O katerem astrološkem znamenju govorimo?

Seveda o DEVICI.

Devica je prepričana, da karakter sloni na samodisciplini, ter da življenje temelji na samonadzoru. To so bile že misli Aristotela in devica je prepričana, da je imel popolnoma prav. Torej popolna disciplina je nekaj, brez česar devica težko živi.

Popolna disciplina
Popolna disciplina

Device ste prepričane, da preživiš le s trdnim karakterjem in da se samo tako lahko motiviraš, vztrajaš ter napreduješ. Karkoli počnete, naj bo to zajtrk, vožnja avtomobila, pospravljanje, opravljanje težkih nalog ali ljubljenje, vedno je vklopljena vaša tipka, na kateri z rdečo piše samonadzor. Ta moč volje vam sicer lahko omogoči odlične rezultate na področju dela in denarja.

Devica vidi svojo prednost v tem, da ona s trdim delom in vztrajnostjo vedno uspe, ostali pa ne dosegajo takšnih rezultatov, pozabi pa, da si ostali morda bolj želijo zraven še živeti, ne pa samo slediti pravilom in nekakšnim vzgibom, ki lahko devico popeljejo tudi v splošno nezadovoljstvo.

Devica ne ubira bližnjic in nikoli ne uporablja zvijač, zato jo boste težko prepričali v nekaj tveganega in nepreverjenega. Na tem področju ji njen samonadzor lahko zelo koristi. Zna zaslužiti in zna tudi ohraniti denar in premoženje.

Popolna disciplina je zagotovo njena vrlina

Več škode pa ji lahko pretirana samodisciplina povzroči na področju čustev, kjer se lahko neupravičeno otepa določenih prijetnih vibracij. Zaradi dvomov in nezaupanja lahko zabrede v neskončna preverjanja in od partnerja pričakuje, da upošteva njena pravila. Takšna zgodba se običajno zaključi s prekinitvijo.

Popolna disciplina
Popolna disciplina

Tudi pri vzgoji otrok je devica včasih preveč gospodovalna, želi nadzirati in postavljati otrokove cilje. Na tem področju naj skuša premagati to lastnost in delovati bolj zaupljivo ter sproščeno.

Če potrpežljivo počakaš, da mine prvi trenutek jeze, se izogneš stotim dnem gorja.

Kitajski pregovor

Ta pregovor devica zelo dobro razume, saj ona ne izbruhne, ampak se s pomočjo svoje odlične samodiscipline nadzira in nato, ko se vse skupaj ohladi, poišče diplomatsko rešitev.

Preberite tudi PREPREČITE KONFLIKTE V LJUBEZENSKEM RAZMERJU