Tri najbolj zadržane in umirjene ženske zodiaka so…

Nekatere izmed vas ste živahne, samozavestne, zgovorne in direktne, druge pa zadržane in umirjene, vsiljivost in direkten pristop pa je nekaj, kar vam preprosto ni pisano na kožo.

Tri znamenja, ribica, tehtnica in kozoroginja predstavljate zadržane pripadnice zodiaka, ki redko naredite prvi korak in še redkeje povzdignete svoj glas.

RIBICA

Ribico spremlja na vsakem koraku zamišljenost, je zelo nevsiljiva in njena prijaznost ne pozna meja. Z lahkoto spolzite skozi cikel kaosa in ohranite mirne živce. Živite v svojem svetu in pogosto vam je marsikaj jasno, vendar ne želite priznati, ker ste bolj šibke, ter premalo direktne narave. Ko je v vprašanju ljubezen, se, če začutite, da druga stran ni zainteresirana raje umaknete, kot da bi se borili, tudi prvega koraka običajno ne upate narediti, saj se bojite razočaranja. Resna veza vam ogromno pomeni, saj znate uživati v svoji mirni energiji.

Tri najbolj zadržane in umirjene ženske zodiaka so...

Ribica že na prvi pogled zgleda umirjeno in pošteno.

Polna čustev, ima tudi veliko skrivnosti, ki jih ne želi deliti z nikomer. Vedno strmi k temu, da zadovolji željam in potrebam drugih, ter tega tudi ne poudarja. Nežni, previdni, zadržani, venomer izbirate besede, katere so globoke in premišljene. Vaša narava je mirna in diskretna, nežna, mehka, senzibilna in nagnjena k sprejemanju vtisov in občutkov drugih ljudi. Ljudje, ki ne razumejo vašega dojemanja in čutnega delovanja, vas pogosto obtožujejo, da ste preveč občutljivi, ter da se smilite sami sebi, vendar vi preprosto odreagirate nežno in premišljeno.

Spremljata vas tudi sočutje in sentimentalnost.

Spretno se lahko s svojo naravo zlijete s situacijo, saj ste prilagodljivi, nevsiljivi in plašni. Na ljubezenskem področju ste romantični, vendar pogosto ne veste, kako se odpreti. Potrebujete svoj prostor, da delujete in se razvijate v skladu z lastno notranjo naravo. Vaša energija je podvržena občutkom, odgovornosti in zlasti javno izpostavljanje vas plaši, kajti vaša narava je obrnjena navznoter.

TEHTNICA

Najpomembnejše za tehtnico je, da ugaja, takoj zatem pa to, da je njeno življenje uravnovešeno in harmonično, seveda brez burnih situacij in konfliktov. Zelo se bojite, da bi koga prizadeli, zato se večkrat raje zadržite in ostajate tiho. Čeprav v določenih odnosih trpite v podrejenem položaju, zaradi nakopičenega strahu, da vas ne bi več marali, slepo vztrajate v odnosih in se prilagajate.

Tri najbolj zadržane in umirjene ženske zodiaka so...

S svojo subtilnostjo večkrat obtičite v fazi neodločnosti, kljub temu, da vas vodi notranji občutek. Zato spadate med najbolj zadržane in umirjene ženske.

Na prvi pogled veljate za ljubeznive, umirjene in strpne. Ste oseba, ki deluje iz ozadja in opazuje, dokler ne začuti, da je pravi trenutek za reakcijo. Ker ne marate konfliktov, zapletov in glasnega govorjenja, se velikokrat v življenju enostavno prilagodite in se ne postavite zase, saj vam ni do prepiranja. Ker ste nežni, pošteni in harmonično naravnani, pričakujete to tudi od drugih, zato velikokrat pristanete v razočaranju, ter nemočni. Vendar se kljub temu ne želite izpostaviti, saj svojih strahov nikakor ne želite deliti s svetom.

KOZORGINJA

Globoko v sebi skrivate noto umirjenosti in zadržanosti. Ustvarjajte zid, ki ga znate sezidati z lastnimi rokami. Za tem se skriva plahost, vendar tudi čvrstost in moč. Vse česar se lotite poskušate narediti vestno, natančno, uspeh pa dosežete z vztrajnostjo, marljivostjo in prizadevnostjo, vendar ostajate nevidni. Ste zelo odgovorni in odločitve sprejemate skrbno, vse pomisleke primerno upoštevate, ter se modro učite iz preteklih napak, vendar o tem ne komentirate z drugimi.

Največja vaša slaba stran je v tem, da utegnete zapasti v melanholijo in apatijo.

Takrat se zapirate vase in prezirate vse okrog sebe. Vaša duhovna nadarjenost je velika, pri čemer vam pridnost in marljivost, pomagata, da vam življenje ne povzroča težav, saj ste dobra opazovalka in sledilka. Prisoten je manjvrednostni kompleks in velik strah pred tem, kako vas vidijo drugi, ter da ne boste v očeh drugih slučajno izpadli slabi ali neuspešni, zato se enostavno ne želite izpostavljati.

Tri najbolj zadržane in umirjene ženske zodiaka so...

Ste zelo zbrana in preračunljiva oseba, v resnici podvržena premnogim menjavam razpoloženja.

Odlikujejo vas plašnost, zadržanost in rezerviranost, ki vas v očeh drugi okarakterizirajo za hladne. Vaša zaprta narava vam preprečuje, da bi popolnoma zaupali ljubezni. Čeprav vas je strah razočaranja na ljubezenskem področju, v svojih najšibkejših trenutkih podležete, vendar na dostojen način, s čimer se znate pri sebi vedno opravičiti. Zaradi tradicionalnih vrlin, premorete veliko spoštovanja do drugih, sami sebe pa v večini premalo cenite, saj imate vedno občutek, da bi lahko nekaj naredili še boljše, vendar tega ne izražate na glas.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi NAJBOLJ SAMOVŠEČNE ŽENSKE SO ROJENE V ZNAMENJU