NAJLEPŠE JE, ŽIVETI S ČISTIMI NAMENI

Če živite s pristnimi in čistimi nameni, vas nič ne more obremeniti
Če živite s pristnimi in čistimi nameni, vas nič ne more obremeniti

Če živite s pristnimi in čistimi nameni, vas nič ne more obremeniti

Predviden čas branja 4 minute

Ko poskušamo razumeti sami sebe in svet okoli nas, pogosto pozabimo na stvari, ki so nam najbolj pomembne, tako veliko zahtevamo od svojih partnerjev, staršev, otrok in prijateljev in celo od sebe. Kolikokrat se razjezimo na nekoga, ki nas je razočaral. Morda ne najdemo razumevanja do prijatelja, ki je odpovedal načrte zadnji trenutek, ali se jezimo na moža, ki je pozabil na zmenek. Razočarani smo, ker so nas naši starši pozabili poklicati za rojstni dan ali pa sta nas brat ali sestra prizadela. Narobe je, da se osredotočamo na dejanja drugih ljudi bolj, kot na svoje namene. Stvari se ne morejo ali se nočejo vedno obračati tako, kot mi želimo.

Ljudje so dobrega srca in imajo veliko dobrote v sebi, ampak iz nekaterih svojih razlogov pač ne morejo vedno izpolniti, kar so obljubili.

Moramo premagati občutek razočaranja, drugi nas bodo včasih prizadeli, ampak tega ne bodo naredili, ker nas ne bi marali, ampak ker drugače pač včasih ne gre. Pomemben je namen, ne pa rezultat. Ko se znebimo vezi, ki nas vežejo na izid, in pogledamo globlje v srca drugih ljudi, smo sposobni živeti in pustiti živeti. Tudi mi kdaj česa ne naredimo tako, kot drugi pričakujejo od nas. In sprejmemo dejstvo, da to ni naš problem, je, odgovornost, da ne moremo drugim govoriti, kajo naj živijo svoje življene.

Če živite s pristnimi in čistimi nameni, vas nič ne more obremeniti

Znebiti se moramo pričakovanj in tega, da sami sebe kaznujemo, ko nas nekaj razočara.

Pri razočaranju gre za predsodek. Če v sebi verjamete, da so vaši starši bratje, sestre, prijatelji, partner ali znanci dobri v srcu, potem lahko brez težav sprejmete dejstvo, da lahko dajo le toliko, kolikor zmorejo. Če vam njihova dejanja ne ustrezajo, se prepustite vsem stvarem, vključno z idejo, kdo ste in kam vas pelje pot. Kaj pa, če bi se prepustili sindromom, zasvojenostim in motnjam?

Ali, če bi od danes naprej zavrgli svoje predsodke, omejitve in že vnaprej oblikovana mnenja o sebi in si postavili namen, da so vse stvari ne le mogoče, ampak zelo verjetne, dokler ste odprti zanje in za sprejemanje bogastva in veselja, ki ga daje življenje. Če se prepustite, to pomeni, a ste močni in ne pasivni. Pomeni, da se prepustite, si zaupate, da bo to kar obstaja vedno našlo pot in da tega ni treba spreminjati. Je, kar je…

Če živite s pristnimi in čistimi nameni, vas nič ne more obremeniti

Vsi smo na svoji življenjski poti odkrili nauke življenja on različnem času na različne načine.

Nekateri se hitro in z lahkoto učijo, drugi pa s težavo sprejemajo zakone vesolja. Nekateri imajo sposobnost razumeti človeško dušo, drugi pa definirajo dušo drugih glede na njihova dejanja. Vsi delamo napake. Vsi se borimo za ljubezen in vrednote. In vsi smo si bolj podobni, kot si mislimo, saj vsi iščemo razumevanje, pomen in namen. Dva ne moreta biti na točno istem mestu ob istem času na njuni življenjski poti, zato se moramo znebiti predsodkov, sebičnosti in manipulacije.

Ko začnemo živeti s čistimi nameni, šle takrat lahko začnemo živeti avtentično življenje. Potem oddajamo ljubezen, resnično moč in veselje in naša telesa postanejo čisti kanal zavesti. Počutimo se neverjetno, naš videz je čudovit in razširjamo ljubezen in luč in to podajamo vsakemu, ki ga srečamo. Življenje vam bo dalo le to, kar od njega zahtevate.