Tedenski Lunin horoskop za obdobje 4.4.-10.4.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 4. do 10. aprila 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 4. do 10. aprila 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 4. do 10. aprila 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju bika zato se boste želeli povezati s sabo in z vsemi prijetnimi vibracijami. Delovne in miselne naloge bodo kar naenkrat postale bolj jasne in lažje rešljive, vi pa bolj umirjeni ter pripravljeni na skok v prijetne pogovore. Znali boste biti sami s sabo ter odreagirati, ko bo to potrebno, seveda na malce trmast, vendar še vedno diplomatski način. Odnosi se bodo izboljšali, znali boste tudi nesebično priskočiti na pomoč ter svetovati na način, ki bo zelo učinkovit.

V torek luna prehaja v znamenje dvojčkov.

Pričakujte pestro dogajanje, ki bo spodbujalo potrebo po klepetanju s prijatelji. Polni boste energije, tako zabavne, kot tudi nemirne. Neprestano boste iskali nekaj novega, drugačnega, zato lahko ta vpliv odlično izkoristite in opravite vse tiste majhne stvari, s katerimi ste nekoliko v zaostanku. V vsakem trenutku se bo tudi v sredo, ko bo luna še v dvojčkih  namreč dogajalo toliko stvari, pozornost pa bodo neprestano motile pripombe, ki pa jih tokrat ne boste znali preslišati.

V četrtek ob 17.30 uri luna prehaja v raka.

Zelo boste poglobljeni vase in pripravljeni na reševanje ljubezenskih nejasnosti. Varujte se le občutljivosti, ki vas lahko popelje v osamo ali kakšen konflikt.  Z mislimi boste pri prijetnih zadevah, zato se s težjimi zadevami ne boste ukvarjali. Imeli boste premalo energije za zbrane in osredotočene korake. Umetniška plat lahko pride na plano, če ji boste dovolili. V soboto nastopi Prvi krajec, ki vas bo še dodatno navdihnil. Opazke bodo smiselne, zato prodrite tam, kjer je to potrebno.

V nedeljo prehaja luna v znamenje leva. Preprosto ne boste vedeli česa se lotiti prej, saj vas bo vleklo v vse smeri. V ljubezni boste dajali prednost čutnim doživetjem, skratka prešli boste od besed k dejanjem. Predvsem boste pričakovali več podpore od prijateljev in bližnjih sorodnikov. Spremljal vas bo občutek da ste nepremagljivi, zato ga čim bolj izkoristite, še posebej pri pomembnih soočenjih. Obdržali boste nivo zadovoljstva, poleg tega se boste odlično znašli tudi v raznih pogovorih, saj boste znali odločno argumentirati.

Pripravljeno za Sensa.si