4 ASTRO ZNAMENJA, KI PREPROSTO OBOŽUJEJO ŽIVALI

Spadate med znamenja zodiaka, ki obožujejo hišne ljubljenčke?
Lookstudio/Freepik

Spadate med znamenja zodiaka, ki obožujejo hišne ljubljenčke?

Predviden čas branja 4 minute

Hišni ljubljenčki vedno najdejo način, da nam polepšajo dan in vedno najdejo način, da nam pričarajo nasmeh na obraz, ne glede na to, kako pod stresom se počutimo. Živali so čudovita bitja, saj s svojo simpatičnostjo resnično prinesejo toliko veselja, smeha in veliko čudovitih trenutkov. Nekateri imate do njih tako čisto in močno ljubezen, da se skoraj zdi, kot da ste z njimi povezani. V bistvu so mačke in psi in ostali hišni ljubljenčki iskreni, zvesti in hvaležni. Določeni posamezniki se ne mote upreti, da bi šli mimo psa na ulici, ne da bi ga pocrkljali, posamezni ljudje se počutite celo srečnejše v družbi svojega ljubljenčka kot v družbi drugih ljudi. Spadate med astrološka znamenja, ki obožujejo hišne ljubljenčke?

BIK

Biki so izjemno zaščitniški, hišni ljubljenčki pa so popolna zbira za njihov močan občutek odgovornosti. So potrpežljivi in vdani lastniki hišnih ljubljenčkov ter živijo za nežno božanje in poljube kužkov ali ostalih živalic. Medosebni odnosi imajo svoje vzpone in padce, vendar so biki prepričani, da so odnosi s hišnimi ljubljenčki vedno najboljši. Njihova zemeljska, čutna narava najde najgloblje zadovoljstvo v preprostem dejanju skrbi za bitje, ki ne vrača nič drugega kot čisto, brezpogojno ljubezen. Ne bodite presenečeni, ko boste videli bika, kako pripravlja domač obrok za svojega psa ali plete pulover za svojo mačko. Obožujejo udobje in se bodo potrudili, da zagotovijo, da se bo njihov ljubljenček počutil enako. Biki ne le ljubijo in obožujejo le malih živalic, ampak so skrbniki, veterinarji in ljudje, ki sprejemajo vse živali.

Spadate med znamenja zodiaka, ki obožujejo hišne ljubljenčke?

STRELEC

Strelec je največji ljubitelj živali zodiaka, zato se ga pogosto prime vzdevek, da je kot doktor Doolitle. Strelec obožuje živali na vse načine, od jahanja konj do kmečkega življenja do tega, da imajo v stanovanju več hišnih ljubljenčkov. Strelec je posvečen dobrobiti vseh živali zato zna zanje tudi odlično poskrbeti. Čeprav obožujejo in častijo svojo svobodo in so včasih lahko nekoliko neodgovorni, se ko je potrebno skrbeti za hišnega ljubljenčka hitro prelevijo v dosledno osebo. S psom radi preživljajo prosti čas, ob mački meditirajo, s papigo ali kakšno drugo živalco pa z veseljem klepetajo.

DEVICA

Kljub temu, da device načeloma označujemo za hladne, so velike ljubiteljice živali. Čutijo posebno globoko povezanost z naravo, pogosto zanemarjajo svoje odnose z ljudmi v korist preživljanja časa v skrbi za svoje ljubljenčke in običajno jih imajo več kot enega. Če želite poiskati globljo povezavo z njimi, postanite prijatelji z njihovim psom. Device so natančne, kar velja tudi za njihovo skrb za hišne ljubljenčke. Redni veterinarski pregledi, skrbno odmerjene diete, dobro vzdrževane vadbene rutine. Device črpajo srečo iz skrbi in organizacije. Dobro počutje njihovega ljubljenčka zares postane njihovo življenjsko poslanstvo. Vedno sodelujejo pri reševanju živali in so v veliko pomoč, ko gre za namestitev teh psov in mačk v dobre, ljubeče domove. Hišne ljubljenčke pa imajo običajno v svojih domovih že od otroštva.

Spadate med znamenja zodiaka, ki obožujejo hišne ljubljenčke?

RIBI

Ribice se rade povezujejo ter pomagajo, zato so hišni ljubljenčki njihovi prijatelji. Zanje ni boljšega občutka kot rešiti žival in dati dom mladiču v stiski. Živali cvetijo v družbi lastnikov rib, saj jim neskončna ljubezen, ki jo dajejo godi. Tako uglašeni so z občutki svojega ljubljenčka, da lahko govorimo o telepatiji. Sočutna, empatična narava rib se zlije z nedolžnim vedenjem hišnih ljubljenčkov. Ko so žalostne, se najboljše počutijo v prisotnosti svojih ljubljenčkov. Ribice se ne bodo samo spomnile rojstnega dne svojega ljubljenčka, ampak bodo priredile pravo zabavo.