4 PRIJETNA ASTRO ZNAMENJA, KI VEDNO RAZUMEJO

Spadate med prijetna astrološka znamenja, ki vedno razumejo vsako zadevo ali situacijo?
Spadate med prijetna astrološka znamenja, ki vedno razumejo?

Spadate med prijetna astrološka znamenja, ki vedno razumejo vsako zadevo ali situacijo?

Kompliciranje, analiziranje in nerazumevanje so lastnosti, ki si jih nihče ne želi v veliki meri, sploh pa ne od osebe, s katero smo si blizu. Določeni ljudje so zelo razumljivi, kar nakazuje na prijeten odnos in spoštovanje vsakogar in vsega. 4 astrološka znamenja so popolno nasprotje težavnosti in kompliciranja, saj so zelo prijetna in vedno razumejo vse. Preverite če je vaše znamenje med njimi!

Spadate med prijetna astrološka znamenja, ki vedno razumejo vsako zadevo ali situacijo?

OVEN

Čeprav o ovni tisti, ki želijo vladati, so znani po tem, da vedno razumejo vse. Niso dlakocepski, niti niso nesramni, le spoštovati jih je potrebno. Ko so v odnosu, delujejo po načelu, da obe osebi nosita hlače, zato skušajo nasprotno stran vedno razumeti. Potrebujejo le iskreno razlago, zakaj se nekaj ni razvilo ali rešilo, kot je bilo predvideno. Pripravljeni so oprostiti in ponuditi novo priložnost, vendar le takrat, ko zaupajo. V prijateljskih odnosih oven razume, da je prijatelju morda spodletelo, zato nikoli ne sklepa samo na podlagi svojih notranjih analiz.

DVOJČKA

Dvojčki razumejo vse, čeprav se ne trudijo preveč da bi razumeli. Ko jih nekdo razočara, vdihnejo in izdihnejo, se nasmehnejo ter skušajo razumeti, zakaj jih je nekdo razočaral. Razumejo, če nekdo zamudi, če ima kdo slab dan in če se nekdo enostavno ne odzove. Njihov hiter  in malce zmeden um jim ne dovoli, da bi preveč komplicirali in analizirali, saj so namesto da bi bili užaljeni z mislimi že pri kakšni lepši stvari. Dvojčki razumejo tudi otroke, če morda niso najbolj razpoloženi za učenje ali kakšno drugo zadevo.

Spadate med prijetna astrološka znamenja, ki vedno razumejo vsako zadevo ali situacijo?

TEHTNICA

Tehtnica ne išče krivca, ampak je sposobna najprej zazreti se vase in razmisliti, ali je morda ona tista, ki je kriva za kakšen nesporazum. Po iskrenem pogovoru tehtnica skuša vedno razumeti nasprotno stran, tudi če so dejstva popolnoma drugačna od tistih, ki jih ona predvideva. Na prijazen način skuša tehtnica v vseh vlogah počakati na razlago in v mislih situacijo obrniti v pozitivno, ter seveda skušati razumeti. V nadrejeni vlogi tehtnica zelo dobro razume, če se nekdo morda v določeni situaciji ne znajde in namesto kritike nudi dodatno oporo.

KOZOROG

Kozorog vedno najprej premisli, preden odreagira. Njegove misli so polne poslovnih in finančnih idej, zato jih ne želi polniti z zamerami, negativno energijo in nerazumevanjem. Kozorog je modrec, ki razume še tako nemogočo situacijo in se je sposoben o njej tudi odprto pogovoriti. Njegova načela so trdna in ne želi soditi drugim, saj ni prepričan, kakšno bitko imajo za sabo. Kozorog razume ljubljeno osebo, če se znajde v kočljivi situaciji, razume tudi če kakšen dan ni najbolj zainteresirana za spolnost.

Pripravljeno za Sensa.si