Tedenski Lunin horoskop za obdobje 19.12.-25.12.22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 19. do 25. decembra
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 19. do 25. decembra

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 19. do 25. decembra

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek in torek se bo luna nahajala v znamenju škorpijona. Kljub temu, da vas bo spremljal pogum, lahko ljubezenski pripetljaji, zapletanja in manjši konflikti povzročijo notranji nemir. Predali se boste novim preizkušnjam, kar prinaša nekaj dobrih iztočnic za prihodnost. Zaradi poudarjene čustvenosti in strasti boste nekateri otožni in zaprti vase. Tudi učenje vam ne bo šlo najbolje od rok, saj vas bodo spremljale globoke misli, povezane s čustvenim doživljanjem. V najslabšem primeru se lahko z glavo zaletavate v zid, ker ga v svoji preveliki vnemi preprosto ne boste opazili. Vendar pa v ničemer ne pretiravajte saj ta vpliv razplamti temperament, naredi vas lahko nestrpne in netolerantne.

V sredo luna ob 8.12 uri preide v znamenje strelca.

Razpoloženje bo odlično, ideje, ki vam bodo rojile po glavi poskusite udejanjiti, saj boste polni entuziazma. Sposobni boste početi več stvari hkrati in vse, česar se boste lotili, vas bo razveseljevalo. Pripravljeni boste na spontanost, s katero se boste odlično znašli tudi v ljubezenskih odnosih. V kolikor bo kdo občutljiv, ga boste hitro znali nasmejati in spraviti v dobro voljo. Direktni, iskreni in prepričani v svoj prav boste tudi v četrtek.

V petek ob 8.49 uri luna prehaja v kozoroga, nastopi tudi Mlaj.

blank

Prebujena bodo čustva, prav tako tudi telo, ki bo hrepenelo po zdravi hrani in tekočini. Skozi dan se boste želeli sprostiti, vendar vam bodo misli polnile zadeve, ki vas čakajo v prihodnjem obdobju. Znali se boste organizirati in poiskati načine, s katerimi se boste lažje prebili do samega vrha zastavljenih ciljev.

V soboto, ko bo luna še v kozorogu se ne boste preveč poglabljali, zato vas čustvene situacije ne bodo najbolj zanimale.

Bolj se boste ukvarjali s konkretnimi dejstvi, iskali boste tudi resnico. Miselne naloge bodo dobro opravljene, prav tako tudi kakšno težje delo v domačem okolju, ki zahteva več moči in vztrajnosti. Energija ne bo enostavna, prinaša pa možnost, da osvojite kakšno pomembno lekcijo. Občutek, da morate nekaj narediti zase ali spremeniti bo izredno intenziven. Dogajanja iz ozadja vam bodo veliko bolj jasna.

V nedeljo ob 8.14 uri luna prehaja v vodnarja, zato pričakujte razigran božični dan. Znali se boste nasmejati, se postaviti zase in uživati ob tistih, ki vam veliko pomenijo. Besede bodo imele zaradi posebne iznajdljivosti večjo moč, lažje se boste tudi dogovarjali o pomembnih zadevah. Z nastalimi težavami se tokrat ne boste obremenjevali, ampak jih boste pogumno premostili.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KATERE NAPAKE DELATE NA ZMENKIH GLEDE NA ASTROLOŠKO ZNAMENJE? in MARINKA JE ZARADI DEDIŠČINE RAZPETA MED TREMI HČERAMI