ASTROLOŠKO ZNAMENJE, KI GA NIKOLI NE BOSTE RAZUMELI

Katerega astrološkega znamenja ne boste nikoli razumeli glede na vaše znamenje v katerem ste rojeni?
Katerega astrološkega znamenja ne boste nikoli razumeli glede na vaše znamenje v katerem ste rojeni?

Katerega astrološkega znamenja ne boste nikoli razumeli glede na vaše znamenje v katerem ste rojeni?

Predviden čas branja: 4 minutes

Popolnoma normalno je, da se z nekaterimi ljudmi ujamete, nekateri pa vam celo kradejo energijo. Včasih se lahko ob nekom pojavi občutek, da preprosto ne morete vzpostaviti povezave. K temu lahko pripomorejo številni elementi, nekaj vpliva ima tudi astrologija, oziroma energija astrološkega znamenja v katerem ste rojeni. Preverite, katero znamenje zodiaka je z vašim na področju življenja in vsakodnevnega delovanja najmanj kompatibilno.

OVEN ne razume RAKA

Oven na vseh področjih življenja težko deluje z rakom. Globina čustev in pretirana občutljivost, to so stvari ki ovna, ki deluje spontano ter enostavno močno zmotijo. Rak predolgo niha, se odloča in razmišlja, zato je to sodelavec, ki ovnu povzroči največ sivih las.

BIK ne razume LEVA

Bik na vseh področjih težko premaguje osebnostne razlike z levom. Lev je preveč poln samega sebe, bik pa rad deluje brez konfliktov. Na področju prijateljskih odnosov bik in lev težko ustvarita popolnoma sproščen odnos, saj sta si tako zelo različna.

DVOJČKA ne razumete STRELCA

Dvojček se hitro zadovolji z odgovorom, strelec potrebuje filozofiranje in celotno sliko. Strelec se tako v službi kot tudi drugje hitro naveliča klepetanja in nesmiselnega brbljanja dvojčka. Dvojček ima najprej občutek, da mu je strelec podoben, vendar se v prvi kočljivi situaciji izkaže da ni temu tako.

RAK ne razume VODNARJA

Rak in vodnar sta sicer oba zaskrbljena zaradi skrbi za druge, toda ko gre za odnose, so vodnarji preprosto preveč ekstravagantni za rake, ki potrebujejo varnost in doslednost. Raka najbolj znervira vodnarjeva neverjetna sproščenost in neobremenjenost na vseh področjih.

Katerega astrološkega znamenja ne boste nikoli razumeli glede na vaše znamenje v katerem ste rojeni?

LEV ne razume KOZOROGA

Lev vedno hodi po sončni strani ceste, kozorog je tisti ki običajno zavije v temno stran. Levi imajo lahko na področju dela ter prijateljskih odnosov s kozorogi velike težave, saj so za njihov okus preveč hladni ter preveč obremenjeni.

DEVICA ne razume OVNA

Devica ne razume ovna, še posebej glede točnosti, spoštovanja načrtov in ohranjanja osredotočenosti. Devica je preveč toga za svobodnega ovna, ki pogosto ne uresniči načrtov do konca, ampak se prej zavihti v nekaj novega in bolj zanimivega.

TEHTNICA ne razume ŠKORPIJONA

Tehtnice se lahko prilagajajo in razumejo z večino ljudi, vendar škorpijonov nikakor ne razumejo. Njihova pretirana navdušenost sproži pri tehtnici nenavadne občutke. Skrivnostnost je tista, ki iskreno in odprto tehtnico močno zmoti, saj želi delovati odprto in predvsem brez raznih ozadij.

ŠKORPIJON ne razume DVOJČKOV

Škorpijon nikakor ne razume, kako je lahko dvojček tako zelo raztresen in kako mu nikoli ne zmanjka besed. Škorpijon potrebuje svoj mir in tišino, zato je lahko sodelavec dvojček najhujša nočna mora, še posebej takrat, ko ima škorpijon svoje težave, ki ga bremenijo.

STRELEC ne razume DEVICE

Drznemu in optimističnemu strelcu gre na vseh področjih najbolj na živce natančna in analitična devica. Devica ne zmore slediti spretnemu in iznajdljivemu strelcu, zato običajno ostane za njim. Med njima so neprestano prisotni konflikti.

Katerega astrološkega znamenja ne boste nikoli razumeli glede na vaše znamenje v katerem ste rojeni?

KOZOROG ne razume TEHTNICE

Kozorog, ki je na področju kariere in denarja tako zelo motiviran in odločen ne razume tehtnice. Zanje so to posamezniki, ki so na več področjih preveč občutljivi ter omahljivi. Kozorogi vedno dosledno končajo, kar so začeli, zato jih počasno in preveč premišljeno delovanje tehtnice spravlja v slabo voljo.

VODNAR ne razume BIKA

Vodnarji, ki ves čas iščejo svobodo, drugačnost in dogajanje ne razumejo bika, ki je tako zelo navdušen nad svojim okoljem in ga nikakor ne želi zamenjati. Vodnarja navdušujejo spontane odločitve, bik pa je tisti, ki mora o vsaki odločitvi skrbno premisliti.

RIBI ne razumejo OVNA

Ribice so tako zelo umirjene in uglašene same s sabo, da nikakor ne razumejo hitrih in predvsem burnih ovnovih situacij. Znajo se poglobiti, povezati in delovati skrbno, zato jih ovnov kaos na vseh področjih močno vznemirja v negativni smeri.

Pripravljeno za Sensa.si