KATERE NAPAKE DELATE NA ZMENKIH GLEDE NA ASTROLOŠKO ZNAMENJE?

Ženske, kaj je tisto, kar lahko moškega na zmenku odbije glede na vaše znamenje zodiaka?
Ženske, kaj je tisto, kar lahko moškega na zmenku odbije glede na vaše znamenje zodiaka?

Ženske, kaj je tisto, kar lahko moškega na zmenku odbije glede na vaše znamenje zodiaka?

Predviden čas branja: 5 minut

Začetna faza spoznavanja je na področju ljubezni zelo pomembna. Znajdete se na zmenku, ne da bi vedeli, kaj druga oseba pričakuje, običajno upate na najboljši možen izid. Zmenki so lahko prijetni, lahko pa se končajo slabo. Človeško je delati napake, vendar ko je na vrsti ljubezensko življenje, se običajno želimo za vsako ceno izogniti napakam. Moški se morda zdijo nemogoča uganka, ki je nikoli ne razumemo. Vendar običajno vedo, kaj hočejo od ženske. Katere so glavne napake, ki jih ženske počno pri zmenkih glede na astrološko znamenja?

OVNICA

Ovnica komaj čaka na zmenek, saj je samozavestna in pričakuje najboljše, vendar se večina moških težko spoprime s tem, da prevzame nadzor nad vsem. Ne pozabite, da zdrav odnos ne pomeni, da le ena oseba prevladuje in pričakuje, da ji bo moški takoj začel slediti. Zapomnite si, da lahko preveč samozavesten pristop povprečnega moškega odbije.

BIKICA

V želji, da bi se izognili ustvarjanju drame, boste morda privolili v zmenek, ki vam sploh ni po godu, samo zato da bi mu ugodili. Vendar se lahko nezadovoljstvo kopiči do te mere, da bo njegov vtis čisto napačen. Zapomnite si, da ugoditi moškemu običajno ne pomeni ugoditi sebi. Ne skrivajte tega kar vam je všeč, raje to izpostavite že na začetku.

DVOJČICA

Dvojčice, ker se na zmenek podate odprte in se ne obremenjujete s svojimi občutki, lahko delujete preveč nezainteresirane. Moški ob vas celo pomisli, da ste ravnokar prišli iz drugega zmenka, zato pokažite več interesa osebi s katero ste na zmenku. Odbije ga lahko tudi opravljanje, ki na zmenku nikakor ni prava izbira.

RAKICA

Ljubite ljubezen, kar je čudovita stvar, toda vaš pristop na zmenku naj ne bo pravi čustven izliv. Dovolite, da moški počasi prodre skozi zelo trdo lupino, ter se izogibajte vlogi nekoga, ki mu vedno pove kaj dela prav in kaj narobe. Napačen pristop so tudi velika pričakovanja, ki ga lahko zelo prestrašijo.

Ženske, kaj je tisto, kar lahko moškega na zmenku odbije glede na vaše znamenje zodiaka?

LEVINJA

Kraljice drame ne iščete na zmenku, ko ste v fazi spoznavanja žarometov. Če boste neprestano hvalili sebe, se bo moški začel počutiti zasenčenega zaradi vaše priljubljenosti. Nikar ne obravnavajte zmenka kot gledališke predstave, raje bodite pristni in bolj zadržani.

DEVICA

Devica ima na zmenkih običajno težave, saj jo ves čas skrbi če je dovolj dobra, če je dovolj urejena, razmišlja tudi, kaj si moški o njej misli. Zanesljiv, stabilen in prizemljen jezik pomeni, da pogosto veste, kaj moški potrebuje, vendar ga na začetnih zmenkih nikar ne zasipajte s številnimi nasveti in popravki. Ne razmišljajte, kako bi ga spremenile, ampak ga sprejmite.

TEHTNICA

Tehtnice, moški so na zmenku z vami običajno zmedeni zaradi vaše vroče in mrzle osebnosti, vendar morda ne vedo, da se težko odločate na vseh področjih. Ker stremite k popolnosti, lahko začnete ko vas nekaj zmoti nezavedno prigovarjati, kar lahko moškega, ki se je morda zelo potrudil zmoti.

ŠKORPIJONKA

Živite v skrajnosti in čeprav vas to dopolnjuje na vaši poti, na zmenku nikar ne hodite v skrajnost. Ko na zmenku prekipevate od strasti, globoko vdihnite in usmerite strelo v nekaj konstruktivnega, da ga z intenzivnostjo že na začetku ne prestrašite preveč. Prav je da izbirate kaj boste oblekli, vendar kakšen vroč kos raje prihranite za kasneje.

STRELKA

Življenje je za vas zabava vendar v ljubezenskih odnosih običajno niste iskreni glede svojih čustev. Zid, ki ga imate okoli sebe sporoča moškemu, s katerim ste na zmenku ne vtikaj se vame, zato ga naslednjič ko greste na zmenek prej porušite. Skušajte biti odkriti in se o vsemu pogovorite.

Ženske, kaj je tisto, kar lahko moškega na zmenku odbije glede na vaše znamenje zodiaka?

KOZOROGINJA

Kozoroginje, skušajte biti na zmenkih manj toge, resne in konservativne. Oddajate  hladno energijo zato po zmenku z vami moški niso prepričani o svojih občutkih. Poskrbite, da na naslednjem zmenku vaš notranji pesimist ne začne plezati na plano, spomnite se tudi, da ste vredni ljubezni.

VODNARKA

Vodnarka, na zmenku se nikar preveč ne izpostavljajte, niti z besedami, niti z dejanji ni s svojim modnim slogom. Čeprav radi dokazujete svoje stališče in obožujete izpostavljanje svoje intelektualne superiornosti se lahko moški na zmenku dejansko na koncu počuti poraženega. Pri ljubezni ne gre za to, kdo zmaguje.

RIBICA

Ribice, zasanjana plat je prav simpatična, vendar jo, ko greste na zmenek malce ignorirajte. Čim prej vklopite realne pogled in se znebite občutka, da ste v pravljici, saj lahko s preveč nežnim delovanjem sporočite moškemu ki je z vami, da ste najbolj krhki in nemočni. Prav je da vas vodi srce, vendar se ne predajte prehitro.

Pripravljeno za Elle.si