Dnevni horoskop za torek 4. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 4. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 4. julija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za torek 4. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Neptunom vam bo pomagala, da boste na osebnem področju naredili odlične osnutke in jih kvalitetno uporabili tudi v praksi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne prehitevajte dogodkov in raznih misli, ki bodo povezane s prihodnostjo. Usedite se in odreagirajte počasi.

Horoskop
Luna preide v znamenje Vodnarja

Danes ob 19:30 uri Luna preide v znamenje Vodnarja

Skozi dan, ko je še Luna v znamenju Kozoroga lahko s svojo upornostjo in vztrajnostjo lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno. Zvečer, ko Luna preide v znamenje Vodnarja bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše.

V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev.

Prihaja čustvena napetost, komplimentom, ki jih boste prejeli, pa tokrat ne boste verjeli. Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali. Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje. V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Danes praznuje Regina Kogoj: Astro profil

Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju device. Njen spomin je neverjeten, odlično se znajde na znanstvenem in medicinskem področju. Deluje ponižno, prilagodljivo, tiho in previdno. Samodisciplina ji pomaga, da ustvarja vtis predanosti in ljubeznivosti.

Merkurjem v levu je ljubeča, optimistična, kultivirana in poštena oseba dobrega renomeja. Njena diplomacija je močna točka in pogosto jo pokličejo, da razreši težave med prijatelji.

VSI LJUDJE SO BILI NEKOČ OTROCI, TODA LE NEKATERI SE TEGA SPOMINJAJO.

Antoine de Saint Exupery

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2023

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ciril Ličar, slovenski pianist
  • Ciril Zlobec, slovenski pesnik, prevajalec, publicist
  • Thomas Nagel, ameriški filozof
  • Sonja, norveška kraljica
  • Tomaž Šalamun, slovenski pesnik in prevajalec

Na današnji dan na Marsu pristane sonda Pathfinder. S posredovanjem Evropske unije se vzpostavi premirje v vojni za Slovenijo. Lyndon Johnson podpiše zakon o svobodi informacij. Začne izhajati prvi slovenski politični časopis Slovenija. Rodil se je Fran Levec, slovenski književni zgodovinar, kritik, urednik in Nathaniel Hawthorne, ameriški pisatelj. Umrla je Marie Skłodowska-Curie, poljsko-francoska fizičarka, kemičarka, nobelovka in Richard Cosway, angleški slikar.

Česa si boste v današnjem dnevu najbolj želeli?

Dnevni horoskop napoveduje, da si boste želeli veselja, ljubezni in občudovanja.

Katera astro znamenja boste najbolj uživala v umetniškem izražanju?

V umetniškem izražanju boste najbolj uživali rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: ŽENSKE, POGUM POTREBUJETE, DA SE ZAČNETE SPOŠTOVATI ali NA KAJ VSE VPLIVA INTIMNOST?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Potrpežljivost vas bo varovala, da boste začetne ovire znali premostiti, brez da zraven porabite vso energijo. Da pa ne bo čutiti stagnacije, skušajte nastopiti z inovativnimi idejami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prebujali boste samospoznanje o tem, v kaj zares verjamete ali kaj si pravzaprav želite od svojega življenja. Pomislite tudi poslovno idejo, v katero že dlje časa resnično verjamete.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju družinskih odnosov boste želeli nekaj razčistiti. Ker pa boste edini s to željo, se lahko soočenja spremenijo v konflikte. Izognite se direktnemu napadu, raje nastopite umirjeno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pomembno bo, da se na področju kariere in financ izognete kopanju in raziskovanju po preteklosti. Raje sprejemajte prave ukrepe, ki vam bodo pomagali ohraniti pozitivno stanje na bančnem računu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čim prej storite nekaj več za zdravje in vitkejšo postavo ali pa poskusite utrditi svoje mišice, saj boste želeli izgledati čim bolj privlačni za nasprotni spol. Z napornimi podvigi se ne boste ukvarjali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na poslovnem področju vam ne bo jasno, kako bi zadeve uredili, čeprav boste s tem, ko si boste vse skupaj zastavili in analizirali že skoraj na polovični poti, ki vodi k zmagi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zopet se boste želeli vrniti tja, kjer ste se počutili polno in zadovoljno. Kljub temu, da bo na vidiku polno opravkov, ki bi jih morali dokončati, vas bo energija usmerila v lenobo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nenehno odlašanje glede urejanja pomembnih zadev, vas lahko zaradi vpliva lune v kozorogu drago stane. Želeli si boste več prijetnih stikov in umirjenih pogovorov, zato naredite korak.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tokrat boste želeli vse rešiti sami, brez da bi koga prosili za pomoč, saj boste imeli občutek, da boste le tako ohranili popolno neodvisnost. Do najbližjih ter do prijateljev boste bolj kritični.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na področju kariere in denarja se boste kljub energiji lune v svojem znamenju ukvarjali z manjšimi zapleti, ki bodo od vas terjali veliko zbranosti in umirjenih korakov. Hrepeneli boste po tem, da bi si malce oddahnili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ker boste polni energije, se boste preizkušali v težkih izzivih, še bolj pa vam bo prijala pohvala nekoga od prijateljev, ki vam je zadnje čase vedno bolj simpatičen in naklonjen.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na nekoga boste malce jezni, oziroma zaradi neljube situacije razdraženi. Prisiljeni se boste spoprijeti z dejstvom, da z nekom ne delujeta več tako zelo skladno, kar ne bo enostavno.

Vas zanima: NAJLEPŠE JE, ŽIVETI S ČISTIMI NAMENI ali TEDENSKI HOROSKOP OD 3. DO 9. JULIJA 2023