Preverite, če spadate glede na astro znamenje med ženske, ki rade odlašajo!

Nekatere ženske se vedno držijo zastavljenih ciljev in sledijo ter uresničujejo, druge pa rade odlašajo. Čeprav so polne zamisli, običajno težko popeljejo zadeve v realnost ali pa se ob pravem času odločijo za kakšen pomemben korak. Preverite, katere med vami najraje odlašate?

STRELKA

Strelka je ženska, ki ima v glavi toliko odličnih idej in toliko različnih stvari, ki bi jih rada okusila ali dosegla, da pogosto pozabi karkoli začeti. Ne želi izpustiti nobene priložnosti, ki jo ponuja življenje, in takoj jo pritegne vse, kar zveni zabavno, avanturistično in brezskrbno.

Vse te zanimivosti jo običajno sredi dela potegnejo v svojo smer, zato večkrat ne konča kar začne.

Tudi če je v mislih popolnoma prepričana, kako zadeve izpeljati, si bo strelka morda podaljšala rok ali pa izborila še eno novo priložnost. Odlaša tudi s tem, da si vzame čas zase, zato se pogosto znajde pod stresom.

Preverite, če spadate glede na astro znamenje med ženske, ki rade odlašajo!

DVOJČICA

Dvojčica je sicer zelo ambiciozna, vendar pogosto ostane ambiciozna samo v mislih in svojih neverjetnih idejah, ki nimajo meja. Ves čas razmišlja, kaj bi lahko, storila, spremenila ali popravila, vendar se pri njej zgodba običajno zaključi, ko je potrebno preiti na dejanja.

Odlaša tudi takrat, ko je nekomu od prijateljev ali družinskih članov obljubila kakšno uslugo.

Sicer zelo rada ustreže in pomaga, vendar šele takrat, ko se njej zazdi, da je to resnično nujno. Čeprav ima zelo rada otroško energijo, dvojčica običajno odlaša tudi z nosečnostjo in čaka na bolj ugoden trenutek.

VODNARKA

Vodnarka je velika zagovornica svobode in uživanja v največji možni meri, ne glede na to, kaj drugi govorijo o njej. Ne mara biti povezana s prevelikimi odgovornostmi in si pogosto vzame več časa, da dejansko opravi kakšno delo. Vendar pa lahko ta na videz vase prepričana ženska trpi zaradi nizke samozavesti, kar ji večkrat onemogoči, da bi kakšen načrt popeljala do konca.

Vodnarka odlaša tudi v ljubezenskih odnosih.

To je ženska, ki se šele kasneje odloči za poroko, če jo sploh uspe kdo prepričati. Ona je prepričana, da ne potrebuje nikogar, da je sama sebi zadostna.

Preverite, če spadate glede na astro znamenje med ženske, ki rade odlašajo!

TEHTNICA

Sramežljiva tehtnica se počuti najboljše ko filozofira, dela stvari zase in ne za druge. Živi v svojem majhnem mehurčku, zato večkrat ne konča, kar je začela, saj jo zunanji pritiski ne vznemirjajo.

Tehtnica pogosto odloži kakšno delo ali opravek ne zaradi lenobe, ampak zato, ker se ne želi v življenju vznemirjati po nepotrebnem.

To jo vodi do tega, da večkrat zamudi ali se izogne čemu pomembnemu, kar jo lahko na področju kariere drago stane. V ljubezni je tehtnica tako zaposlena s svojimi čustvi, da pozabi, da bi bilo potrebno morda storiti kakšen korak.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi SPADATE MED NAJBOLJ ZADRŽANE IN UMIRJENE ŽENSKE?