MOŠKI, KATERA LASTNOST JE NAJBOLJ MOTEČA V ŽENSKIH OČEH?

Moški, katera lastnost vašega astrološkega znamenja je za ženske najbolj moteča?
Moški, katera lastnost vašega astrološkega znamenja je za ženske najbolj moteča?

Moški, katera lastnost vašega astrološkega znamenja je za ženske najbolj moteča?

Predviden čas branja: 5 minut

Moški, ženske znajo biti prilagodljive, ko so zaljubljene sprejmejo skoraj vse vaše lastnosti. Znajo pa biti tudi kritične, še posebej takrat, ko se pred njimi popolnoma razkrijete. Katera je tista lastnost, glede na astrološko znamenje, ki ženske najbolj zmoti?

OVEN

Ovni, ženske najbolj zmoti to, da ste tako zelo polni sami sebe in vedno najbolj samozavestni. Ženske sicer obožujejo moške, ki imajo visoko samopodobo, vendar je vaš ego včasih resnično previsok. Morda vam ravno zato ne upajo vedno pristopiti in vas ogovoriti. Spustite se malce nižje in lažje vam bo.

BIK

Biki, trma, ki vas sicer večkrat reši pri nasprotnem spolu preraste v tako težek zalogaj, da se vam lahko enostavno umaknejo. Prav je, da ste prepričani v svoja stališča, vendar ne tako zelo trmasto. Ženske sicer obožujejo odločne moške, vendar želijo tudi same kdaj imeti prav.

DVOJČKA

Dvojčki, vaša spogledljivost je za ženske resnično moteča. V trenutku, ko se zopet nasmejite drugi ženski, se jeza vaše partnerke samo še stopnjuje. Tudi neprestana dopisovanja s prijateljicami ženske še kako zmotijo in morda bo zaradi tega razloga tudi kakšna zbežala od vas.

Moški, katera lastnost vašega astrološkega znamenja je za ženske najbolj moteča?

RAK

Raki, ženske imajo sicer rade resne moške, ki jim družina veliko pomeni, vendar se, če takoj po nekaj zmenkih slišijo za željo po poroki in treh otrocih lahko ustrašijo. Lepo je, da ste čustveni in pripadni, vendar morate svoji ženski podariti dovolj svobode odločanja in delovanja.

LEV

Levi, prav je, da ste samozadostni in da znate poskrbeti zase, vendar se lahko ženska ob vas zaradi te lastnosti včasih počuti manjvredno. Vedno želite vse narediti sami po svojih merilih, kar pa lahko pripadnico nasprotnega spola dobesedno odvrne od tega, da deluje z vami.

DEVICA

Device, prav je da ste čisti, ampak ta vaša pretirana pedantna in analitična narava lahko sproščeno žensko dobesedno zaduši. Neprestano popravljanje in komentiranje izgleda ter domačega okolja, lahko žensko tako zelo razjezi, da bo pospravila svoje stvari in odšla iz vašega stanovanja ter življenja.

Moški, katera lastnost vašega astrološkega znamenja je za ženske najbolj moteča?

TEHTNICA

Tehtnice, ženskam je všeč vaša urejenost, ker pa so tudi same rade urejene, jih zelo zmoti, da v kopalnici in v trgovinah z oblačili preživite več časa. Kljub temu da želite vedno izgledati kot iz škatlice, je prav, da ste kdaj tudi sproščeni, saj imajo ženske raje sproščene moške kot tiste, ki se bojijo da se jim bo ob objemu zmečkala srajca.

ŠKORPIJON

Škorpijoni, ženske imajo prav tako rade spolnost kot vi, vendar niso vedno razpoložene za neustavljive strastne podvige. Vaša nenehna pobuda se vam zdi super, za žensko pa je lahko obremenilna. Lahko celo pomisli, da vam je pomembna in vredna samo zaradi intimnosti.

STRELEC

Strelci, vedno zabavni in optimistični, ženske najbolj zmoti, da ničesar ne vzamete resno, da bežite pred konkretnimi pogovori in se izogibate soočenju. Ni dovolj samo pokazati da vam je všeč, včasih se je o določenih stvareh, ki se dotikajo ljubezenskega razmerja potrebno tudi pogovoriti.

Moški, katera lastnost vašega astrološkega znamenja je za ženske najbolj moteča?

KOZOROG

Kozorogi, to da ste zelo podjetno naravnani je sicer vaša prednost, vendar lahko deloholik, ki ves čas stremi k temu, da si zagotavlja čim boljše materialne pogoje žensko zmoti. Ženske si želijo nežnosti, pozornosti ter skupaj preživetega časa, zato jih s celodnevnim službenim urnikom ne boste prepričali.

VODNAR

Vodnarji, lepo je da ste flegma, vendar ženskam ta flegmatična narava večkrat dvigne pritisk. Ob vas imajo v najslabšem primeru lahko občutek, da vam je popolnoma vseeno za njih. Nič ni narobe, če pokažete več sočutja, saj imajo ženske vendar rade moške ob katerih vedo, da so ljubljene.

RIBI

Ribi, čustveni, sočutni in ljubeznivi moški, ki pa večkrat pretiravate z izkazovanjem ljubezni. Dovolj je, da ženski enkrat na dan poveste da jo ljubite. V bistvu je dovolj že če ji svojo ljubezen pokažete z dejanji. Preveč pocukranih in občutljivih moških ženske običajno ne marajo.

Pripravljeno za Govori.se