PRIHAJA OBDOBJE VENERE V ZNAMENJU RIB

Prihaja obdobje Venere v znamenju rib
Prihaja obdobje Venere v znamenju rib

Prihaja obdobje Venere v znamenju rib

Predviden čas branja: 3 minutes

Venera se iz svobodnega vodnarja 5. aprila pomakne v znamenje rib, kjer deluje zelo nežno in sočutno. Obdobje, ko se boste vezani poglabljali, samski pa boste iskali sorodno dušo in hrepeneli po iskreni ljubezni bo trajalo do 2. maja. Bolj kot običajno boste nežni in lažje se boste prilagajali razpoloženju drugih. Pomembno je, da se naučite umetnosti samozaščite, da vas energija tega vpliva ne vrže v morje čustev. Planet ljubezni je doma v znamenju rib, zato lahko izraža brezpogojno in velikodušno ljubezen.

Ribi so idealno zodiakalno znamenje za Venero, da izkaže vso svojo moč v umetnosti ljubezni, vključno z lastnostmi sočutja in božanske ljubezni.

Vaše prijazno srce vas bo usmerjalo, da si vzamete čas za prijatelje, sorodnike ali hišne ljubljenčke. Delovali boste kot premišljen poslušalec z izjemno sposobnostjo empatije. Prihaja živa ter bujna domišljija, ki bo navdihnila prav vsakega. Vse kar boste počeli bo vključevalo sanje, pretekla življenja, nevidne vezi, ki jih delite, in vašo povezavo z duhovnim svetom.

Prihaja obdobje Venere v znamenju rib

V negativnem smislu vam bo težko postaviti osebne meje zato lahko traja dlje časa, da premagate bolečine in razočaranja.

Zdelo se vam bo, da se na področju ljubezni počasi pomikate skozi cikel navdušenja, ki mu lahko sledita ljubosumje in mučenje sebe. V tem obdobju se lahko zaljubite na prvi pogled. Če bo nekdo ravnal z vami nespoštljivo, obstaja možnost da boste vse skupaj zaznavali skozi rožnata očala. Venera v tej poziciji uživa v spogledovanju in igranju, je pa pretirano zaupljiva zato bodite budni ter  previdni, da vas ne izkoristijo. Vpliv je uglašen z zaznavanjem trpljenja drugih. Zavedajte pa se, da velikodušnost in brezpogojna ljubezen žal ne more rešiti vseh. Kljub temu, da boste večino pozornosti namenili ljubezni, vas bo ves čas v podzavesti spremljal strah, da bi bili prizadeti.

Z Venero v ribah boste pripravljeni na nefiltrirano izražanje ljubezni.

Prihaja obdobje Venere v znamenju rib

Sposobni boste odpuščati in razumeti, izkazovali boste ogromno sočutja. Prihaja tudi hrepenenje po nečem, kar je težko definirati in težko zadovoljiti. Meje bodo zabrisane, ob morebitnih soočenjih bo prisotno tudi izogibanje. Karizma Venere v ribah je lahko pomemben del zdravih odnosov, zato se morate osredotočiti na široko sliko iskanja dolgoročnih rešitev. Slediti svojim občutkom, preden se odločite, bo ključnega pomena tudi na področju kariere in denarja.

Ljubezen lahko s tem vplivom premaga vse, tudi tiste stvari, ki so nakopičene in povezane s preteklimi zaznavami. Hrepeneli boste po globoki, čutni povezavi. Vendar pa lahko pretirane poglobitve privedejo do razočaranja, saj se domišljija, ki jo boste zgradili v mislih, morda ne bo ujemala z resničnostjo. Vaša sposobnost sočutja z drugimi ne bo izhajala le iz tega, da razumete njihovo bolečino, ampak jo boste želeli tudi občutiti ter jim priskočiti na pomoč.

Pripravljeno za Sensa.si