LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2023

Ljubezenski horoskop za mesec JULIJ za vsa astrološka znamenja
Ljubezenski horoskop za mesec JULIJ za vsa astrološka znamenja

Ljubezenski horoskop za mesec JULIJ za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja 9 minut

Energija, ki jo boste čutili na področju ljubezni se bo prepletala z Venero v levu, ki ne bo dovolila sramežljivosti. Ko se boste izražali in tvegali se boste počutili odlično, kar vodi k osebni rasti in uspehu. Venera je planet družbenih interakcij, zato vam lahko pomaga pri povezovanju z drugimi na zabaven način. Prihaja odličen čas za mreženje, sklepanje novih prijateljstev in izboljšanje obstoječih odnosov. Venera v levu bo pričarala razgibano obdobje, ki vas bo opomnilo, da življenje brez zabave in razburjenja sploh ni življenje. Vse, kar boste počeli bo veličastno, vključno z načinom izražanja. 23. julija se začne njena retrogradna pot, ki lahko kakšno razmerje postavi na preizkušnjo.

OVEN

Čeprav si nekateri ovni in ovnice močno želite, da bi nekdanje razmerje spet oživelo, bo potrebno najprej rešiti vse težave in spremeniti pogled, kar pa ne bo tako zelo enostavno. Največ lepega na področju ljubezni se bo v prvi polovici julija, ko se bo Sonce nahajalo v raku dogajalo takrat, ko boste notranje umirjeni. Občutek, da se lahko razdajate bo povzročil, da bo sredi meseca ljubezen prava radost, prepredena s prijetnim pričakovanjem. V zadnjem delu julija se bo kljub energiji Sonca v znamenju leva pojavila negotovost, dvomili ne boste samo o ljubljeni osebi, temveč o vsem, kar se prepleta v vaših mislih. Kmalu boste začeli razumeti, zakaj se nekdo nikakor ne želi soočiti.

BIK

Kljub čustveni nestabilnosti, ki jo prebuja energija Sonca v znamenju raka boste v začetku julija zbrali potrebno energijo ter pogum, da poiščete odgovore na vprašanja, ki vas počasi razžirajo v notranjosti. Tudi če odziv nasprotne strani ne bo spodbuden, vam bo po pogovoru nekoliko lažje. Sredi meseca boste samski biki in bikice prepričani da je tam nekje nekdo, ki vas bo ljubil, le poiskati ga še morate. Nikakor pa ne boste uspeli s trmastimi dejanji, zato se jim poskusite izogniti. Svoje ljubezenske težave boste v zadnjem delu julija, ko prihaja retrogradna Venera poskušali rešiti tako, da boste odšli sami na kakšno zabavo, kjer se boste sprostili popolnoma brez zavor.

DVOJČKA

Sami dobro veste, da z razdražljivim delovanjem ne boste nikamor prišli, zato ne čakajte na druge, da vas opozorijo na to. Poskrbite, da bodo ljudje v vas videli osebo, ki je vredna spoštovanja. Dobre načrte vam lahko pokvarijo besede, ki prehitro zbežijo iz jezika. Čeprav se bosta z nekom najprej sporekla zaradi neumnosti, sledi sredi meseca prijeten čas, obarvan z globino in izpostavljanjem intimnih tem. Proti koncu meseca, ko nastopi retrogradna Venera boste prišli do spoznanja, da je za urejen odnos potrebno več pogovorov. Iskreno se pogovorite o načrtih in ciljih, ki so za oba trn v peti. Pričarajta si romantično vzdušje in lažje vam bo.  

Ljubezenski horoskop za mesec JULIJ za vsa astrološka znamenja

RAK

Nekdo vam bo v začetku julija, ko vas bo spremljala Venera v levu izredno naklonjen, kar bo še bolj stopilo v ospredje, ko se bosta pogovarjala o skupnih ciljih. Pripovedoval vam bo o nečem, kar je bilo do zdaj le del vaših sanj, toda počasi se lahko, če boste zaupali vse skupaj dejansko uresniči. V sredini meseca boste čustveno precej hladni, kar bo najbolj občutila ljubljena oseba. Za premik na področju čustev boste potrebovali precej časa in nikakor se ne boste zmožni prepustiti, saj vas bodo na trenutke zaradi intenzivne retrogradnosti blokirali navidezni dvomi. Postajali boste malce zoprni, ker se vam bo zdelo, da vas vedno nekdo omejuje in govori, kaj bi bilo dobro za vas.

LEV

Nekateri levi boste v začetku julija zaradi občutljivosti, ki jo prebuja Sonce v znamenju raka doživeli hladen tuš. Zdelo se vam bo, da vas nihče ne razume, tudi v množici se boste počutili osamljene in nekoliko prezrte. Raztreseni boste in v iskanju notranjih odgovorov, vendar si sami na vse ne boste mogli odgovoriti. Poskušajte se vzdržati pred konflikti in naredite nekaj zase. Proti koncu meseca, ko se bo Sonce pomaknilo v vaše znamenje vas bo razveselilo povabilo. Prihaja možnost prenavljanja starih stikov in obuditev situacij po katerih že nekaj časa hrepenite. Nikar pa ne razlagajte vsega, kar se vam plete po glavi.

DEVICA

V začetku julija, ko se bo Sonce nahajalo v raku bo ob vas oseba, ki je dala skozi nekaj podobnega kot se vam dogaja ali preprosto verjame v vas. Vse kar boste doživeli, vam bo dalo krila ter pravi zagon, da se prebudite. Tokrat vam bo uspelo zelo jasno izraziti, kar mislite. Prav tako boste razumeli, kaj drugi želijo od vas, zato bo čas odličen za razčiščevanja odnosov. Energično se boste proti koncu julija, ko vas bo objela energija leva postavljali zase, vendar kljub silovitim čustvom ne pozabite na diplomacijo. Ob upoštevanju nasveta dobrega prijatelja se boste znebili težave, ki se vam zadnje čase pogosto ponavlja.

