LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2022

Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja
Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja

Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja: 10 minutes

Venera se bo v prvih dneh aprila nahajala v znamenju vodnarja, nato 5. aprila preide v znamenje rib. Začetek aprila bo na področju čustev spontan, želeli si boste več kot običajno, nato se lahko tekom meseca zaradi vodne energije Venere v ribah zmedete na področju čustev. Če sta z ljubljeno osebo povsem iskrena drug do drugega, bosta v tem času morda prejela priložnost, da se več posvečata drug drugemu in postaneta še bolj srečna. Spomnili se boste tudi, kako lepo vam je bilo na ljubezenskem področju v preteklosti, vendar nikar ne lebdite v svojih sanjah. Stopnja čustvenosti bo narastla, stopnja naivnosti bo visoka, zato lahko doživite kakšno zoprno izkušnjo. Vedno iste napake lahko na plano prinesejo iste stare vzorce in iste bolečine. Skupaj z Marsom bosta postregla veliko čutnosti, potrebo po spolnosti in zanos, zlahka boste začutili svoje in partnerjeve potrebe ter še posebej v drugi polovici aprila spodbudili goreča in ljubeča čustva.

OVEN

Vse kar je povezano s čustvi bo v prvih dneh aprila, ko se bo Venera še nahajala v vodnarju pozitivno in vznemirljivo, vendar pazite, da vas ne bo preveč zamikal kakšen neznanec, ki bi vas lahko samo izkoristil. Raje ostanite zvesti in se le malce besedno pozabavajte. Tisti, ki ste pred kratkim prekinili razmerje, se boste končno premaknili naprej, ter začeli sproščeno funkcionirati. Prišli do spoznanja, da ste predolgo upali na nekoga, ki si vas ne zasluži. Nove priložnosti pa prinašajo iskrenost in tisto, kar si želite že dlje časa, pa nikakor niste bili uslišani. Dvomi se bodo v zadnjih dneh aprila še dokončno razblinili in vi boste postali bolj samozavestni in hkrati zaupljivi.

BIK

Na ljubezenskem področju boste v začetku aprila pripravljeni na vse, kar se vam bo ponudilo. Sonce v znamenju ovna bo tisto, ki vam bo olajšalo tudi najbolj naporne korake in vam podarilo samozavest. V kolikor se nahajate v nedorečenem odnosu, je sedaj pravi čas, da položite karte na mizo in zahtevate stabilnost, tudi če se bo oseba nasprotnega spola ustrašila vaših predlogov. Vezani se boste v zadnjem delu aprila odpravili novim dogodivščinam naproti. Pojdita nekam, kjer še nista bila, saj vaju bo spremljala raziskovalna žilica. Zadnji dnevi v aprilu bodo namenjeni še posebej samskim, ki vas bodo obletavale osebe nasprotnega spola.

Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja

DVOJČKA

Največ boste v ljubezenskih odnosih dosegli brez veliko besed. Prisluhnite ljubljeni osebi in se odzivajte nežno. Prijeten vpliv Venere bo tisti, ki bo poskrbel, da boste zadovoljni. Pojavile se vam bodo nove, zanimive priložnosti, ki vas bodo vabile v svoj objem. Tudi tisti, ki ste v resni vezi, se boste čudovito razumeli. Pogovarjala se bosta tudi o prihodnosti in izjave vas bodo tokrat za spremembo pozitivno presenetile. Konec meseca si vzemite več časa zase in se posvetite nerešeni podzavesti. Ko se boste naučili biti sami s sabo, boste dosegli višjo fazo osebnega zadovoljstva.

RAK

Poskusite si v začetku aprila privoščiti čim več romantike in uživanja z ljubljeno osebo, saj se je pojavila med vama določena distanca, ki jo imata z energijo Sonca v ovnu  možnost premestiti. Samski raki, ki po nekom hrepenite že nekaj časa naredite korak v smeri, da izpoveste svoja čustva. Ne bo vam žal, saj se nakazujejo s strani osebe nasprotnega spola pozitivni signali. Nikar pa se ne zapletajte v več ljubezenskih zgodb, saj se lahko vse skupaj slabo konča. Vse, kar se bo dogajalo v zadnjih dneh aprila vas bo vznemirjalo, zato se boste težko sprostili in posvetili ljubezenskim zadevam. Samski raki prehajate v zadnjih dneh aprila v obdobje, ki bo polno prijetnih debat v dvoje.

LEV

V svoj svet pestrega dogajanja boste skušali v začetku aprila zvabiti tudi ljubljeno osebo, ki pa vam tokrat ne bo imela želje sladiti. Ljubezensko področje bo od vas zahtevalo veliko energije, prilagajanja in vztrajnosti. Spoznali boste, da je dobro poslušati prvi občutek namesto dolgega analiziranja. Za ljubljeno osebo boste v drugi polovici aprila, ko se bo Venera nahajala v ribah pripravljeni veliko narediti in dokazati svojo pripadnost ter iskreno ljubezen. Čeprav boste zadovoljni, pa pričakujte v zadnjih dneh aprila nekaj težav z ljubosumjem, saj prihaja občutek, da vam ljubljena oseba nekaj prikriva.

Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja

DEVICA

Ljubezenske vibracije bodo v prvih dneh aprila čudovite, zato vas usmerjajo v prave odločitve. Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem storite korak in ne dovolite, da bi se priložnost ukanila. Žal se boste na področju čustev sredi meseca  ukvarjali tudi s preteklostjo. Predvsem negativne misli si boste težko izbili iz glave, zato se vam lahko pojavi slaba volja, prepletena z razdražljivostjo. Samske device,  za vroč zmenek je najbolj primeren čas v zadnjih dneh aprila, saj boste takrat zelo razigrani in prijetni. Prihaja tudi spoznanje, da ne bi smeli upoštevati le zunanjosti, saj se pravo bistvo skriva znotraj oklepa.

