TEDENSKI HOROSKOP OD 4. DO 10. APRILA 2022

Tedenski horoskop od 4. do 10. aprila napoveduje veliko zanimivih priložnosti
Tedenski horoskop od 4. do 10. aprila napoveduje veliko zanimivih priložnosti

Tedenski horoskop od 4. do 10. aprila napoveduje veliko zanimivih priložnosti

Predviden čas branja: 3 minutes

Z veseljem boste v tem tednu, ki ga bo spremljalo Sonce v znamenju ovna začeli nekaj novega, težko boste pri miru, brez hrane za dušo. Vedeli boste kaj hočete, in znali boste poiskati najhitrejšo pot do cilja. Neodvisnost bo na vrhu vaših prioritet. Neposredni in nezapleteni se boste lažje soočali z raznimi globokimi bremeni in težavami ter jih pustili za sabo osvobojeni. Najbolj boste zadovoljni, če vam bo uspelo v tem obdobju doseči, da se vaše življenje premika naprej aktivno in barvito, iskali boste predvsem kakovost.

Obdarjeni boste z neposredno, ognjeno naravo, zaradi katere boste vedno znali stopiti korak naprej, brez da bi se spraševali, če je to potrebno ali ne.

Ta vpliv hrepeni po vznemirjenju in soočenju. Zaradi energije bojevnika se boste dobro znašli v vsaki bitki, tudi v tisti, ki bi se ji običajno raje izognili. Znali boste hitro odpustiti in se vsemu skupaj nasmejati. Venera v torek prehaja v znamenje rib. Zlahka se boste zaljubili, vendar ste lahko tudi hitro ranjen. Srečali se boste s simboliko polža, ki se ob dotiku umika ali spreminja obliko. Pomembno je, da se naučite umetnosti samozaščite, da se ne boste neprestano premetavali v morju čustev.

Tedenski horoskop od 4. do 10. aprila napoveduje veliko zanimivih priložnosti

Težje si boste postavili osebne meje zato lahko traja nekaj časa, da premagate bolečine in razočaranja, ko gre kaj narobe. Skušajte se izogniti tistim, ki bi lahko izkoristili vašo občutljivo in popustljivo naravo. Prijazno srce vas lahko privede do tega, da se še bolj potrudite za prijatelje, pa tudi za katero koli osebo ali žival, ki bo potrebovala pomoč. Nikar pa se preveč ne zapletajte v čustvena bremena drugih.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju bika, raka in device.

Katera znamenja zodiaka lahko v tem tednu spregledate nekaj pomembnega?