Ljubezenski horoskop za mesec JULIJ za vsa astrološka znamenja

TEHTNICA

V začetku meseca vas bo spremljal ugoden vpliv Venere v levu, zato bo pomembno predvsem, da ste zadovoljni sami s sabo. Vse skupaj bo zaradi navihanosti začelo postajati živahno, kar bo všeč tudi ljubljeni osebi, s katero se boste odlično ujeli. Tisti, ki se na področju čustev nahajate v neljubih situacijah se ne bojte biti direktni. Uspelo vam bo razrešiti številne napetosti, in sicer po pomembnem pogovoru, saj bosta oba pripravljena najti rešitev. Kljub temu, da boste konec julija zelo nemirni, počakajte na nove informacije. V kolikor se boste poglobili, boste hitro boste našli prave besede na določena vprašanja in s tem nekoga celo očarali.

ŠKORPIJON

Pojdite v začetku julija z energijo Sonca v znamenju raka bolj počasi po svoji začrtani poti, le tako ne boste na ljubezenskem področju spregledali nobene malenkosti, ki vam lahko prinese nasmeh na ustnice. Sredi julija zaradi nepredvidljivih okoliščin sledi lekcija, da ni dobro mešati posla in ljubezenskih zadev. Nežna energija bo proti koncu julija, ko boste želeli narediti kakšen korak tista, ki vam bo še kako koristila. Nikar pa, v kolikor ste pred kratkim začeli ljubezensko razmerje ne sprejemajte drastičnih odločitev. Za konflikte ne boste imeli ne dovolj časa ne energije, zato se raje prilagodite.

STRELEC

Pazite v začetku julija, ko energija raka prebuja občutljivost, kako se boste odzivali na besede nekoga, ki vam je všeč že nekaj časa, da ne zamudite kakšne prijetne priložnosti.  Prehajate v obdobje, ko vam bodo več kot poslovne priložnosti pomenili urejeni odnosi na ljubezenskem področju. Z veseljem boste vanje vlagali več truda in pozornosti. Na nekoga boste s svojim vedenjem naredili velik vtis. Čeprav se v drugi polovici meseca na področju čustev ne bo dogajalo nič posebnega, bo vaše razpoloženje nekoliko nihalo, s čimer ne boste naredili dobrega vtisa. Še pravi čas se vprašajte, če delate prav in nadzorujte svoj odziv. Vezani strelci in strelke, z ljubljeno osebo bosta imela o nečem v zadnjih dneh meseca različno mnenje.

Ljubezenski horoskop za mesec JULIJ za vsa astrološka znamenja

KOZOROG

V začetku julija, ko vas bo spremljal vpliv Sonca v znamenju raka boste občutili trenutke miru in sreče. Mnogi izmed vas boste pomirjeni kot že dolgo ne. Občutek boste imeli, da je sreča končno na vaši strani, da lahko popolnoma zaupate in da se nimate česa bati. Odkritost vam bo prinesla spoštovanje, morebitne napake vam bodo oprostili in jih pozabili. Med pogovorom z ljubljeno osebo boste lahko povedali vse, kar vam leži na srcu. Kljub manjšim nesoglasjem bosta našla skupen jezik, prav tako bosta znala preiti od besed k dejanjem. V zadnjih dneh julija se bo v vaših mislih kopičil nemir, ki vam bo onemogočal to, kar si želite spremeniti na ljubezenskem področju.

VODNAR

Samopomilovanje bo najslabša rešitev za težave, ki vas bodo pestile in vznemirjale po v začetku julija, saj vam energija Sonca v raku ne bo najbolj pisana na kožo. Nerazpoloženi boste in potrti, a boste temu lahko hitro naredili konec, le odločiti se boste morali. Sredi meseca se boste ujeli v nepričakovane preobrate in spremembe, kljub temu ne vstopajte v spore na čustvenem področju. Pohvala, ki je niste pričakovali, vas bo v zadnjih dneh julija, ko se boste zaradi Sonca v znamenju leva boljše počutili ponesla med zvezde. Prišli boste do spoznanja, da vas nekdo zelo spoštuje.

RIBI

Dovolite v začetku julija ljubljeni osebi, da vam razloži, kaj namerava storiti v vajinem odnosu, vsekakor pa imejte več posluha tudi za drobne malenkosti. Prav kmalu se bo izkazalo kaj lahko pričakujete. Tisti, ki ste v resnem razmerju, boste prejeli neugodno informacijo, ki pa naj vam ne pokvari čudovitih občutkov, povezanih z ljubljeno osebo. Počakajte, da boste izvedeli celotno zgodbo, šele takrat se boste lahko odločali. Vaša dobrodušnost bo v zadnjih dneh julija, ko se bo Sonce nahajalo v znamenju leva  navdihnila nekoga, da bo za spremembo bolj pripravljen prisluhniti. Posledično bo tudi napetost v okolici nekoliko popustila, lažje se boste zbrali.

Rojeni v katerih astroloških znamenjih lahko v juliju srečate sorodno dušo?

Ljubezenski horoskop napoveduje, da lahko sorodno dušo srečate rojeni v znamenju bika in tehtnice.

Katera astro znamenja bodo na področju ljubezni v juliju najbolj sproščena?

V ljubezni boste v juliju najbolj sproščeni rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi Mesečni horoskop JULIJ 2023 in PORTRET SKOKA ČEZ PLOT