Mesečni horoskop APRIL 2022

Mesečni horoskop APRIL 2022 za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja: 5 minutes

Pred vami je april, ki bo do 20. obarvan z energijo Sonca v znamenju ovna. To je čas, ki bo namenjen prevzemanju avtoritete, zato se sedaj nikakor ne zapirajte vase. Postavite se zase in zahtevajte kar vam pripada. Morda boste začutili potrebo po selitvi ali večji spremembi. Odpirali boste teme, ki so bile že pozabljene, vendar s popolnoma drugačnim pristopom. Na prvo mesto bo stopilo razčiščevanje odnosa z očetom ali očetovskimi figurami, ter vse povezave povezane z vodilnimi položaji.

Nikakor ne sprejemajte brezglavih odločitev, ki so povezane z odnosi, saj bi jih lahko kasneje močno obžalovali.

Vsak napredek bo dobrodošel, saj vas bo popeljal v boljše počutje. V odnosih bo čutiti veliko humorja, nekaj nemira in manjše težave s prilagajanjem, ki vas lahko popeljejo do razmišljanja o spremembah v življenju.  Bodite pozorni na ugodne priložnosti, ki vam jih bodo odpirali pomembni starejši moški ali pomembni ljudje, ki bodo tokrat korak pred vami.

S pomočjo ugodnega Marsa boste lahko dokazali svoje voditeljske sposobnosti, lastno odgovornost in zanesljivost in odpravili stare vedenjske vzorce.

Mesečni horoskop APRIL 2022 za vsa astrološka znamenja

Čas bo primeren za stabilizacijo in zlahka boste zaznali kaj vam gre težje od rok. Napočil bo tudi čas za nove projekte, za poslovne podvige ali odpiranje novih področij v življenju, kar vas bo razveselilo. Vse se bo dogajalo zelo silovito in močno, zato se prilagodite energičnemu ritmu in uživajte v njem.

Komunikacija bo v zadnjem delu aprila, ko se bo Sonce nahajalo v biku temelj, na katerem gradite. Oblačenje, govorjena beseda, drža telesa, čas, ki ga komu posvetite, bodo v teh dneh sporočali veliko o vašem odnosu do drugih ljudi. Prvi korak bo seveda iskrenost, in to do sebe. Počasi, postopoma, korak za korakom boste dosegli tak odnos, kakršnega ste si vedno želeli, zato prisluhnite. Vsak posameznik v vašem okolju bo ravnal po svoje, tako kot se njemu ali njej zdi prav. Postavite se v položaj in poskusite doseči sožitje.

6. aprila praznuje Aleš Valič

Oven, ki je ponosen nase in na svoje dosežke. Z luno v znamenju tehtnice ga odlikujeta družabnost in popularnost. S svojo povečano inteligenco in prodornim razumom je sposobne biti dober mediator. Zna uživati v družbi. S svojo subtilnostjo večkrat obtiči v fazi neodločnosti, kljub temu, da ga vodi notranji občutek.

Škodljive narave postane takrat, ko želi nekdo izkoristiti njegovo dobroto ter mu na takšen način škodovati, takrat izgubi vso eleganco in diplomacijo.

Vedno življenje zajema s polno žlico, vendar je v poslovnih vodah nekoliko manj podvržen izzivom in tveganju, zato raje ostane v ozadju, ker mu stabilnost veliko pomeni. Lastnost, ki se mu zaradi Venere v ribah skozi življenje ves čas prepleta na ljubezenskem področju je občutljivost. Romantični vzgibi in nežni prijemi so zanj ključnega pomena.

6. aprila praznuje Pia Zemljič

S Saturnom v ozvezdju Raka je priznana igralka Pia Zemljič zamišljena in preudarna. S štirimi planeti v ognjenih znamenjih je odločna, temperamentna in spontana, vendar nekoliko površna. Sonce je bilo ob njenem rojstvu v ozvezdju Ovna, in sicer v 10. hiši, kar nakazuje, da se v življenju osredotoča na posel, kariero in zelo pazi na podobo, ki jo izraža v javnosti. Želi biti vidna, prepoznavna in cenjena. Je resna in delavna, vendar si zna vzeti tudi čas za druženje in zabavo ter v vsakih okoliščinah poskrbeti zase.

Cilje v življenju običajno doseže, čeprav veliko tvega.

Mars je bil ob njenem rojstvu v ozvezdju Vodnarja v 8. hiši, kar nakazuje, da jo odlikuje strast. Neizmerno jo privlačijo skrivnosti. Polna je dvomov, zato v življenju ves čas išče skrite motive in drugačne namene, kot se ji zdijo na prvi pogled. Veliko energije usmerja v denar in materialne zadeve. Če ni previdna in preudarna, se ji nakazujejo številne izgube, ki jih nato težko nadomesti.

Planetarni premiki, astrološka napoved za mesec april

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu aprilu največ sreče na področju denarja in kariere?

Na področju denarja in kariere boste imeli v aprilu največ sreče rojeni v znamenju bika, leva in tehtnice.

Katera astrološka znamenja bodo imela v mesecu aprilu največ sreče na področju zdravja in počutja?