Nekaj pomembnega boste v tem tednu spregledali rojeni v znamenju dvojčkov, leva in rib.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ni še pravi trenutek za ljubezensko akcijo, zato pa se lahko osredotočite na poslovne podvige. Z denarjem boste spretni, z ljubljeno osebo pa je mogočih še nekaj nesporazumov, še posebej v torek, ko se luna pomakne v znamenje dvojčkov. Pazite, da ne bi prehitro obtičali v gneči ali ob načrtih, s katerimi se že na začetku niste povsem strinjali. Prijateljstva, ki ste jih v preteklem obdobju zanemarili, ali pa vanje vlagali premalo energije, bodo zopet aktualna konec tedna.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite spontani, srčni utrinki bodo posebno močni in bleščeči. Na tekočem boste z vsemi informacijami, obenem pa boste izvedeli še nekaj več, kot ste upali. Imate dobre zamisli, toda kaj, ko vas še vedno ustavlja nekaj napetosti in obremenitev. Pojasnite, kako se počutite, saj je nemogoče ustreči prav vsem. Počasi se boste prebili v ospredje, toda vprašanje je, ali vam bo to dejansko všeč, posebno če je v zraku še nekaj nepojasnjenega, čeprav tega ne priznate zlahka.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vesel in prijeten teden je pred vami. Nečesa še niste razvozlali, zato nujno potrebujete še nekaj časa in pomembnih informacij. Čutili boste precejšnje pritiske, morda ne ravno vi osebno, bolj vas bo vznemirjalo to, da so vsi okoli vas nekako živčni in nezbrani. Priporočljivo je, da s pomembnimi odločitvami še malce počakate. V nedeljo boste precej obremenjeni z domačimi obveznostmi, starejši člani vaše družine bodo od vas pričakovali, da se posvetite njihovim težavam.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pomembno sporočilo zamuja, sicer pa imate še rezervni načrt in očitno je sedaj pravi trenutek, da ga uresničite. Pri tem bodite kratki in jedrnati ter ne komplicirajte. Tokrat boste dobro pripravljeni in zagotovo ne boste brez besed. Ne ostanite pri enem in istem, lahko si zastavite nov cilj. Dospeli boste višje v svoji karierni lestvi, saj vas spremlja ugodna planetarna kombinacija. Nekdo vas izredno privlači, zbirali boste pogum, da bi storili nekaj konkretnega in drugačnega.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne morete se odločiti, sicer pa vam splet srečnih okoliščin lahko pomaga. Nekaj vaših zamisli se uresničuje počasneje, kot ste pričakovali, zato pa postajate nervozni. Popazite na zdravje, saj zahajate v ekstreme, posledice pa so vedno iste. Življenje bo zahtevalo od vas, da iščete možnosti za zaslužek ali kako drugače urejate zadeve povezane z materialnim odnosom. V ljubezni se ambicioznost po navadi ne obrestuje, toda tokrat je na vaši strani veliko srečnih okoliščin. Kar pomeni tudi, da si boste počasi izborili za svoje, tudi z nekom, ki se je morda obotavljal.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Komaj ste čakali na priložnost, da se izkažete, mesto v ospredju pa bi morali znova prepustiti drugim, kar vam nikakor ne bo všeč. Ne prenesete pritiskov, zato boste najprej razmišljali, kako naj bi se odzvali, potem pa se boste počasi postavili zase. Previdno le z nekom, ki vas je večkrat premagal v besednem dvoboju. Določeno sporočilo vas bo prepričalo, da bo zgodba imela več različnih odtenkov. Pazite, če gre za napačne interese. Na svoj način, vendarle zelo intenzivno boste opozorili nase in na svoja stališča, ki so tokrat drugačna.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V tem tednu se boste uskladili z osebo, ki je trenutno najpogosteje v vaših mislih. Posebno, če je tako kot vi nestrpen in željan akcije. Sedaj lahko navežete bolj stabilne stike. Čustva vas bodo premagala, vseeno pa bodite brez strahu. Luna bo proti koncu tedna vaša zaščitnica, ki obeta, da ne boste razočarani. Posebno na zasebnem področju. Nekaj, kar vas je pred kratkim spravilo ob živce, se bo izkazalo kot koristna izkušnja. Vse se bo v nedeljo odvijalo nekako mimo vas.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Teden z zanimivimi vplivi bo za vas ugoden. Ukvarjali se boste s tistimi zadevami, za katere si v preteklih dneh niste vzeli časa, ali pa preprosto niste bili dovolj sproščeni. V petek, ko bo luna v raku boste končno obvladali težave, ki ste si jih nakopali. Če jih boste razvozlali na pravi način, se boste iz tega nekaj naučili in svoje izkušnje posredovali naprej.  Ne poskušajte na področju ljubezni razčiščevati zadev iz preteklosti, saj veste, da se ti pogovori nikoli ne zaključijo. Samski boste proti koncu tedna zelo nemirni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V začetku tedna vas bo nekdo prijetno presenetil, ter vam razkril svoja čustva, zato se boste odločali, ali vstopiti v resno razmerje ali ostati še nekaj časa sami. Na področju dela in denarja boste malce zmedeni, še posebej v sredo, ko se bo vse odvijalo zelo hitro. Vikend vam prinaša ogromno dobre volje in smeha na vsakem koraku. Ne delajte pa v nedeljo, ko ne boste najbolj zbrani prehitrih zaključkov, dobro premislite v kaj se spuščate. Napetost bo hitro minila, zato se spontano prepustite dogajanju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Marsikaj bo od vas odvisno, ali boste branili svojo svobodo in ali se boste, ravno nasprotno, povsem prepustili. Velikokrat se sprašujete, zakaj vas določene težave ali nesporazumi doletijo takrat, ko se vam niti ne sanja, da bi se lahko zapletlo. Odgovor je v tem, da morate sprejeti tudi nepredvidljivost. Venera vas bo naredila še bolj samozavestne in trdne, kot ste ponavadi. Tisti, ki ste samski se boste veliko družili z prijatelji, med katerimi se lahko vname tudi simpatija. Poskusite se nekoliko bolj prepustiti čustvom.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Delo bo najbolj učinkovito v ponedeljek, ko bo vaša motivacija zaradi lune v biku končno zopet na vrhuncu, kar vas bo razveseljevalo. S spontanostjo lahko na dober način rešite kočljivo zadevo. Odvrzite svoj stari pristop in izumite nekaj novega. Nekaj, kar bo privlačno. Svojo občutljivost boste skrili, šibke točke drugih boste zaznali in jih z lahkoto premagali. Dajali boste nasvete in poskušali pomagati predvsem pri stvareh, ki so vam znane. Visoko motivirani boste za vsako delo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Oddahnili si boste od vseh obveznosti in z energijo Marsa zadihali sproščeno. Čustva bodo realna in iskrena. Nekdo bo posebno pritegnil vašo pozornost. Na poslovnem področju boste jasno predstavili svoje želje in cilje. Prisluhnili vam bodo. Sonce v znamenju rib vam bo podarilo simpatičnost in privlačnost. Končno boste na čustvenem področju odvrgli masko in se pokazali v pravi, drzni luči, kar bo sprožilo pozitivne odzive v okolici. Pojavile se vam bodo situacije, kjer boste deležni več komplimentov.

Preberite tudi PRIHAJA OBDOBJE VENERE V ZNAMENJU RIB