ŽENSKE, KI ZNAJO PREKINITI ODNOSE, KO ZAČUTIJO DA JE DOVOLJ

Spadate med ženske, ki znajo prekiniti slabe odnose, ko začutijo da je dovolj?
Spadate med ženske, ki znajo prekiniti slabe odnose?

Spadate med ženske, ki znajo prekiniti slabe odnose, ko začutijo da je dovolj?

Predviden čas branja: 3 minute

Dobri zdravi odnosi so tisti, ki nas navdihujejo in spravljajo v dobro voljo. Slabi toksični odnosi pa so tisti, ki bi se jim morali izogniti, saj nas le dušijo in rušijo našo podobo. Veliko ljudi ni sposobnih prekiniti toksičnih odnosov, nekatere ženske zodiaka pa imajo same sebe tako rade, da odnose, ki jih obremenjujejo prekinejo, ko začutijo da je dovolj.

Spadate med ženske, ki znajo prekiniti slabe odnose, ko začutijo da je dovolj?

OVNICA

Ovni so znani po svoji vnemi in ambicioznosti, skupaj s svojo tekmovalno naravo. Ne dovolijo, da bi se v odnosih kdo spotikal ob njihove odločitve ali pa da jih nasprotna stran ne bi spoštovala. Razhajanje je za ovnice nekaj normalnega, saj nikakor ne razumejo, da kdo sploh ostaja v slabih odnosih. Ovnice slabe vibracije raje zavržejo, kot da bi jih sprejemale. Ker želijo ves čas osebnostno napredovati, se zavedajo, da je potrebno škodljive odnose čim prej prekiniti, seveda brez obžalovanja.

LEVINJA

Levinja je znana po živahni osebnosti in ekstravaganci. Ker v odnosih upravlja s srcem, hitro začuti če je odnos toksičen. Ko plamen sreče ugaša, levinja pripravlja strategijo kako na najbolj enostaven način prekiniti odnos, ki je ne osrečuje. Levinja se v bistvu boji, da bi nekdo lahko izgubil zanimanje zanjo, zato je sposobna medsebojne odnose prekiniti, če ni v središču pozornosti. Ni važno kaj je narobe, ko levinja nekaj časa v odnosu čuti napetost si ne dovoli žalosti in trpljenja, poleg tega ji je kristalno jasno, da je potrebno prekiniti, če odnos doseže mejo, preko katere se ona ne želi spustiti.

DEVICA

Devica, ki ji vlada Merkur, planet komunikacije, je premišljena in sposobna postaviti se zase, če začuti, da je nekdo v odnosih ne spoštuje. Devica večinoma išče popolno partnerstvo, zato hitro zazna, kaj ji ne ustreza in postavi mejo, do kamor se lahko nasprotna stran spusti. Svoja nerealna pričakovanja nekaj časa premlevajo, ko njihovo upanje izgine, se znajo device odločiti in določen odnos, ki je toksičen za vedno prekiniti. Ker se rade izogibajo konfliktom, poskušajo odnos končati brez kakšne posebne razprave. Devica je po prekinitvi obkrožena s konkretnimi argumenti, zakaj je določen odnos prekinila.

Spadate med ženske, ki znajo prekiniti slabe odnose, ko začutijo da je dovolj?

KOZOROGINJA

V medsebojnih odnosih je kozoroginja zanesljiva, zvesta, ter čutna. Rada gradi odnose, ki ji pomagajo prebroditi neizogibne vzpone in padce. Medtem ko naredi vse za dober odnos, je prva, ki verjame, da če odnos preprosto ne deluje več, ga je treba prekiniti brez obžalovanja. Kozoroginja se vedno trudi sprejeti resničnost, namesto da bi se zavajala, da se bo določen odnos morda spremenil na boljše. Za kozoroginje je prekinitev toksičnih odnosov življenjsko dejstvo.

VODNARKA

V razmerju so vodnarke igrive in navdihujoče, vendar le v primeru, če jim nasprotna stran vrača enako energijo. Če vodnarka ne čuti spoštovanja in se obremenjuje, zna zelo hitro prekiniti odnos. To stori na intelektualni in diplomatski način, prav tako da jasno vedeti, da vrnitve k njej enostavno ni. Vodnarke si ne dovolijo slabih energij v odnosih, znajo sicer odpustiti in oprostiti, vendar ko se vse skupaj ponovno ponovi tudi prekiniti brez dodatne razlage.

Kaj naredimo, ko prekinemo slab odnos?

S prekinitvijo slabega odnosa omogočimo sebi lepše življenje, njim pa lekcijo, iz katere morda zrastejo.

Kaj je lažen občutek popolnega odnosa?

Ko zapuščate slabe odnose, se pojavi lažen občutek, da je odnos bil zelo dober, včasih skoraj popoln.

Pripravljeno za Elle.si