Največ sreče na področju zdravja in počutja boste imeli v aprilu rojeni v znamenju raka, device in vodnarja.

V katerem znamenju se bo v mesecu aprilu nahajala Venera?

Venera bo v prvih dneh aprila v vodnarju, 5. aprila preide v znamenje rib.

V katerem znamenju se bo v aprilu nahajal Mars?

Mars se bo do 15. aprila nahajal v vodnarju, nato preide v ribi.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ovni, v prvi polovici aprila prihaja z energijo Sonca v vašem znamenju vaš najboljši čas. Izkoristite ga na vseh področjih. Nove priložnosti se bodo pokazale tudi pri financah, ki vam jih tokrat ne bo primanjkovalo. Znali boste delati z denarjem. Sodelavci bodo znali ceniti vaše prednosti in vrline, nadrejeni pa vas bodo pohvalili. Vse se vam bo zdelo enostavno, saj se bodo mnoge stvari obračale v pravo smer. Ostane vam le, da pospešite nekaj, s čim ste odlašali.

Največ boste naredili zase, če boste v zadnjih dneh aprila za nekaj dni zamenjali okolje. Zbistrili boste misli in ohladili živce. Napetost v odnosu z ljubljeno osebo bo popustila, vseeno pa mu posvečajte več pozornosti kot do zdaj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tveganje se vam bo zaradi energije Sonca v ovnu obrnilo v pozitivno smer. Kljub temu ne pretiravajte, saj veste da je sreča lahko zelo relativna, zato ostanite na realnih tleh. Pričakujete lahko tudi zelo pomembno odkritje. Z veseljem boste svoj pogled usmerili proti širnemu svetu. To boste najlažje storili, če se boste popolnoma sprostili. Zdravje naj vam bo v sredini meseca, ko boste bolj šibki na prvem mestu. Vedeli boste, da ste na pravi poti, pa čeprav bo trajalo še nekaj časa, da se bodo strinjali z vami.

Tudi v ljubezni boste proti koncu meseca bolj odločni. Razmišljali boste, kaj pravzaprav lahko dosežete. Če ste v razmerju, ki vas že nekaj časa omejuje, razmislite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Izkoristite sadove svojega dela, škoda je, da bi vse skupaj zapravili z napačnimi koraki. Ne čakajte, predlagajte tisto, kar lahko storite brez težav, nikar se ne umikajte. Ponos vam ne dovoli, da bi odnehali. V ljubezni še ne veste vsega, zato ne sklepajte prehitro. Dogajalo se ne bo nič posebnega, vendar vseeno ne boste popustili, saj boste nepopustljivi tudi takrat, ko ne boste imeli prav. Merkur vam bo proti koncu aprila pomagal pri pridobivanju osebne motivacije.

Besede bodo tiste, ki vas bodo popeljale do napredka. Nekaj previdnosti in premišljenosti vam ne bo škodilo. Ker vas bo spremljala sreča, pogumno izrazite svoje misli.Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V začetku aprila boste potrebovali razumevanje in sodelovanje. Ne ozirajte se na komentarje tistih, ki vas ne spoštujejo, saj boste končno imeli občutek, da ste splezali na zeleno vejo. Pozabite tudi na razna navidezna neskladja, ki vas oddaljujejo od zastavljenih ciljev. V tem trenutku potrebujete ob sebi ljudi, ki znajo razumeti. V sredini meseca se boste stežka brzdali, saj čutite, da morate nekako premakniti zadeve. Vsekakor se spomnite situacij, v katerih ste preveč pohiteli, potem pa se kesali.

V zadnjih dneh meseca se boste veliko ukvarjali s preteklostjo. Predvsem negativne misli si boste težko izbili iz glave, zato se vam lahko pojavi odtujenost. Zberite moči in dajte vse od sebe, obrestovalo se bo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Očitno je prišel vaš čas, zato se potrudite glede nove zadeve, ki prihaja ter popazite z denarjem. Mars vas bo ves čas opozarjal pred napakami, zato se ne bojte, da bi naredili napačne korake. Besede bodo zazvenele odločno tudi zato, ker se boste znašli z zanimivimi sogovorniki. Tudi pri študiju se lahko izkažete. Pogum, ki ga premorete, vas bo tudi v drugi polovici aprila rešil iz trenutne zapletene situacije. Odločitve boste prestavili za kasnejše dni, bolj boste prisluhnili notranjemu glasu.

Več napotkov boste v zadnjih dneh aprila dobili, slabše bo, ker se boste odzivali s trmo. Ne boste se mogli odločiti, katerim zahtevam naj sledite, saj vas bodo z vseh strani obremenjevali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Previdno izbirajte v začetku aprila, ko boste pod vplivom sonca v ovnu besede, še posebej kar se tiče družinskih razmer. Vaš delovni ritem bo tako hiter, da boste komaj sledili samemu sebi. Zamislite se sami nad sabo in svojimi dejanji, saj vas nekdo budno opazuje. Bodite bolj odločni, ker vas lahko to večno analiziranje pripelje v skrajno neprijetno situacijo. Odmislite v sredini meseca negativne prebliske in težave sprejmite z nasmeškom.