TEHTNICA

Skušajte v prvih dneh aprila ujeti trenutek v ljubezenskem razmerju. Venera bo tokrat na vaši strani, kar bo za mnoge pomenilo še eno priložnost za pomembno srečanje ali zgodbo. Jasno izrazite svoje mnenje, saj imate možnost, da vse obrnete tako, kot vam ustreza. Ljubezen v pravem pomenu bo na vrsti v sredini aprila, ko boste čutili, da vas nekdo resnično ljubi. Čustveni vzpon vas presenetil ter hkrati močno osrečil. Bodite v zadnjih dneh aprila, ko vam bodo planeti nagajali močni in sprejmite odločitev, o kateri že dolgo razmišljate. Vsem ne morete vedno ugoditi, zato se niti ne trudite, saj to od vas zahteva preveč časa in energije. Pomembno je, da ostanete zvesti sebi.

ŠKORPIJON

V začetku aprila, ko se nikakor ne boste znali notranje umiriti ne boste najbolj zadovoljni s situacijami na ljubezenskem področju. Ravno zato se lahko sicer odločite napačno, vendar bo to še ena izkušnja, ki vam v prihodnje obljublja več dorečenosti in vsekakor manj notranjih strahov, na področju čustev. Nekaj več sivih las vam bodo v povzročale misli, ki ne bodo najbolj pozitivne. O vsem se odprto pogovorite in uskladite. V zadnjih dneh aprila se pomikate v obdobje, ki vam bo veliko bolj pisano na kožo, saj boste dovolili čustvom, da se razbohotijo v tisti smeri, ki vam posledično prinaša notranje zadovoljstvo.

Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja

STRELEC

V april stopate nepotrpežljivi, saj ljubljena oseba zahteva konkretne odgovore, ki bi se jim najraje izognili. Samskim bodo najbolj naklonjeni prvi dnevi v aprilu, saj boste pripravljeni na ljubezen, oziroma avanturo, ki vam bo popestrila življenje v pravi smeri. Bodite bolj spontani, opazili boste spremembo. Soočenja, ki jih ne bo malo, bodo v drugi polovici aprila vodila naprej, ne nazaj, kar vas bo razveseljevalo in vam vrnilo optimizem. Ne zapletajte se v ljubezenski trikotnik, saj bi igro zagotovo izgubili. Tudi v zadnjih dneh aprila ne boste pripravljeni na izzive, ki zahtevajo nekaj predrznosti. Tisti, ki že nekaj časa razmišljate o prekinitvi razmerja, počakajte na bolj ugoden čas.

KOZOROG

Tisti kozorogi, ki ste v partnerski vezi nezadovoljni, boste postali bolj odločni, Saturn bo poskrbel, da boste pravi mojster, ko se bo potrebno postaviti zase. Sredina aprila bo čas, ki si ga boste še posebej na čustvenem področju še dolgo zapomnili. V večerih bo čutiti pridih romantike, ki bo trajal in trajal, polni boste iskrenih komplimentov. V odnosu se bodo dogajale lepe stvari, ki vam bodo povrnile zaupanje. Samskim kozorogom bodo najbolj naklonjeni zadnji dnevi v mesecu, saj boste doživeli prijetno presenečenje od nekoga, za katerega ste že mislili, da za vas ni zainteresiran.

Ljubezenski horoskop za mesec APRIL za vsa astrološka znamenja

VODNAR

V prvih dneh aprila lahko pričakujete več povabil, ki vam prinašajo nova poznanstva. Tisti vodnarji, ki že nekaj časa hrepenite po ljubezni in resni vezi, vam bo sreča končno naklonjena, le izkoristiti morate priložnosti ki se ponujajo in se čim prej znebiti občutka razočaranja. V drugi polovici aprila prihaja napeta energija. Če ne želite konfliktov, bodite nekoliko bolj prilagodljivi in tolerantni. Nikar preveč ne analizirajte starih zgodb, saj so vendarle zaključene in bi vam naredile samo zmedo na čustvenem področju. Naredite raje korak v prihodnost, saj vas tam čaka veliko prijetnih priložnosti.

RIBI

April vam na področju čustev prinaša preobrazbe. Razbremenili se boste vzorcev iz preteklosti in končno zadihali. Zamikale vas bodo ljubezenske zgodbe, ki jih obdaja iskren pristop. Ker se bo Venera nahajala v vašem znamenju boste imeli predvsem v drugi polovici aprila občutek da se vse skupaj sestavlja v pravi smeri. Pogovori, ki bodo tokrat imeli bolj topel in sočuten priokus vas bodo popeljali v zadovoljstvo. Končno boste svoje čustveno življenje videli v bolj optimistični luči. Napake bodo izgledale drugače in na njih se boste lahko naučili zrasti, oprostiti in nadaljevati z dvignjeno glavo.

Katera astro znamenja bodo imela v mesecu aprilu na področju ljubezni največ sreče?

Ljubezenski horoskop napoveduje, da boste imeli na ljubezenskem področju največ sreče rojeni v znamenju ovna, raka in rib.

V katerem znamenju se bosta v marcu nahajala Venera in Mars?

Venera se bo v prvih dneh aprila nahajala v znamenju vodnarja, nato 5. aprila preide v znamenje rib. Mars se bo do 15. aprila nahajal v vodnarju, nato preide v znamenje rib.