Dnevni horoskop za torek 20. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 20. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 20. decembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 20. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ker ste šli v preteklih tednih čez veliko preizkusov, boste sedaj, ko ste trdni, vi tisti, ki boste drugim pomagali pri težavah.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vaše misli bodo fokusirane na pomembne zadeve, napredek bo konstanten, vi pa zadovoljni.

horoskop
Lunin vpliv

Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. V teh dneh boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

Več ima človek navad in obveznosti, manj je svoboden in neodvisen.

Immanuel Kant

Rojeni v znamenju strelca in dogodki na današnji dan:

  • Ivana Kobilca, slovenska slikarka
  • Ciril Kotnik, slovenski diplomat
  • Anna Vissi, grško-ciprska pevka
  • Karl Wendlinger, avstrijski avtomobilistični dirkač
  • Ashley Cole, angleški nogometaš

Na današnji dan Ljubljanski tramvaj opravi svojo zadnjo vožnjo. Jure Košir je v Madonni di Campiglio zmagal prvič v karieri. Rodil se je Thomas Graham, škotski kemik in Anton Foerster, slovenski skladatelj češkega rodu. Umrl je Albin Planinec, slovenski šahovski velemojster in Anton Verovšek, slovenski gledališki igralec, režiser.

Na kakšen način se boste lotevali pomembnih opravkov?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste pogumni in oboroženi z veliko mero strasti.

Katera znamenja zodiaka se boste danes najboljše počutila?

V današnjem dnevu se boste najboljše počutili rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar v določeni zadevi ne odnehajte prehitro, saj obstaja še veliko možnosti, da se zavarujete na pravi način. Premislite, preden boste odgovorili na pomembno vprašanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi sumničave energije škorpijona bodite v pogovorih previdni, saj se morda nekje skriva zanka, ki vas lahko zavede. Vsega skupaj ste se lotili na napačen način, zato se pogovorite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z luno v škorpijonu prihaja neverjetno navdušenje nad zadevo, ki vam jo bodo predstavili. Preverite najprej, če obstaja dovolj zanimanja, saj morda ciljate nekoliko previsoko.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ker boste zaznali, da nimate dovolj potrpežljivosti za najtežje opravke, ki se bodo vrstili se boste lepo naslonili in le opazovali, kako se zadeve odvijajo. Nič ni narobe, če si kdaj vzamete čas zase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prekomerno se obremenjujete z zadevami, ki so tesno povezane s čustvenim življenjem. Kmalu se bo izkazalo, da je potrebno le še malce počakati na pravo odločitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Končno boste deležni spodbudnih novic, kar vas vodi v povečano motivacijo. Soočite se s pomočjo lune v škorpijonu z očitki in razkrijte svoje odprte karte, tako se bo ozračje umirilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ljudje okoli vas bodo malce postrani gledali, ker boste zopet tako zelo neodločni. Premislite o pomembnem dogodku ki je pred vrati, saj se morate nanj dobro pripraviti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sodelavci vam zadnje čase neprestano govorilo kaj je dobro za vas, kar vas notranje močno vznemirja. Pazite tudi v ljubezenskih odnosih, zaradi vaše neposlušnosti in egoizma.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Spomnili vas bodo, da delate nekaj narobe. Ker kritike ne sprejemate najbolje in ker je prisoten vpliv lune v znamenju škorpijona, ne bodite presenečeni, če se vse skupaj obrne v dramo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Naj vas ne iztiri prehitro izjemno neprijetna govorica. Najprej se prepričajte, če ima vse skupaj sploh pravi smisel oziroma osnovo. Vašo besedo se bo v določeni družbi slišalo zelo jasno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z luno v škorpijonu prihaja odlična možnost, da se znajdete v središču pozornosti. Tiste, ki vas obdajajo in vam veliko pomenijo spodbudite pri njihovih ambicijah, hvaležni vam bodo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prav bi bilo, da v kočljivi situaciji pokažete svojo podporo, saj se zadeve v nasprotnem primeru le še bolj zapletajo. Prebudite počasi konkretne cilje, o katerih razmišljate že nekaj časa.

Vas zanima: PREHAJAMO V OBDOBJE VZTRAJNEGA KOZOROGA ali TEŽAVE VERBALNE IN NEVERBALNE KOMUNIKACIJE