Kraljici novembra, ki sta si v marsičem zelo podobni, po drugi strani pa tako zelo različni

Škorpijonke ste tiste, ki ste vedno opažene. Ste posebne, skrivnostne, vznemirljive, seksapilne in zelo privlačne. Medtem je na drugi strani v energijo novembra vpletena tudi strelka, navihana, spontana, enostavna, nasmejana in neškodljiva.

Škorpijonke uživate v čustvih in ste v mnogih pogledih prispodoba čustvene intenzivnosti. Premorete ogromno notranje moči, ki vam omogoča, da se spopade s čimer koli. Raje imate dober boj, namesto da bi ignorirale situacijo in se podale naprej. Intuitivna, strastna in samozavestna škorpijonka pozna vse skrivnosti prijateljic in bližnjih, medtem ko strelke skrivnosti drugih ne zanimajo. Ona je zadovoljna v svojem svetu.

Eden največjih izzivov in frustracij za škorpijonko v odnosih je, da ji je skoraj preveč mar. Medtem ko so strelke običajno bolj spretne v tem, da se znajo čustveno distancirati od določene boleče situacije.

Kraljici novembra

Zaradi svoje nenehne sumničavosti lahko škorpijonke postanejo precej previdne in pesimistične glede koncepta resnične ljubezni.

Ironično je, da lahko vsaka slaba izkušnja še dodatno vpliva nanje. Medtem ko strelka v odnosih ne dvomi, ko začuti iskrenost, popolnoma zaupa, včasih celo preveč. Škorpijonke ste zelo spretne v odnosih z drugimi in zelo dobre prijateljice ter čustvene zdravilke. Zdravilka je tudi strelka, saj zna svoje bližnje še v tako težkih obdobjih sprostiti s svojim navihanim in optimističnim pristopom.

Škorpijonke ljubite spolnost, imate zdravo domišljijo in se ne bojite eksperimentiranja. Strelke se rade igrate v spalnici, vendar spolnost za vas ni na prvem mestu, ko ste v razmerju. Bolj pomembno za vas je, da se s partnerjem razumete na prijateljski ravni.

Če si škorpijonka, pričakuješ, da boš to kar daš tudi dobila nazaj. Če se nekomu nisi pripravljena zavezati, se mu raje izogneš. Za razliko od tebe strelka daje in daje ter redko karkoli pričakuje v zameno. Nesebična in pozitivna ženska strelka je za moškega, ki je spontan boljša izbora kot škorpijonka, ki jo spremlja mračna težina.

Kraljici novembra, ki sta si v marsičem zelo podobni, po drugi strani pa tako zelo različni

Strelka ima neverjeten smisel za humor, vendar brez pretiranega sarkazma, ki pa se bolj povezuje s škorpijonko.

Strelka živi življenje na polno, brez meja, medtem ko se škorpijonka vedno drži malce nazaj in ima svoje meje skrbno začrtane. Strelko le redko zanima, kaj si mislijo ljudje o njej. Za škorpijonko pa so tuja mnenja še kako pomembna. Navdihujoča in spontana strelka deluje večkrat nestrpno, vendar nikoli zakomplicirano, škorpijonka pa ima raje bolj subtilen pristop k življenju. Obe sta močni zagovornici resnice, tiste, ki se jima zlažejo, enostavno prezirata.

Če si strelka, rada počneš več stvari naenkrat in se ne poglabljaš, če pa si škorpijonka se znaš tudi na področju dela in izobraževanja potopiti globoko in iskati tudi tiste smernice, ki so morda drugim nevidne. Obe postavljata veliko vprašanj in radi raziskujeta, strelka da širi svoja obzorja, škorpijonka pa da se povzpne še globje.

Kraljici novembra, vajin skupen cilj je videti tisto, česar drugi ne vidijo. Strelka je plemenita oseba, ki se vedno trudi ravnati pošteno. Ne mara tračev in spletk, vedno iskreno govori o tem, kar misli. Njena direktnost pogosto povzroči prepire. Tudi škorpijonka hrepeni po poštenosti, vendar namesto da bi vse povedala na glas, določene opazke pušča skrite pod površjem.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi NENAVADNE KOMBINACIJE LJUBEZENSKEGA UJEMANJA