ASTROLOŠKA ZNAMENJA IN BIVŠA RAZMERJA

Kako delujete glede bivših razmerij glede na znamenje v katerem ste rojeni?
Kako delujete glede bivših razmerij glede na znamenje v katerem ste rojeni?

Kako delujete glede bivših razmerij glede na znamenje v katerem ste rojeni?

Predviden čas branja: 9 minutes

Razmerja se v današnjem času prekinjajo bolj kot ne digitalno, zato je tudi pot popolne prekinitve težja. Močna čustva so ključna komponenta procesa, ki sledi končanemu razmerju in marsikdo se želi vračati nazaj. Kako se glede na vaše astrološko znamenje odzivate glede bivših razmerij? Ste sposobni pozabiti, oprostiti ter se soočiti? Ali še dolgo obdobje upate, da se bo bivša oseba vrnila v vaše življenje?

ASTRO ZNAMENJA, KI SE NIKOLI NE VRAČAJO V BIVŠA RAZMERJA

To so znamenja, ki bivšim partnerjem ne dovolijo, da bi se vrnili, ne glede na to kako zelo trpijo in so užaljeni, ter seveda morda še vedno zaljubljeni.

ŠKORPIJON

Škorpijoni so zelo dramatični, ljubosumni in včasih celo napadalni. Če jih enkrat poškodujete, bodo storili vse, da bi vam vrnili še v večji meri in nato bodo izginili iz vašega življenja in vam ne bodo dovolili, da se jim še kdaj približate. So prevladujoči v vseh pogledih, zelo samozavestni in želijo, da jih drugi obravnavajo, kot da so zelo posebni in edinstveni.

Ko se to ne zgodi, vas bodo direktno obvestili, da z njimi ne morete tako ravnati.

Po prekinitvi se bodo obnašali, kot da se jim je porušilo vse, vendar so v notranjosti močni, in če jih boste poskusili ponovno dobiti, vas bodo z veseljem ignorirali. Škorpijon se zelo dobro zaveda, da biti močno zaljubljen še ne pomeni, da sta si usojena za vse življenje. Po prekinitvi škorpijon stremi k temu, da lahko v prihodnosti začne nov, zdrav odnos, ki ne bo okužen z nenehno primerjavo s tem, kar je nekoč bilo.

STRELEC

Prekinitve strelci razumejo kot nov začetek. Nikoli se ne spominjajo na preteklost in preprosto nadaljujejo svoje življenje, seveda še z večjim entuziazmom. Ko z njimi prekinete, ne pričakujte od njih nenadnega usklajevanja in obnovitve razmerja, saj ste za njih le še preteklost, kateri se bodo hudomušno nasmejali.

Strelec skuša vse negativno postopoma spremeniti v pozitivno in se zaveda da ima razpadlo razmerje izredno uničujoč vpliv na njegovo samozavest.

Dobro se zaveda, da mora začeti znova, seveda z drugo osebo. Strelec nikoli ne idealizirata razmerja, ki se je ravnokar končalo. V bolečini zlomljenega odnosa zna sicer hitro spregledati napake zdaj bivše ljubljene osebe, vendar vse to še ni dovolj, da bi vračal v razmerja, ki so zaključena.

Kako delujete glede bivših razmerij glede na znamenje v katerem ste rojeni?

TEHTNICA

Čeprav so tehtnice nežne, sočutne in ljubeznive, se po prekinitvi, za katero potrebujejo resnično veliko časa, ne želijo vračati v razmerje. Jasno jim je, da če ni šlo, tudi sedaj ne bo šlo, saj so analizirale in razmislile o vseh možnostih za lepo razmerje in ko enkrat nad nekom obupajo, se ne želijo vračati. Kljub temu, da bodo po razpadu daljšega razmerja verjetno dlje časa sami, bivšemu ali bivši ne bodo dovolili da zamaje njihovo zadovoljstvo.

Kljub temu, da imajo radi globoke, nežne pogovore jih bivši partner z osladnimi sporočili nikakor ne bo prepričal.

Tehtnica se zelo dobro zaveda, da je potrebno bivše odstraniti tudi iz družabnih omrežij, saj s tem, ko jih vidi zopet razmišlja o preteklih čustvih. Vsak odnos je zanjo lekcija. Izkušnja, ki jo je naučila nečesa novega o njej, da je potem lahko še boljša oseba. Ko je razmerja konec, ima namreč edinstveno priložnost, da preneha biti oseba, kakršna je bila.

ASTRO ZNAMENJA, KI SE TEŽKO LOČIJO OD PRETEKLIH RAZMERIJ

Nekateri posamezniki se z veseljem podajate v nove odnose, priložnosti in si z lahkoto osvežite življenje ter zavržete vse kar je neuporabnega. Nekateri pripadniki zodiaka pa imate na tem področju težavo. Težko se ločite od razmerij, slabih odnosov in energij, ki so vam enkrat veliko pomenile. Včasih greste celo tako daleč, da razmišljate, da nikoli več ne boste tako zelo ljubili.  

