TEDENSKI HOROSKOP OD 3. DO 9. JULIJA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 3. do 9. julija napoveduje odlično priložnost za poglobitev vase
Tedenski horoskop za obdobje od 3. do 9. julija napoveduje odlično priložnost za poglobitev vase

Tedenski horoskop za obdobje od 3. do 9. julija napoveduje odlično priložnost za poglobitev vase

Predviden čas branja 2 minuti

Teden s Soncem v znamenju raka prinaša čas, obarvan s čustvi, iskreno ljubeznijo in občasnim vračanjem v preteklost. Ljubezen bo povezala doživljanje ter misli z domom in družinskim okoljem. Morda se kdo od vas odloči, da začne tudi skupno življenje. Tisti, ki pa ste v daljših vezah in zakonih, prebujala se bo želja po naraščaju.  Energija bo povezana tudi s tem, da boste na vsakem koraku zaznavali resnico, težko vam bo karkoli prikriti. Finančna situacija bo zadovoljiva, vendar se zanjo v tem obdobju niti ne boste preveč trudili.

Na zdravstvenem področju bodite bolj pozorne predvsem ženske, in sicer na ginekološkem področju.

Čeprav se bo odvijalo prijetno vzdušje, lahko pričakujete tudi nekaj občutljivosti v odnosih, še posebej, če ne boste deležni takšne zgodbe, kot ste si jo zamislili. Imeli boste občutek, da se vse skupaj odvija počasi, vendar zelo intenzivno. Dobili boste določene odgovore na svoja vprašanja, vendar po pot do njih zahtevne narave, kar pa vas naj ne zaustavi, saj vas na koncu tunela čaka svetla luč. Poskusite zmanjšati svoja pričakovanja in se soočite s stvarmi, ki vam kradejo energijo.

Tedenski horoskop za obdobje od 3. do 9. julija napoveduje odlično priložnost za poglobitev vase

Na področju dela boste umirjeni, vendar kljub temu dobro motivirani in pripravljeni za napredek.

Merkur v znamenju raka, bo prebudil zadržanost, ki bo obarvana s splošno občutljivostjo. Vaše misli bodo usmerjene v družino in družinske vezi. Ne ustvarjajte si o ljudeh konkretnega mnenja, saj bi lahko bilo dolgoročno popolnoma napačno. Merkur v znamenju raka bo vašo komunikacijo olepšal, vendar bo prisotnih tudi nekaj sarkastičnih trenutkov, ki vas bodo razjezili.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, leva in vodnarja.

