Horoskop: Kako lažje doseči in ujeti srečo? Česa se morate znebiti?

Vsi se v življenju soočamo z raznimi vzorci in lastnostmi, ki jih želimo spremeniti in se močno zavedamo, da so nekakšna ovira na poti do sproščenega življenja. Skušajte v sebi poiskati razloge in se izogniti navadam in ravnanju, ki vaše astrološko znamenje vodi v nezadovoljstvo. Ugotovite kako lažje ujeti srečo glede na astro znamenje!

OVNICA

Ovnica je tako samozavestna, da ji je za druge skoraj vseeno. Zato je njen največji problem, da pozornost skozi življenje in situacije, ter razmerja polaga nase. Vse to je zanjo pozitivno, vendar le dokler ima ob sebi ljudi, ki to sprejemajo in prenašajo. Saj je lahko njena lastnost, da je polna sama sebe večkrat nezaželena, še posebej v skupini ljudi, ki se sami ne cenijo dovolj.

BIKICA

Bikica je materialno usmerjena, poleg tega ji imetje veliko pomeni. Zato jo ta njena sigurnost in varnost večkrat pripeljeta v slabo situacijo ali nervozo, ki se ji kopiči, dokler njene velike želje niso izpolnjene. Njena potreba po urejenem statusu je sicer pozitivna vrlina. Vendar ji lahko, če pretirava, večkrat škodi kot koristi, ter jo popelje tudi do dejstva, da marsikdo misli, da je stiskaška.

Horoskop: Kako lažje doseči in ujeti srečo? Česa se morate znebiti?

DVOJČICA

Dvojčica je strokovnjak, ko je potrebno krivdo piskati drugje. Sploh ji ni hudo, ko se hudomušno nasmehne in s prstom pokaže na nekoga, ki sploh ni kriv. Njeno izmikanje resnici in odgovornosti ji sicer včasih uspe, vendar jo ljudje zaradi njene frfotavosti hitro preberejo. Takrat lahko po hitrem postopku izgubi vso njihovo zaupanje, ki si ga potem seveda zelo težko ponovno pridobi.

RAKICA

Prav je, da želi rakica imeti preteklost razčiščeno in pod nadzorom. Vendar ji lahko nenehno spominjanje na preteklost in njeno razčlenjevanje povzroči velike težave, saj se v teh energijah težko pomika v sedanjem trenutku, kaj šele v prihodnosti. Morala bi pozabiti na to, kdo jo je enkrat prizadel. Morala bi dovoliti novi ljubezni da zasenči njeno preteklost in osvetli njene ljubezenske trenutke.

LEVINJA

Levinja je tista, ki gre običajno sama skozi preobrazbe, ki svetuje drugim in se vedno in povsod znajde. Prav je, da deli nasvete in se skuša vživeti v vlogo drugih, vendar le tako pogosto pozablja nase in se kmalu znajde pod pritiskom. Saj njene skrite želje niso izražene. Njena samozavest je nalezljiva, vendar se je ravno zaradi tega marsikateri moški resnično ustraši.

Horoskop: Kako lažje doseči in ujeti srečo? Česa se morate znebiti?

DEVICA

Potreba po redu, analitičnost in precizen pristop so vrline, ki bi si jih marsikdo želel, devica pa lahko z njimi poruši svojo srečo, saj jo vse, kar želi imeti pod nadzorom po drugi strani vpenja v vzorce, ki ne dovolijo svobodnih odločitev. Njena premišljenost jo lahko v določenih situacijah drago stane, hkrati pa s svojim neprestanim iskanjem napak močno ovira okolico.

TEHTNICA

Tehtnica si močno otežuje svoj življenje s stalnim kompliciranjem. Vse kar se ji dogaja večkrat premisli in odločitve težko sprejema sama. Tudi tam kjer bi lahko funkcionirala enostavno, običajno najde razlog da se ustavi in nekoliko zakomplicira, ali morda popravi, saj je odličen estet, ki opazi vsako napakico ter takoj zazna okolje, ali ji je všeč, ali pa jo začne dušiti.

Preberite tudi ŽENSKE, KI RAZMERJA DOJEMAJO NAJBOLJ RESNO

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka bi veliko lažje potovala skozi življenje če bi se znebila ljubosumja in maščevalnosti. Ko je razočarana, naj namesto da kuje zaroto, raje sprejme vse skupaj in v miru razmisli, saj si svojimi dramatičnimi napadi večkrat škodi. Navale ljubosumja bi morala brzdati, saj nihče ne želi ob sebi osebe, ki ves čas nadzira, sprašuje in skuša manipulirati.

STRELKA

Strelka je sicer vedno optimistična, vendar velikokrat zelo neodgovorna in brezbrižna, kar ji v življenju povzroča večne težave. Tako ljubi neodvisnost, da je v svojih odločitvah večkrat zaradi strastne vročekrvnosti prenagljena in nato pričakuje, da jo bodo ostali razumeli. Čeprav je radodarna, ustrežljiva in odprtega srca, bo večkrat zaradi svojega zamujanja in neodgovornosti razočarana.

KOZOROGINJA

To, da je kozoroginja odlično motivirana in pridna kot mravljica ji daje dodano vrednost, hkrati pa je to lastnost, ki krade njeno svobodo in sproščenost. Zaradi številnih obremenitev je večkrat vpeta v razne kalupe, ki ji dajejo pridih hladnosti in zaskrbljenosti, s čimer si zmanjšuje možnosti za srečo in zadovoljstvo. Prav je da sledi tradicionalnim vrednotam, vendar lahko kdaj kakšno tudi zaobide.

VODNARKA

Svobodna, razigrana in vedno zabavna vodnarka je sicer odlična družba, vendar zaradi svoje lastnosti, ki jo usmerja k temu, da vedno ugaja vsem in vsakemu večkrat zabrede v fazo nezadovoljstva, saj je včasih tudi ona naveliča zabavati druge. Družabna in odprta je vedno pripravljena priskočiti na pomoč, vendar je tudi razočarana, če tega kdaj kasneje ne dobi v zameno.

RIBICA

Sočutna in malce labilna ribica skuša vedno na nežen način rešiti vsako situacijo, vendar lahko s tem doseže, da jo ljudje premalo spoštujejo in jo označujejo za neodločno in izgubljeno. Njena harmonija in sreča sta dostikrat odvisni od duhovne ubranosti ljudi v njeni bližini, kar jo lahko dolgoročno pahne v nezadovoljstvo, še posebej takrat, ko se želi postaviti zase.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi NAJBOLJ SAMOVŠEČNE ŽENSKE SO ROJENE V ZNAMENJU