Dnevni horoskop za torek 5. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 5. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 5. aprila 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 5. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čustvena pot je lahko malce obremenilna, vendar to ne bo pokvarilo tistih prijetnih trenutkov, ki jih boste spustili v svoj svet.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zaupajte sebi in se podajte na tisto pot, ki vam je v mislih najbolj simpatična in poleg vsega obljublja tudi boljši zaslužek v prihodnosti.

dvojčka
Luna v znamenju

Danes ob 05:04 uri preide Luna v znamenje Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje.

Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Pesimist vidi težavo v vsaki priložnosti, optimist vidi priložnost v vsaki težavi.

Winston Churchill

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Jurij Souček, slovenski gledališki igralec
  • Primož Lorenz, slovenski pianist
  • Agnetha Fältskog, švedska pevka v skupini ABBA
  • Franziska van Almsick, nemška plavalka
  • Dejan Kelhar, slovenski nogometaš

Na današnji dan je Valentin Vodnik s svojim izvirnim uvodom objavil prve slovenske Kuharske bukve. Winston Churchill odstopi z mesta britanskega predsednika vlade. Odprli so najdaljši viseči most na svetu na Japonskem. Rodil se je Josip Ogrinec, slovenski pripovednik, dramatik in Vinko Möderndorfer, slovenski učitelj, zbiralec etnološkega gradiva. Umrl je Charlton Heston, ameriški filmski igralec in Kurt Donald Cobain, ameriški grunge glasbenik.

Kaj je tisto, kar vas bo najbolj navdihovalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj navdihovali sproščeni pogovori.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj opravljiva?

Najbolj opravljivi boste danes rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 4. DO 10. APRILA 2022 ali Mesečni horoskop APRIL 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Besed zaradi vpliva lune v dvojčkih ne boste izbirali, a kljub temu boste povedali točno tisto, kar si v resnici mislite. Na področju družinskih odnosov boste bolj preračunljivi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Razigrana luna v dvojčkih bo okrepila vaša čustva in povečala potrebo po intimnih doživetjih. Znali se boste približati ter izražati, zato ohranite simpatičen spontan pristop.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju čustev nujno potrebujete spremembo, a žal še ne boste pripravljeni nanjo. Resnim fizičnim opravkom boste dajali prednost pred intelektualnimi izzivi, kar vas bo obremenilo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar se ne predajajte malodušnosti, saj vas čaka veliko zanimivih priložnosti. Na ljubezenskem področju se ne boste preveč poglabljali v podrobnosti, le zamahnili boste z roko.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne predajajte se črnim mislim, saj vas tekom dne, ki ga bo polepšala luna v dvojčkih čakajo številna presenečenja, ki vam bodo ponovno povrnila optimizem. Pomežiknite, ne bo vam žal.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Težko se boste danes pogovarjali o prihodnosti, saj bo za vas najbolj pomembno, da uživate tukaj in sedaj, seveda v družbi tistih, ki vas vedno navdihujejo s svojimi anekdotami.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne bojte se vprašanj, ki vam jih bo zastavljal nekdo od sodelavcev. Pojavi se lahko nekaj občutljivosti ali manjših čustvenih težavic, ki bi jim bilo dobro nameniti več pozornosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar ne držite v sebi stvari, ki vas notranje obremenjujejo, pogovorite se s tistimi, ki jim zaupate. Čustvena plat se bo z energijo lune v dvojčkih izboljšala. Nadaljevali boste samozavestno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na ljubezenskem področju se zaradi vpliva lune v dvojčkih ne boste preveč poglabljali v podrobnosti. Pogrešali boste več spontanega delovanje, brez katerega v razmerju zelo težko funkcionirate.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bolj zadovoljni in notranje umirjeni boste, ko boste razčistili s pomembno odločitvijo. Tisto, kar je bilo še pred kratkim kamen spotike, bo sedaj končno dobilo svoj pravi pomen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Končno se nakazuje možnost izboljšanja, ki bo povezana tudi s čustvenim delovanjem. Nikar preveč ne komplicirajte, saj se vam lahko celotna situacija hitro in nepredvidljivo obrne na glavo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se na področju čustev raje preveč ne izpostavljajte, saj bi vas lahko popolnoma napačno razumeli. Raje se posvetite razmišljanju o svojih resničnih občutkih in naredite korak, da vas slučajno kdo ne prehiti.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2022 ali Tedenski Lunin horoskop za obdobje 4.4.-10.4.22