KAKO PREKINITI ODNOSE, TER STVARI, KI VAS UTESNJUJEJO?

Kako na lažji način prekiniti odnose, ki vas utesnjujejo?
Kako na lažji način prekiniti odnose, ki vas utesnjujejo?

Kako na lažji način prekiniti odnose, ki vas utesnjujejo?

Predviden čas branja: 7 minutes

Velikokrat smo v življenju zadovoljni s tem, kar se nam zdi pravilno, primerno in varno. Bojimo se sprememb. Bojimo se stopiti iz območja udobja in se soočiti s svetom brez stvari, ki smo jih vajeni. Bojimo se iti dlje, ker za seboj ne moremo zapustiti ljudi ali krajev, ki jih dobro poznamo. Če niste srečni tam, kjer ste zdaj nadaljujte, saj vendar niste drevo. Ni treba, da se zataknete in za vedno ostanete na enem mestu.

Če niste zadovoljni s potjo svojega življenja, jo spremenite.

Ne glede na to, ali gre za vašo ljubezensko, poklicno pot ali študij, če se kdaj znajdete v situaciji, ko se vam zdi, da ste se napačno odločili, se za trenutek ustavite in spremenite smer. Ne zapravljajte časa, denarja in truda za nekaj, zaradi česar vaša duša ne poje od veselja. Če ugotovite, da vas življenje žalosti, spremenite svojo perspektivo. Začnite na življenje gledati z drugega zornega kota. Ne osredotočajte se na stvari, ki jih ne morete nadzorovati, osredotočite se nase in na to, kaj lahko storite, da se počutite dobro. Zamenjajte pesimistično idejo z optimistično in poglejte, kako se bo vse spremenilo na bolje.

Kako na lažji način prekiniti odnose, ki vas utesnjujejo?

OGNJENA ZNAMENJA

Če vas ljudje okoli vas ne osrečujejo, jih pustite za seboj. Če imate vsakič, ko jih srečate, občutek, da je nekaj narobe, se odmaknite od njih. Ne dovolite jim, da pridejo k vam in vam zapravijo čas. Ne dovolite jim, da vam odvzamejo pozitivno energijo. To ne pomeni, da jih morate popolnoma odstraniti iz svojega življenja, vendar se odločite, da ne boste preživljali časa z ljudmi, zaradi katerih se počutite fizično ali duševno pod stresom. Nehajte biti zadovoljni s slabimi odnosi, pogovori in negativnimi ljudmi.

ZEMELJSKA ZNAMENJA

Če se počutite nesrečni zaradi svoje službe, prenehajte in se usmerite v spremembo. Če se v svojem poslu ne morete več učiti in rasti, poiščite novega. Preživljanje časa v službi, zaradi katere se počutite žalostne in izčrpane, je za vas strupeno. Ne glede na plačilo, tretjino dneva ne bi smeli preživeti nezadovoljni. Vaša sreča je tista, ki določa vaš uspeh. Če niste srečni, v življenju ne morete biti uspešni. Če ste uspešni samo v poslu, se v notranjosti nikoli ne boste počutili izpolnjene.

Kako na lažji način prekiniti odnose, ki vas utesnjujejo?

ZRAČNA ZNAMENJA

Če se v mestu, v katerem živite, ne počutite srečno, se premaknite. Ne ostanite na mestu samo zato, ker je znano in je bilo včasih prijetno. Če ostanete samo zato, ker je vaše mesto varno območje in se bojite preseliti, resnično dobro premislite o svojih odločitvah. Ker takrat, ko se najbolj bojite skoka, takrat bi morali skočiti. V nasprotnem primeru boste vedno obtičali na enem mestu. Ker je dom kraj, kjer se počutite srečni, naj bo tam, kjer si želite.

VODNA ZNAMENJA

Če vas ljubezen ne zadovolji, odnehajte. Ljubljena oseba ni zadnja oseba na svetu. Zaradi odnosa bi morali sijati, cveteti, ljubljena oseba vas mora navdihovati, da postanete boljši človek. Ne bi smeli biti žalostni. Torej, ni vam treba ostati v zvezi, katera vas spravlja v slabo voljo. Potrebujete zdrav, zrel, ljubeč, navdihujoč odnos, zaradi katerega se počutite resnično srečni. Ne zadovoljujte se z manj.

PREKINITVE IN ASTROLOGIJA

S pomočjo astrologije lahko lažje naredite spremembo. V sedmo hišo spadajo odnosi vseh vrst. Energija sedme hiše nakazuje tudi na morebitne spore, konflikte ali nesoglasja in pripetljaje, ki je pričakovati v raznih odnosih. Pripoveduje tudi o razvoju razmerij, od začetka do konca. V širšem smislu se simbolika sedme hiše odraža kot spoprijem z drugačnostjo, zahtevami in težnjami ter s povezanostjo in zmožnostjo prekinitve določenega odnosa.

Opisuje nastanek spora zaradi lastnega nagona.