RAK

Rak obožuje nostalgijo in je prvi na spisku, ki se zelo težko loči od preteklih odnosov. Njegove misli so tesno prepletene s preteklostjo in stari albumi, tudi če so že skoraj uničeni so rakov pravi zaklad. Njegovi spomini na pretekle ljubezni v predalih še vedno živijo, zato je od raka nesmiselno zahtevati naj se znebi slik in pisem bivših. Tudi če v odnosu ni najbolj zadovoljen, bo le tega težko prekinil, saj je preveč navajen na svoje udobje in premalo odločen, da bi se usmeril k prekinitvi odnosa.

Kako delujete glede bivših razmerij glede na znamenje v katerem ste rojeni?

BIK

Bik rad uživa v svojem udobju, zato se zelo težko loči od preteklih razmerij. Težko se loči od idealne ljubezni ki je razpadla, ker še vedno upa, da se bo morda sestavila nazaj. Težko prenaša razhajanja ter pot prebolevanja. Energijo mu dviguje brskanje za bivšimi in razmišljanje o tem, da bodo kmalu morda dočakali klic ali sporočilo. Težko se sooča, saj ne zna sprejemati, da nekoga preprosto ni več v njegovem življenju. Še težje pa je, ko bik vidi bivšega ali bivšo v objemu druge osebe.

KOZOROG

Kozorog je tesno povezan s tradicijo, zato se težko loči od bivših razmerij. Čeprav deluje stabilno, kot da je lahkotno prebolel razmerje in se usmeril naprej v resnici, podzavesti in globini ni tako. Kozorog je užaljen, osamljen, razočaran in seveda pripravljen vzeti bivšega ali bivšo nazaj, zato dolgo po tihem upa, analizira in čaka, če se bo kaj spremenilo.

RIBI

Ribice so čustveni posamezniki, ki za razčiščevanje potrebujejo več časa. Še dolgo po prekinitvi analizirajo, sanjarijo in njihovo upanje umre zadnje. Rezanje vezi s preteklostjo je na področju ljubezni, za katero živijo zanje zelo težavno.

ASTRO ZNAMENJA, KI SE ZNAJO Z BIVŠIMI SOOČITI NA USTREZEN NAČIN

Določeni posamezniki so tako sposobni upravljati s svojimi čustvi, da se znajo soočiti z dejstvom, da se je razmerje prekinilo. Sicer ravno tako prebolevajo, se soočajo z žalostjo ter zavrnitvijo, vendar se po določenem času sestavijo in nadaljujejo svojo pot drugje. Najbolj se zavedajo dejstva, da je beseda bivši, ko se zgodba zaključi  prisotna z razlogom.

Kako delujete glede bivših razmerij glede na znamenje v katerem ste rojeni?

OVEN

Oven v prebolevanje razmerja vlaga vso svojo energijo, saj se zaradi bivših ni pripravljen odreči svojim prioritetam. Zanj so pomembna dejstva, zato po prekinitvi nikoli ne razmišlja da bi se vrnil. Najprej s svojim velikim egom težko razume, kako je lahko njega, ki je tako vsemogočen, nekdo črtal iz svojega življenja. Nato postavi mejo in se odloči, da odnosa nikoli več ne bo obnovil. Zapuščeni oven ni maščevalen in ne kuje zarote, le pri miru ga pustite, če ga srečate.

DVOJČKA

Dvojček, ki je znan po svojem pretiranem govorjenju in opravljanju, bo po končanem razmerju nekaj časa pogumno širil govorice in poskušal na svojo stran pridobiti čim več ljudi. V svoji zagnanosti lahko izda tudi kakšno intimno skrivnost bivšega ali bivše. Če ga boste srečali, se je sposoben narediti prijaznega ter se z vami brezglavo pogovarjati o nepomembnih zadevah, ne da bi se v tistem trenutku zavedal, da vas je v preteklosti prizadel. Ko glavna faza mine se dvojček z bivšimi ne ukvarja več, preprosto iščeno nove priložnosti in se izogiba preteklosti na lahkotne način.

LEV

Lev bo s svojim ponosom zaključil, da je tako in tako želel odnos končati sam. Na skrivaj se bo takoj po prekinitvi, ko bo želel dejstva sprehajal po družabnih omrežjih in se osredotočal predvsem na to, s kom se bivši ali bivša druži zdaj, ko pogumnega leva ni več. S svojim edinstvenim slogom bo bližnjim razložil, da je bil za to osebo očitno predober, nato se bo počasi sprijaznil in temperamentno živel naprej svoje življenje.

Kako delujete glede bivših razmerij glede na znamenje v katerem ste rojeni?

VODNAR

Vodnar je v trenutku prekinitve kot tempirana bomba, ki samo čaka, kdaj bo eksplodirala. V tistem trenutku ga je težko pomiriti in mu preprečiti, da ne bi storil kakšne neumnosti, seveda v jeznem stanju. Ker ima vodnar pogumno srce in ego bo, ko bo odnos prebolel, svojo energijo in dragoceni čas vlagal vase. Za bivšega ali bivšo mu ni več mar.

DEVICA

Devica zna zelo dobro nadzirati svoja čustva, zato se dobro sooča s prekinitvami. Sicer najprej analitično in precizno, ko pa se dokoplje do dejstev pa sprejme resnico in se  organizira v smeri da se poda neobremenjeno v prihodnost. Na njenem seznamu je po prekinitvi več minusov kot plusov, zato si ne dovoli ponovnega razočaranja.

Pripravljeno za Čvek v križankah