SREČO LAHKO NAJDETE LE V SEBI

Prebudite srečo, ki se nahaja v vas
Unsplash.com

Prebudite srečo, ki se nahaja v vas

Predviden čas branja: 4 minute

Sreča je pretok energije, pojavi pa se takrat, ko iz svojega uma odstranite vso negativnost in vse ovire ter se tako bolj odprete življenjski sili. Včasih se to zgodi ob dogodkih v zunanjem svetu, ki izzovejo vaše  telo in vaš um, da toliko sprostita svojo krčevitost, da lahko skozi vas steče več življenjske sile. Srečni ste, kadar se veliko smejete. Povod, ki vas spodbudi, da se odprete, pride od zunaj. Nasprotno pa se ob vsem, kar vas ogroža ali zaznavate kot grožnjo, zaprete in končno postanete prestrašeni, nato pa prepirljivi ali celo nasilni. Po drugi strani pa manj ste kot se čutite ogrožene, bolj odprti ste.

Zato lahko rečemo, da vas pripravljajo do smeha samo stvari, ki jih ne doživljate kot grožnje.

Skrajen primer je zaljubljenost. Oseba, v katero ste zaljubljeni, se vam zdi neizmerno ljubeča, prijazna, radodarna, ljubezniva in tako naprej. Počutite se tako popolnoma varne, da odvržete vse psihološko orodje, ki ga imate običajno vedno pripravljeno, ter občutite, kako vas preplavlja energija. Ta močna in prijetna občutja imenujemo ljubezen. Odprli ste se tako kot še nikoli, in to je porušilo vaše podzavestne obrambne zidove, ki sicer omejujejo vaše celotno bitje, ter sprostilo močan naboj ljubeče energije. Da bi človek postal srečen, mora odkriti svoj energijski sistem ter ga sprostiti.

Prebudite srečo, ki se nahaja v vas

To ne zahteva intelektualnega napora, nikoli ni samo stvar razuma.

Bistveno je, da razumete, kaj se bo zgodilo v vašem telesu in umu, ko boste prebudili svojo naravno moč. Zato je pomembno, da v celoti in popolnoma razumete svoj um, svoja čustva ter kaj pomeni biti človek. Edini vzrok, da niste srečni, je napačno razumevanje naštetega. Življenje se nenehno trudi, da bi vas pripeljalo do popolne sreče, zato bodite pozorni na to.

Ko se boste bolj odprli življenjski sili, večji sreči, boste opazili, kako se vam sami od sebe razkrivajo programi v vašem umu. To je neizmerno zanimivo in prav osupljivo. Negativni programi se vam bodo pokazali in nato izginili. Spoznali boste zgodbo in obliko svojih čustev. Odkrili boste svoje notranje vesolje, ki ga sicer lahko bežno uzrete le v sanjah. Končno boste ozavestili, vse višje in globlje vidike vaše identitete. To potovanje je razburljivo, hkrati pa boste doživeli tudi prijetno izpolnitev.

Navdalo vas bo z izjemnimi občutki sreče in vznesenosti.

Prebudite srečo, ki se nahaja v vas

Porajali se bodo sami od sebe, brez zunanjih vzrokov. V sebi boste odstranili vse ovire, s tem pa enkrat za vselej sprostili pretok življenjske sile, energije, ki je v vas. Pri večini ljudi energijski sistem že od otroštva slabo deluje, ali pa sploh ne. Toda življenje se vedno želi pretakati neovirano, tako da bi lahko ljudje čim bolj uživali. S svojo zdravilno močjo odstrani vse, kar ga pri tem ovira.

Spoznajte, da ste dragoceno in zanimivo bitje, pa čeprav se vaše življenje včasih zdi zelo zemeljsko in povprečno. Ko boste postajali srečnejši, boste morali razumeti, kaj ste in kam greste. Življenje je energija, je nekaj otipljivega in nekaj, kar lahko občutimo in izkusimo v okviru prepletenosti svojega uma in telesa. Je nekaj neizmernega lepega. Ko tej energiji dovolimo, da se neovirano pretaka v nas, poglobimo in popolnoma preoblikujemo svoje življenje, poleg tega pa se čutimo izpolnjene.