Preberite tudi HOROSKOP: ŽENSKE, KI ZNAJO IZKORISTITI SVOJ POTENCIAL in ALI VAŠ RADAR NA PODROČJU ČUSTEV DELUJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na zadeve boste začeli v ponedeljek, ko vas bo vpliv Polne lune premetaval sem ter tja gledati v drugačni pozitivni luči, pomoč vam bo ponudil nekdo, ki ste ga postavili v zadnjem času na nekoliko stranski tir. Domače in družinsko okolje vam bo v drugi polovici tedna pisano na kožo, saj se boste tam počutili varno in zaželeno. Pretirana zaskrbljenost vam ne bo v pomoč. Opustite navidezno obremenjenost in si odgovorite na vsa globoka vprašanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub temu da vas bo v začetku tedna ujela energija Polne lune, lahko tekom tedna uresničite svoje želje in živite tako kot si želite. Nekaj kar boste spontano doživeli sredi tedna, lahko ohranite kot eden lepših spominov. Zelo čutno boste v petek na področju dela zaznavali neiskrenost. Nadaljujete z zagonom, ki vas je pripeljal do točke kjer ste. S ponosom se pripravljate na pogovor v družinskem krogu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z veseljem boste načrtovali počitnice, ki naj bodo nenavadne, saj si morate spočiti, v nasprotnem primeru se vam obetajo manjše zdravstvene težavice, povezane s stresom. Če boste samo razmišljali, kaj bi bilo za vas dobro, se boste težko pomaknili naprej. V petek bo potrebno na poslovno finančnem področju stisniti zobe in narediti korak naprej, saj se bodo ves čas spotikali ob vaše delovanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vsak začetek je težek, zato v ponedeljek, ko nastopi Polna luna prvi popustite v komunikaciji. Nagnjeni boste k temu, da stvari zakomplicirate še bolj, kot je to potrebno, saj ste trenutno v fazi manjšega nezadovoljstva. Ustavite se za hip in razmislite, ali vas takšen način delovanje sploh lahko vodi do napredka. Na družinskem področju ste lahko konec tedna brez skrbi, saj dobro veste, da so vam vsi zelo naklonjeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zberite moči in dajte v ponedeljek ko boste imeli zaradi vpliva Polne lune občutek da vam nekdo namensko nagaja vse od sebe. Obrestovalo se bo, poleg tega se lahko počasi izboljša tudi finančno stanje. Odmislite v petek, ko boste notranje napeti negativne prebliske in težave ter morebitne zaplete sprejmite z nasmeškom. Bodite strpni in našli boste skupni jezik s tistimi, ob katerih se dobro počutite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Napačna odločitev bo v ponedeljek, ko nastopi Polna luna posledica vaših razpršenih misli. Veliko se boste ukvarjali s svojim telesom in poskušali izgubiti kakšen kilogram, nikar pa se ne podajajte v skrajnosti. V kolikor ste nasičeni od vseh obremenitev, boste v drugem okolju lažje razmislili o določenih zadevah in se odločili. V nedeljo tedna se vam lahko zgodi, da boste čustveno nekoliko nestabilni in kljub argumentom ljubljene osebe prepričani v svoj prav.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Stres boste kljub intenzivni energiji raka odlično obvladovali in s svojo energijo pomagali tistim, ki jim bo šlo slabše. Na kariernem in finančnem področju boste pogumni in zelo delovni. Tisti, ki ste na začetku novega razmerja, boste z razpletom, ki bo obarvan s strastjo zelo zadovoljni. V petek bo zelo pestro, posebno ob prepletanju poslovnih zadev z igrivimi iskricami. Prihaja priložnost, da začnete znova, saj boste izredno iznajdljivi in prodorni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na prvem mestu bo v ponedeljek, ko nastopi Polna luna direktnost, ki bo izločila tiste, ki jim že nekaj časa ne zaupate najbolj. Hrepeneli boste po novostih, tako na poslovnem kot na čustvenem področju. Veliko bo razlogov za ali proti, vsekakor pa premislite, kako boste nadaljevali. Nekoliko boste v petek presenečeni nad odzivi določenih posameznikov, vendar se nikar ne obremenjujte. Samski si boste tokrat izborili pozornost osebe, ki vam je všeč že dlje časa.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Šibke točke drugih boste v ponedeljek, ko nastopi Polna luna instinktivno zaznali in jih analitično predelali. Po tehtnem razmisleku boste prišli do spoznanja, da morate za zdaj počakati, čeprav ste že nepotrpežljivi. V soboto se vam bo kljub mirnim energijam po glavi pojavljala misel glede zasebnega življenja. Všeč vam bo, da boste imeli zaradi svoje iznajdljive narave na nekoga izredno močan vpliv.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ranljivost, ki jo bo prebudila v ponedeljek Polna luna boste skrivali, saj boste želeli da vas vidijo kot odločno ter stabilno osebo. Ne boste se izpostavljali, dokler ne boste dokončno vedeli, kaj želite od nekoga. Sprejeti boste morali dodatno odgovornost, kar vas bo konec tedna za trenutek obremenilo, vznemiril vas bo tudi notranji nemir. Nikar ne obupajte prehitro, kmalu pa se vam bodo začele odpirati tudi druge opcije, ki bodo še bolj vznemirljive.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kljub vplivu Polne lune se boste v ponedeljek počutili na vrhuncu moči in navdušenja, posebno če se vam odpira možnost, da bi lahko napredovali. Naveličani boste poslovne  rutine, kar boste brez zadržkov tudi povedali. Na področju čustev boste konec tedna zadovoljni, še posebej tisti, ki ste pred kratkim začeli novo razmerje. Previdni boste, ko bo šlo v nedeljo v domačem okolju za skupinska vprašanja, saj se s svojim mnenjem ne boste hoteli izpostavljati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj vas še vedno močno ovira zato se boste v ponedeljek, ko nastopi Polna luna glasno odzvali, pravzaprav izbruhnili, kar se vam ne dogaja pogosto. Nesigurnost, ki ste je bili deležni v zadnjem obdobju, se lahko še poveča, zato poskrbite, da boste poiskali odgovore na svoja vprašanja. Predvsem negativne misli si boste do konca tedna težko izbili iz glave, zato se vam lahko pojavi občutek da ste sami za vse. Možne so tudi težave zaradi pomanjkanja koncentracije.

Preberite tudi VANJA IMA TEŽAVE Z OBLASTNO NEČAKINJO