MOŠKI, KI RAZUMEJO ŽENSKE SO ROJENI V ZNAMENJU…

V katerih znamenjih so rojeni moški, ki jih spremlja ženska energija?
pixabay.com/users/vika_glitter-6314823/

V katerih znamenjih so rojeni moški, ki jih spremlja ženska energija?

Predviden čas branja 5 minut

Astrološka znamenja delimo tudi po spolu in sicer na moška in ženska. Ženska znamenja, ki jih spremlja bolj nežna energija so bik, rak, devica, škorpijon, kozorog in ribi. To so pripadniki vodnih in zemeljskih znamenj, ki so bolj obrnjeni vase in v svoj svet, kar pomeni da včasih razumejo tudi tisto, česar drugi ne dojemajo. Ženska znamenja absorbirajo energijo iz okolice in jo predelajo v sebi, da jo čustveno izkusijo. Moške običajno spremlja hitro premikajoča se energija, pogosto veljajo za neobčutljive na dejanja in besede drugih, vendar so izjema biki, raki, device, škorpijoni, kozorogi in ribi, ki jih spremlja ženka energija, ter jim omogoča da ženske bolj razumejo in enostavno znajo z njimi.

Svoje besede podajajo previdno in svoje odločitve jemljejo zelo resno, zato jim lahko zaupate in se nanje zanesete.

Usklajena energija jih vodi pri povezovanju z intuicijo in mehkobo. Ženska energija tem moškim pomaga, da se prepustijo naravnemu ritmu življenja, namesto da bi ga poskušali nadzorovati. Prav tako so bolj dojemljivi in subtilni.

V katerih znamenjih so rojeni moški, ki jih spremlja ženska energija?

MOŠKI BIK

Bik je zelo skrben, rad ustvarja toplino in prijetno okolje. To je moški, ki poskrbi, da se ženska ob njem vedno počuti ljubljeno in varno. V odnosu z žensko se zna čustveno odpreti, razume, da ni vedno razpoložena za vse ter prekipeva od radodarnosti in naklonjenosti. On z lahkoto prenaša čutnost, prav tako ga ni strah pokazati svoje šibke plati. Njegova čutnost in spoštovanje do lepote in estetike še dodatno prispevata k njegovi ženski avri.

MOŠKI RAK

Moški rak je zelo občutljiv in vedno v stiku s svojimi čustvi, kar ga usmerja k sprejemanju ženske energije v celoti. Druga ženska lastnost, ki jo ima, je spodbujanje. Vedno je tukaj za vas, da vas ljubi in podpira ne glede na vse. To je moški, ki uteleša bistvo ženskosti z milino in subtilnostjo, je globoko intuitiven, dojemljiv in sočuten. Njegov naravni materinski instinkt ga pogosto vodi k ustvarjanju harmoničnega okolja. Empatija in čustvena globina sta lastnosti, zaradi katerih rak ženske zelo dobro razume.

V katerih znamenjih so rojeni moški, ki jih spremlja ženska energija?

MOŠKI DEVICA

Moški, rojeni v znamenju device so intelektualno zelo bogati,  njihova analitična narava jih naredi zelo pronicljive. Zanašanje na svojo intuicijo, ki je njihova značilnost je ženska lastnost, zaradi katere razumejo, da imate ko nekaj začutite verjetno prav. On se vedno potrudi in poda roko, prav tako je pripravljen, če se znajde v težavah sprejeti pomoč in biti zanjo hvaležen. Njegova skrbnost je izrazita, zato ne bodite presenečeni, če bo vaše potrebe postavil pred svoje. Zna ponuditi praktične nasvete in podporo, prav tako je znan po svoji zanesljivosti.

MOŠKI ŠKORPIJON

Moški škorpijoni so na zunaj videti zelo samozavestni in neodvisni, resnica pa je daleč od tega, saj jih spremlja ženska energija, ki jim podarja mehko srce. So zelo čustveni in občutljivi in svojo pravo podobo pokažejo samo ljudem, ki jim lahko zaupajo. Ženska energija je dojemljiva, zato se škorpijon zaveda, kaj mu govorijo čustva, telo in intuicija. Zna razumeti, da je za zaupanje potreben čas ter da trenutek vroče strasti običajno ne garantira večne ljubezni.

V katerih znamenjih so rojeni moški, ki jih spremlja ženska energija?

MOŠKI KOZOROG

Moškemu kozorogu sicer vlada planet Saturn, kljub temu pa ga spremlja ženska energija, ki mu omogoča razumevanje in odkrivanje globljih zaznav. Njegova nesebičnost in radodarnost mu omogočata, da si dovoli biti mehek, ter da deluje iz srca, ne da bi pričakoval karkoli v zameno. Njegova pristnost, ter stabilna in temeljita narava so eden izmed razlogov, da razume ženske. Čeprav ste verjetno že slišali, da so kozorogi zelo hladni in nedostopni moški, imajo, ko jih dobro spoznate tudi mehko plat, prepleteno z ženskimi energijami.

MOŠKI RIBI

Moški, rojen v znamenju ribi je močno povezan z ženskimi vibracijami, česar se nikakor ne sramuje. Nikoli se ne bo ustavili pred ničemer ali odnehal v smeri, da bi zagotovil, da je ženska poleg njega srečna in zadovoljna. Čeprav se včasih izgubi v svoji skrbni in empatični naravi, zna ostati premišljen. Njegova občutljivost je ženska vibracija, biti ranljiv mu ni težko, ker je zaupljive narave. To je moški, ki svobodno izraža svoja čustva ter dovoli, da ga vodita srce in intuicija.

Moški, ki jih spremlja ženska energija znajo umiriti vaš um, zato ste lahko ob njih mirni, prav tako ob njih lažje slišite svoj notranji glas. Njihova energija je prizemljena in praktična, zato zagotavljajo stabilnost in ne dajejo praznih obljub. Marsikateremu moškemu bi koristilo, da bi večkrat sprejel nebesni ples ženstvenosti in dovolil, da ga očarljive lastnosti navdihnejo in vodijo na poti samo odkrivanja in rasti.

Pripravljeno za Elle.si