Z njeno pomočjo boste lažje spoznali lastne šibkosti in ranljive točke, nesporazume, ter notranje zaznave, ki so povezane s tem, ali v določenem razmerju, kljub temu da z njim ne rastete vztrajate. Prilagajanje na spremenljive situacije, spotakniti se ob skriti pasti, nerazumevanje, nedostopnost, distanciranje, vse to prebuja sedma hiša, ko smo v odnosih nezadovoljni. Z vidiki te hiše lahko razkrijete, kako delujete z drugimi in kako lahko vaše interakcije, ko se odločite za prekinitev vplivajo na vaše življenje.

7. hiša v ovnu

Oven vlada 1. hiši in ker ji je sedma nasprotna, je to lahko nasprotujoča si postavitev. Ne bodite presenečeni, če vam sebičnost predstavlja težavo v odnosih. Najlažje delujete z nekom, ki vam omogoča svobodo. Zaradi svoje želje po neodvisnosti znate prekiniti kar vas ne osrečuje in sicer brez težav in brez razlage.

7. hiša v biku

Nagnjeni ste k dolgotrajnim, zvestim odnosom, temeljite na zaupanju zato težko prekinete odnose, tudi če čutite da vas ne osrečujejo. Poskusite se naučiti sklepati kompromise. Priložnosti za to da prekinete slab odnos in zaživite lahko izgubite, ker ste preveč trmasti, da bi priznali, da trpite.

7. hiša v dvojčkih

Ste radovedni in želite spoznati čim več novih ljudi, zato s slabimi odnosi z lahkoto prekinete. Komunikacija je ključna za vaše odnose in ko ugotovite, da vas nekdo intelektualno ne spodbuja ga brez pomisleka izpustite. Slabi odnosi nimajo prostora v vašem življenju.

7. hiša v raku

S svojo čustveno naravo potrebujete odnose, zato jih zelo težko pretrgate, tudi če v njih trpite. Najlažje delujete z nekom, ki je potrpežljiv in pripravljen negovati vaše nežno srce. Zamera je lahko nekaj, kar se počasi prikrade v vaše odnose. Prepričajte se, da veste, kaj iščete, preden popolnoma zaupate.

Biti črna ovca ni najhujše, saj je to pomemben družinski člen, ki prebuja in osvobaja

7. hiša v levu

Vaši odnosi so obarvani z užitkom, toplino in srečo. V njih ste izredno radodarni in radi se počutite cenjene. V kolikor se vam pozornost in velikodušnost ne povrneta, lahko postanete nesramni. Takrat ste v trenutku sposobni odnos prekiniti. Ne dovolite dvomom, da vas posrkajo vase, saj vam bo to povzročilo težave v dolgotrajnih odnosih.

7. hiša v devici

S svojo skrbno energijo, ki daje prednost blaginji drugih znate v odnosih nuditi več kot dobivate. Naučite se izpustiti preteklo razočaranje in ga ne vnašajte v trenutne odnose. S svojo sposobnostjo analiziranja znate zelo dobro oceniti, katere odnose bi bilo potrebno prekiniti in za katere se je vredno truditi.

7. hiša v tehtnici

V odnosih delujete z lahkoto in vsekakor so, dokler vas navdihujejo pomemben del vašega veselja in zadovoljstva. V kolikor se znajdete v slabih odnosih lahko izgubite lastno identiteto, samo zato, da bi ustrezali potrebam drugih.

7. hiša v škorpijonu

Škorpijonova energija je močna in prodorna, ko pa začuti, da ne deluje v pravi smeri, postane uničevalna. Ko se zaupanje vzpostavi, je lahko odnos veliko bolj smiseln. Pazite se ljubosumja ali pasivnosti, ki vas lahko popeljeta v to, da prekinete odnos, ki bi lahko bil za vas dolgoročno zelo izpopolnjujoč.

7. hiša v strelcu

Strelec se mora v odnosih počutiti svoboden. Če svobode ne čuti, je sposoben odnos prekiniti in raziskati nove poti, popolnoma brez slabe vesti in obžalovanja. Ko ne razumete čustvenih potreb nekoga, s katerim ste v odnosu ter ko vse skupaj postane preveč globoko, zna strelec prekiniti.

7. hiša v kozorogu

Lojalnost je vaša temeljna vrednota, zaradi katere ste če je ne čutite sposobni določen odnos prekiniti. Bodite pozorni na stene, ki jih postavite okoli, dovolite da se vaša čustva razbohotijo, le tako boste vedeli, kateri odnos je vredno negovati in kateri je zrel za prekinitev.

7. hiša v vodnarju

Ko zaradi močnega navdušenja vaša čustva zaidejo na zanimivo pot, se zlahka odlepite od neučinkovitih odnosov. Preveč pravil za vas ne deluje, dolgočasili se boste in slej kot prej odnos prekinili, brez da bi se kasneje s tem obremenjevali.

7. hiša v ribah

Potrebujete naklonjenost in intimnost, ampak, ne pozabite postaviti mej, saj odnose zelo težko popolnoma prekinete. Soodvisnost lahko postane težava, zato skušajte odločitve glede odnosov, ki vas utesnjujejo sprejemati zrelo in predvsem odgovorno.

Pripravljeno za Čvek v križankah