romantični zeleni obleki boš izgledala fantastično. Ker obožuješ zemeljske odtenke, izberi pletene sandale v rjavi barvi in šik torbico.

DVOJČICA

Zakaj bi delovala dolgočasno, ko pa lahko svoj videz polepšaš z zeleno obleko, ki je kombinirana s simpatičnim vzorcem. Upaj si biti tudi kdaj bolj nežna, kar se tiče videza.

RAKICA

Enostavna svetlo modra obleka je odlična izbira, saj boš v njej še vedno delovala nežna, kot si v resnici, poleg tega je za poletne dni zelo udobna!

LEVINJA

Pink je barva, ki bi jo v letošnjem poletju morala nositi, saj želiš ostati v trendu. Pisana obleka v kombinaciji s pink čevlji in torbico je kot nalašč zate!

DEVICA

Tudi ko govorimo o stilu si rada v kontaktu z naravnimi odtenki. Zelena obleka in rjava torbica sta izbira, ki je letošnje poletje zagotovo IN.

TEHTNICA

Poletje je možnost, da se obdaš z belo barvo. Bela tunika z luknjami je odlična izbira za tvoj dnevni ali večerni stajling.

ŠKORPIJONKA

Živo rdeča barva je zopet ena izmed najbolj modernih v sezoni poletja, zato hitro po rdečo oblekico, ki se odlično ujema s tvojo osebnostjo.

STRELKA

Kljub temu da te moda zanima, si rada sproščena, zato je bela enostavna srajca v kombinaciji z jeansom odlična poletna kombinacija zate!

KOZOROGINJA

S hlačnim poletnim kostimom v roza barvi boš zagotovo opažena, poleg tega boš poudarila, da znaš biti tudi nežna.

VODNARKA

Čeprav zelo rada izstopaš, je poletje pravi čas, da se odločiš za belo barvo. Široke hlače v kombinaciji s pletenim topom so odlična izbira!

RIBICA

Prijetna modrina ohlapne obleke te bo naredila še bolj privlačno!