KAKO UKROTITI MOŠKEGA, KI JE MAGNET ZA ŽENSKE?

Moški, ki je magnet za ženske se običajno ne želi ustaliti
Moški, ki je magnet za ženske se običajno ne želi ustaliti

Moški, ki je magnet za ženske se običajno ne želi ustaliti

Predviden čas branja: 4 minute

Magnet za ženske je poseben objekt zapeljevanja, kajti za seboj ime že celo vrsto strtih src. Ljubi ženske, o tem ni dvoma. Ampak pri njih ljubi predvsem tisto neznano, novo in tuje. Ljubi vznemirjenje zaljubljenosti in osvajanja. Toda ko enkrat osvoji srce oboževanje, kmalu sledi streznitev. Spoznavanje ga začne dušiti. Naj si še tako želi, mu ne uspe, da bi žensko, ki jo ima ob sebi, še naprej idealiziral. Prej ali slej se začne ozirati za novo osvojitvijo, željan vznemirjenja zaljubljenosti in čara neznanega. Glavna značilnost magneta za ženske je zdolgočasenost.

Praviloma mu brez večjega napora uspeva ovijati ženske okrog prsta.

In vse si želijo isto, zvabiti ga v resno zvezo. Ker to nobeni dokončno ne uspe, vedno sledijo očitki, žalitve, jok in scene. Zdolgočaseni magnet za ženske je pogosto razvajeni smrkavec, ki je bil že od mladih nog vajen dobivati vse, kar je hotel, naj bo to denar ali naklonjenost najlepših žensk. V skrajnem primeru je razvajenček popolnoma prenasičen z vsem. Nima vidnih neizpolnjenih želja, na katerih bi lahko zasnovali proces zapeljevanja.

Zapeljevanje pa deluje le pri žrtvah, ki se tudi pustijo zapeljevati.

Moški, ki je magnet za ženske se običajno ne želi ustaliti

Če si v glavo vtepete, da boste osvojile razvajenčka, morate svojo taktiko zapeljevanja osnovati na njegovih glavnih značilnostih, zdolgočasenosti in iskanju razvedrila. Recept za uspeh je ta, da morate biti drugačne od žensk, ki jih je imel pred vami. Romanco z razvajenim smrkavcem čim dlje obravnavajte kot neobvezujoče ljubezensko razmerje in ne kot zvezo. Nikakor ne osredotočite svojega življenja nanj, temveč še naprej živite, kot ste vajeni.

Kadar se dobita, ohranite igrivo lahkotnost in neobremenjenost.

Z njim se dobite kadar vam odgovarja in ne kadar se njemu zljubi. Ko opazite, da se po začetni zaljubljenosti počasi začenja trezniti, ostanite mirni. Izogibajte se prestrašenemu poizvedovanju ali očitkom. Na vsakem zmenku se vživite v novo vlogo, enkrat bodite mamljiva zapeljivka, drugič urejena dama.

Ohranite kompleksen značaj.

Moški, ki je magnet za ženske se običajno ne želi ustaliti

Nikoli ne sme zagotovo vedeti, kaj bo sledilo. Vsakič, ko bo menil, da vas je spregledal, mu morate pokazati, da ste drugačni, kot je mislil. Ste posebna ženska, zaradi katere mu ni treba več pogledovati za drugimi. Dajte mu vedeti, da vam ni všeč zaradi svojega položaja ali denarja. Razveseljujte ga, ne da bi imel česa za bregom. Nikar ga ne obkladajte z očitki. S svojim vedenjem ga boste zmedli in presenetili.

Magnetu za ženske mora biti od vsega začetka jasno, da z imidžem porednega fanta na vas ne bo naredil vtisa, saj si ničesar ne želi bolj kot žensko, ki je vzvišena nad njim in takšna tudi ostane.  

Zapeljevanje razvajenega smrkavca je kočljiva zadeva. Verjetno si je že veliko žensk polomilo zobe na njem ter zaman izgubljalo čas in živce. Ali je mogoče iz njega narediti kandidata za stabilno zvezo ali poroko, ni gotovo. Nemalokrat je to vprašanje pravega časa. Prej ali slej začne tudi največjemu ženskarju nenehno lov presedati. Vse te ženske terjajo čas in energijo, ena afera je enaka drugi. Zato se nekega dne tudi magnet za ženske odloči narediti konec razuzdanemu življenju. Se ustali in izbere žensko, s katero želi preživeti življenje. Kdaj se za to odloči je težko predvideti.