Previdni boste, ko bo šlo za skupinska vprašanja, saj se s svojim mnenjem ne boste hoteli izpostavljati. Nekaj vas v družinskem okolju še vedno močno ovira, kar se vam ne dogaja pogosto.Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zasebno in poslovno boste v začetku aprila postavljeni pred odločitve, ki bodo izzvale nekaj stresa. Ostanite močni in pokončni saj imate dovolj poguma ter samozavesti. Zavedati se morate, da ustrezna rešitev ne bo prišla v enem dnevu. Teorijo boste z veseljem potrjevali s prakso. Poskušajte se v zadnjem delu aprila, ko bo sonce v biku  prilagoditi, sicer vas lahko vaša ostrina stane dobrih odnosov. Vsekakor pa premislite, kako naprej in ali je vse vredno tolikšnega razburjanja.

Finančno stanje se bo v zadnjih dneh meseca stabiliziralo, kar vam prinaša miren spanec. Ljubezenske energije vas bodo ponesle v simpatične višave, ki lahko omogočijo nadaljevanje.Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nove zgodbe se bodo razvijale optimistično, kar vas bo prepričalo da se borite do konca. Prav tako poskusite izboljšati odnose z vsemi, ki vam lahko pomagajo, da ponovno zacvetite. Predolgo ste bili napeti, praktično nedostopni, sedaj je čas, da se odprete. V ljubezni v drugi polovici aprila ne bo večjih sprememb, vendar nikar ne bodite panični. Z mirnimi živci bo vse skupaj potekalo v kombinaciji z nežnimi prijemi. Tokrat boste vi tisti ki boste sledili ljubljeni osebi in se z veseljem prilagajali, kar sicer ni v vaši navadi.

Zaupajte šestemu čutu, še posebej takrat, ko se boste znašli na sredini in ne boste vedeli ali levo ali desno.Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Samozavest, ki jo prinaša vpliv sonca v ovnu boste znali na zelo prisrčen način izkoristiti. Na dan prihajajo nove teme in nova vprašanja, ki vas bodo navdihnila k večjemu koraku. Imate vse, kar potrebujete, zato se nikar ne ustrašite morebitnih ovir, ki jih bodo omenjali drugi. Prijaznost je ključ, ki bo na področju odnosov sredi meseca odprl vrata do boljšega počutja. Pri marsičem boste pustili svoj pečat, najpomembnejši trenutek pa bo vsekakor stanje na vašem računu.

Poskusite se proti koncu aprila, ko prihaja nemir osredotočiti na osnovne zadeve in se ne obremenjujte z drugimi in njihovimi idejami, ki bodo povsem drugačne od vaših.Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pomembno je, da v začetku aprila, ko se bo sonce nahajalo v ovnu vztrajate. Poskrbeli boste, da se nič pomembnega ne bo moglo zgoditi brez vas. To vas bo močno povzdignilo v očeh sodelavcev, vendar se nikar preveč ne zaletavajte. Odkriti boste in povedali boste to kar mislite. Svoje prebliske tudi v drugi polovici aprila uporabljate preudarno in počakajte na pravi trenutek, ne bo vam žal. Nepričakovani zapleti vas bodo v zadnjih dneh aprila navdali z nemirom.

Če boste hoteli kaj pomembnega povedati, boste to storili na zelo diplomatski način. Razveselil vas bo občutek, da imate možnost rešiti pomembno in vznemirljivo staro vprašanje.Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V začetku aprila prisluhnite sebi, svojim potrebam, in željam. Neučakani boste, čeprav ne bo pravih razlogov za kaj takšnega. Umirili se boste šele, ko se bo finančno stanje uredilo tako kot ste si zamislili. Poiskati boste morali pravo mero, med delom in počitkom. V drugi polovici aprila z ugodno Venero sledi napredek v ljubezenskem odnosu. Znali se boste na iskren način približati prijetni osebi in skupaj doživeti manjšo poglobitev. Razveselili se boste tistih misli, ki se bodo dotikale prihodnjih odločitev.

Samski, zelo boste zaupljivi, zato popazite tudi pri novih poznanstvih. Vaša prva ocena bo tokrat napačna.Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

S svojo prikupnostjo in pogumom boste z energijo Sonca v ovnu skušali prodreti do samega vrha. Uspeh vam bo zagotovljen, če boste le dobro založeni s kakovostnim nastopom in profesionalnostjo. Vedro razpoloženje bo zanetilo nove simpatije, ki pa lahko preide celo v ljubezensko razmerje. Pustite v drugi polovici aprila preteklost za sabo in dajte priložnost tistim, ki so prisotni tukaj in sedaj in vam želijo le dobro. Zanesite se na kariernem področju predvsem na lastne izkušnje in sposobnosti, ki ste si jih do sedaj nabrali.

Najboljša rešitev je vsekakor to, da sami organizirate nekaj, kar vas bo popeljalo k višjim ciljem. Počutje bo postalo stabilno in počasi se boste vračali na stare tirnice.