Spadate med astrološka znamenja, ki nikoli ne prosijo za uslugo ali pomoč?

Vsi imamo tiste prijatelje, ki bi storili vse za nas, a nikoli ne zahtevajo ničesar v zameno. Ne gre za to, da ne potrebujejo podpore ali pomoči, ampak so preveč ponosni, ali morda preveč občutljivi, da bi prosili za pomoč. Katera znamenja nikoli ne prosijo za pomoč, ampak se skušajo vedno znajti sama?

OVEN

Ovni so tisti, ki so individualno usmerjeni in prepričani, da so v življenju odvisni le od svoje usode in delovanja. Ovnice enostavno ne želijo, da bi jim kdo pomagal, saj želijo vse zasluge običajno nosite same. Če jim pač spodleti, ker niso prosile za pomoč vzamejo to kot lekcijo in se pogumno zaženejo naprej, seveda same, brez pomoči. Tudi takrat, ko ovne zaradi gore dela in obveznosti preganja čas, ne bodo prosili za pomoč, saj se bojijo, da nekdo drug dela ne bo opravil tako perfektno kot oni sami.

Spadate med astrološka znamenja, ki nikoli ne prosijo za uslugo ali pomoč?

DEVICA

Ko se znajdete v težavah, je prijateljica devica vedno na razpolago. Za vas se bo vedno nesebično potrudila in ko se ji boste zahvaljevali, bo zamahnila z roko. Ko se sama znajde v težavah, se odvije popolnoma nasprotna zgodba. Ona rešuje svoje težave in zaplete sama. Ne gre zato, da vam ne bi zaupala, gre za to, da ona vse kar počne, raje naredi po svoje. Ker neprestano načrtuje in organizira rada tudi takrat, ko je v težavni situaciji sama popelje zadeve do rešitve in seveda zna nositi tudi posledice morebitnega neuspeha sama.

Spadate med astrološka znamenja, ki nikoli ne prosijo za uslugo ali pomoč?

VODNAR

Od zvestega prijatelja ali prijateljice vodnarja ste verjetno dobili že ogromno dobrih nasvetov, ko pa se vodnar znajde v težavah enostavno izgine iz obzorja, saj svoje težave najraje rešuje sam.  Čeprav se zdi, da imajo preveč ponosa, so vodnarji ko jim ne gre kot bi si želeli pravzaprav zelo občutljivi. Ne dovolijo, da bi jih drugi videli v  ranljivem stanju. Trudijo se do vztrajno konca, samo da ne bi rabili slučajno koga prositi za uslugo ali pomoč.

RIBI

Izjemno občutljive in ​​intuitivne ribice, si ne morejo si pomagati, ampak namesto da bi prosile za pomoč, težave najraje rešujejo same v svojih neskončnih globinah. Čeprav ribice sledijo ostalim in so večkrat zaradi naivne narave izkoriščene, same ne bodo prosile za pomoč. Nikogar ne želijo obremenjevati s svojimi zadevami, ne želijo biti v breme. Ko ribe potrebujejo pomoč, ponavadi počakajo, da stvari popolnoma uidejo iz nadzora, šele takrat ko so popolnoma nemočne, spregovorijo. Ribe včasih dobesedno pozabijo nase, zato jih opomnite, da imajo lahko tudi one težek dan, ter da ste jim na voljo, če potrebujejo pomoč.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi V ČEM PRETIRAVATE GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?