Preverite nenavadne kombinacije ljubezenskega ujemanja

Čeprav so si določena astrološka znamenja zelo nasprotna, različna, se v dolgoročnem ljubezenskem odnosu izredno ujamejo in znajo ustvariti skladnost. Znajo se prilagoditi tam, kjer je to potrebno in poiskati v ljubljeni osebi tisto, kar v življenju potrebujejo.

OVEN IN RIBI

Oven je zelo dinamičen, močan in ambiciozen. Ribi so posamezniki, ki so mehki, zapleteni in znajo brati med vrsticami. Ko se ti dve znamenji ujemata skupaj, lahko v pozitivnem smislu, če se znata prilagoditi, dajeta drug drugemu tisto, kar najbolj potrebujeta. Ribe potrebujejo nekoga stabilnega, da je njihov kamen opore, ki jih zna tudi brcniti, ko se nahajajo v labilni fazi. Oven potrebuje nekoga, ki mu bo pomagal, da se bodo v vsakdanjem življenju bolj poglabljal in cenil malenkosti.

V marsičem se kljub temu, da sta popolnoma različni, celo zaporedni znamenji zelo dobro dopolnjujeta.

nenavadne kombinacije ljubezenskega ujemanja

Ko sta skupaj, je kemija na vrhuncu. Oven doprinese strast in prodornost, ter predlaga nekaj novega, ribica pa poudari nežnost in ga nauči, da se lahko dobro počuti tudi v globini, ne samo na površini. Oven je tisti, ki bo obdržal ribo samozavestno in pogumno ter ji pomagal da lažje opravi vse dolžnosti, brez labilnega pristopa. Medtem ko bodo ribice občasno opomnile ovna, da si je treba večkrat vzeti čas zase in biti sam s sabo. Razmerje, ki ima lahko dolgoročen predznak sreče.

LEV IN TEHTNICA

Lev je svetel, pogumen, družaben in obožuje pozornost. Tehtnica je elegantna, prijazna in pripravljena pogajati se in slediti resnici. V trenutku, ko se najdeta, sta popolnoma navdušena drug nad drugim. Lev želi ob sebi najlepšo osebo, s katero se lahko pohvali tudi pred drugimi in tehtnica, ki največ pozornosti podarja urejenosti ga zagotovo zadovolji s svojim izgledom.

O vseh stvareh imata neskončne razprave, ki vsekakor razblinijo dolgčas in dodajo odnosu pikantno noto.

Spremlja ju veliko število podobnosti in njune lastnosti se prepletajo ter prijetno usklajujejo, v kolikor tehtnica levu dovoli vladati, lev pa mora tehtnici dovoliti biti umirjena tudi ko se mu zazdi, da potrebuje kakšen konflikt. Lev je popolnoma navdušen nad vljudnim in čudovitim značajem tehtnice, tehtnico pa popolnoma prevzame levova neverjetna samozavest, ter pogum, ki je neustavljiv. Skupaj sta lahko povezana, svobodna, sproščena in hkrati varna drug ob drugem.

nenavadne kombinacije ljubezenskega ujemanja

DEVICA IN VODNAR

Devica je pozorna, odločna in pridna. Vodnar je dinamičen, spontan in edinstven. Čeprav razmišljata na različne načine, se v dobrem in slabem odlično dopolnjujeta. Ko sta skupaj, se prilagajata in razpravljata o skoraj vseh temah, ki ju povezujejo. Vodnar navdihuje s kreativnostjo, ki jo devici na področju njenega delovanja primanjkuje.

Nauči jo, kako biti zaupljiv, svoboden in predvsem bolj odločen, ko se je potrebno na področju čustev postaviti zase.

Strast je tista, ki je v vodnarjevi domeni je tista, ki devico odlično navdihuje, da se lažje prepusti ter od neodvisnem vodnarju pozabi na vse svoje predsodke. Ljubosumje, ki je lastnost device, zna vodnar zelo dobro razbliniti s svojo šaljivostjo in s tem, da devico prepriča, da druge kontakte enostavno nujno potrebuje v svojem življenju. Zelo se dobro razumeta in tako cenita drug drugega, da v lahko ostaneta skupaj za vedno.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NAJBOLJ SPROŠČENI V SPOLNOSTI, STE ROJENI V ZNAMENJU